dipso.nl

1.894 reviews in totaal   635 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 1 dec 2021

dipso.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de zeer snelle levering van hun bestellingen. De scherpe en lage prijzen worden vaak geprezen en gewaardeerd. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren. Klantgerichtheid en service bij problemen worden als uitstekend ervaren. De communicatie met klanten wordt als duidelijk en prettig ervaren. Meestal is er een ruim assortiment, maar soms is een gewenst product niet op voorraad. De verpakking wordt overwegend als netjes ervaren, maar soms als te zwak.

Reviewsdipso.nl

W V
Walter V.

Mijn ervaring met Dipso is top !!!

Mijn ervaring met Dipso was héél goed .Afhandelen en leveren verliepen heel vlot .Jullie zijn de goedkoopste en werken samen met Bpost Die verwittigen altijd goed op tijd wanneer ze aan je deur zullen staan .Het kan niet verbeterd worden Grt Familie Verelst uit Lier

Review

Ik was aangenaam verrast door de prijs, die is echt enkele euro's lager dan bij bijvoorbeeld: DiabetesMagazijn. Wat beter kan is de verpakking. Het doosje was aan alle kanten stuk. Gelukkig zaten alle 3 de testpakketjes er nog wel in. Doosje moet dus iets steviger
J V
Joke v.
Jullie communicatie dat viel mij op en daar hoeven jullie voor mij geen verandering in te brengen. Ik heb geen contact met de klantenservice gehad
Dipso werkt meestal gewoon goed geen klachten....... Alleen vandaag wat minder, heb vandaag geprobeerd om een nieuwe Freestyle glucose sensor te bestellen is niet op voorraad, jammer want die dingen werken maar 14 dagen. Nergens op de website te vinden hoe lang dat het gaat duren, en dat is slordig. Dus werd het weer BOL, en misschien blijft dat ok zo.....

Snelle levering en relatief goedkoop

Besteld en binnen één dag geleverd. Als je in een weekend besteld dan dinsdag geleverd.
Snelle levering en goede verpakking. Lagere prijs is altijd iets wat mensen gelukkig maakt
Great efficient next day delivery and well priced compared to other medical suppliers
Super snelle levering, lage prijs meer valt er niet over te zeggen.
Site is overzichtelijk. Vlotte levering. Betaling via Riverty vind ik ietwat omslachtig. Waarom niet gewoon per factuur?
Vlugge levering. Product, spuitjes van BD is slecht vergeleken blockline maar daar kan webshop natuurlijk niets aan doen.
Webshop communicatie en levering zijn zoals men als klant graag wenst.
beste prijs op de markt en snelle afhandeling
Heel snel alleen jammer dat met dhl komt daardoir nog niet binnen zoveel problemen daardoor

juiste stripjes zo als ik het verwacht…

juiste stripjes zo als ik het verwacht had.

Snel geleverd en alles netjes geleverd.

Mooie prijs voor verzorgingsproducten, snel geleverd.
Ziet er goed uit.en is keurig aangekomen.👍
Snelheid en duidelijkheid
Het zachte materiaal van de inleggers.
Alles zeer correct afgehandeld. Bedankt.
Daadwerkelijk leveren wat besteld was.

dipso.nl

Wij zijn Dipso! ✅ Altijd de laagste prijs ✅ Alles op voorraad Dipso is jouw One-Stop-Zelfzorg-Shop voor een breed scala aan medische hulpmiddelen. Of je nu op zoek bent diabetesbenodigdheden, wondz...