Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit, het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de producten. De snelle en betrouwbare levering wordt vaak genoemd als positief punt. Ook de klantenservice valt in de smaak vanwege het vriendelijke en behulpzame contact, en klanten waarderen de duidelijke uitleg, persoonlijke adviezen en informatieve webinars. Het ruime en diverse aanbod wordt gewaardeerd. Enkele klanten geven aan dat er nog meer variatie in het assortiment gewenst is. Daarnaast wordt de website soms als onduidelijk ervaren, met name qua productinformatie en foto’s, wat bij een aantal klanten tot verwarring leidt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsAnole.eu
Producten die professionaliteit uitstralen. De service en kwaliteit van Anole is echt top. Tevens bieden ze nodige trainingen en webinars die je verder helpen om je eigen salon net zo professioneel te laten worden als Anole zelf. Ik heb ervaring met verschillende merken, maar ik ben om. Geef mij maar Anole!
De kwaliteit van de producten uitstekend.Geen hitte in de lamp,loop niet uit want ik doe zelf mijn nagels en mijn familie en met de gelen heel makkelijk om me te werken. Als particuliere klant zou ik in de toekomst ook graag nieuwe producten zien, indien mogelijk. Hoe meer, hoe beter.Ik zie Anole graag🩷
De Iron gel is de hele fijne gel om mee te werken, voldoende keuze aan kleuren, kleurvast en met een topcoat erin verwerkt! Snelle bezorging maar ook de Instagram pagina is erg informatief!
Antwoord van Anole.eu
Wat een mooie review, Sandra!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Iron Gel. Dat je niet alleen de kwaliteit en het gebruiksgemak waardeert, maar ook iets hebt aan onze Instagram-content, vinden we extra leuk om te lezen. Bedankt voor je vertrouwen!
Training zeer leerzaam. Voorbereiding kan denk ik wel iets meer krijgen. En tussendoor vragen beantwoorden, heb ik als erg storend ervaren en verlengd enorm de tijd.
Antwoord van Anole.eu
Bedankt voor je mooie review én je eerlijke feedback, Lies!
Wat fijn om te horen dat je de training als leerzaam hebt ervaren. Je opmerkingen over de voorbereiding en het beantwoorden van tussentijdse vragen nemen we zeker mee. We proberen altijd zoveel mogelijk ondersteuning te bieden, maar begrijpen dat dit soms invloed kan hebben op de timing van de training. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen! 🤎
Iron builder gel
Gewerkt met iron builder gel. Heel fijn product. Mooi dun mee kunnen opbouwen. Super sterke builder gel. En de gelpolishes zijn top! Lakken fijn en egaal. Denk dat de collectie snel verder uit gaat breiden....
Antwoord van Anole.eu
Bedankt voor je mooie review, Miriam!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Iron Builder Gel en onze gelpolishes. Geweldig dat de producten zo goed bevallen dat je jouw collectie verder wilt uitbreiden. Bedankt voor je vertrouwen!
Ze verzenden ook naar Kroatië. Ik werk al een tijd met hen samen en ben altijd heel tevreden. Alles verloopt steeds vlot en goed!
Bedankt voor je mooie review, Andrea! ⭐️
Wat fijn om te horen dat je ook vanuit Kroatië zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om elke bestelling, dichtbij of ver weg, vlot en zorgvuldig te laten verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en fijne samenwerking!
Het grote assortiment, momenteel echt fan van de iron builder gels.
Snelle verzending.
Ps: enige wat ik heel graag anders zou zien is kleurtjes in potten in plaats van flesjes 🙃
Antwoord van Anole.eu
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment, de Iron Builder Gels en de snelle verzending. En bedankt voor je suggestie over gelpolish in potjes. We nemen dit soort feedback altijd mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten.
Goede service en top kwaliteit! Alles wat je nodig hebt. En een super leerzame webinar gevolgd. Vijf van vijf sterren!
Bedankt voor je review!
Geweldig om te lezen dat je niet alleen tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, maar ook iets hebt kunnen meenemen uit het webinar. Kennis delen vinden we minstens zo belangrijk als goede producten leveren. Dankjewel voor je vertrouwen! 🤎
Favoriete producten
De carbide bitje, Iron gel en de cat eye van Anole blijven fantastisch. Dit zijn producten die ik regelmatig blijf kopen. Levering is ook snel en producten zijn altijd goed verpakt.
Voorop het uitpakken is al een feestje! Prachtig met een bedankt kaart.
De luiqid Buildergel is een heerlijk fijn product wat makkelijk aan te brengen is en met het glittertje heel mooi!
Anole is top
Fijne producten. Veel kennis. Wordt altijd goed geholpen. Zeker een aanrader
Antwoord van Anole.eu
Wauw, bedankt voor je mooie woorden! 🤎
Dat je niet alleen onze producten waardeert, maar ook de kennis en ondersteuning die we bieden, betekent veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling!
Fijne mensen, mooie producten en willen je alles leren🥰
Antwoord van Anole.eu
Bedankt voor je mooie woorden, Tanja!
Geweldig om te horen dat je niet alleen blij bent met de producten, maar ook met de kennis die we delen. Juist dat stukje educatie vinden we ontzettend belangrijk. Bedankt voor je vertrouwen!
Altijd tevreden met mooie en goede producten, snelle bezorging en een goede klantenservice!
Antwoord van Anole.eu
Bedankt voor je mooie woorden!
Het is geweldig om te lezen dat je telkens weer tevreden bent over onze producten, service en levering. Bedankt voor je vertrouwen en support! ✨
Supervijlen en persoonlijk contact met Anole
De vijlen die ik bij Anole heb besteld zijn ontzettend fijn en van hele goede kwaliteit. Hoewel ik een privé persoon ben en geen nagelsalon heb, heb ik besloten een hele verpakking te kopen. Na mijn bestelling kreeg ik een heel aardige en persoonlijke e-mail van de eigenaresse en stuurde zij met de bestelling een gratis flesje nagellak mee. De levering was snel en ik kan Anole van harte aanbevelen.
Heel fijn dat je 1 op 1 advies krijgt over producten en vragen worden beantwoord. Er wordt goed gekeken wat bij jou past. Topservice!
Super materiaal en heb prima ervaring ook met personeel
Antwoord van Anole.eu
Wat een mooie woorden, dankjewel!
Geweldig om te lezen dat je niet alleen blij bent met de producten, maar ook een fijne ervaring hebt met ons team. Dat betekent veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen! ✨🤎
Mooie kleuren, snelle en nette verzending. De website is op een aantal vlakken nog onduidelijk, zoals bij sommige artikelen ontbreekt de hoeveelheid (inhoud) van het produkt.
Fijne geholpen kundig en duidelijk! Lieve mensen😘
Antwoord van Anole.eu
Wat een lieve review, dankjewel!
Duidelijk advies, goede ondersteuning én een glimlach, daar doen we ons best voor. Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden! ✨😊
Bestelproces en klantenservice al top
Ik moet de producten nog gaan gebruiken, daarom 4 sterren.
Maar het bestelproces, de levering en de klantenservice krijgen al een dikke voldoende. Er was iets mis gegaan tijdens het bestellen van een starterkit, maar dit werd snel en vakkundig opgelost door het team!
Heel tevreden en de levering is heel vlot
Antwoord van Anole.eu
Bedankt voor de 5 sterren!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Daar worden we blij van!