Certificaat voor livehelfi.com/nl

No. X7C3398DA7CF481F873C812E0DB22BC2A
 

Geldig vanaf
19-07-2018
Geldig tot
18-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor livehelfi.com/nl



Uitstekend

4.82/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 306 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft livehelfi.com/nl al 518 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
30-08-2019
Prima klantenservice en assortiment producten die je nergens anderes kunt krijgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
23-08-2019
alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
Snelle en probleemloze levering via duidelijk proces
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
I contacted the company before making my purchase (that was quite a significant amount for me personally), and I was replied by CEO, who answered my question and helped me out. On top of that, next week I received fanstastic newsletter of his own personal biohacking experiments and learned a thing or two. I can definitely recommend this online shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
18-08-2019
The deliver to Italy was fast, unfortunately the box arrived with a huge fatty stain on it. I accepted the package because I new that was probably the melted ghee. So it was. And even if I had to wash all the products, and the ghee was half empty, I am satisfied as always.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Uitstekende klantenservice. Snelle levering. Mooi assortiment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Super kwaliteit en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Fast delivery
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
top kwaliteit, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
16-08-2019
Brilliant products, reasonable prices and prompt delivery.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Had een probleem met inloggen en dat hebben ze snel verholpen. De producten worden snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Uitstekende service. En hebben mooie producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
14-08-2019
Everything perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
14-08-2019
Great products and service. Always happy.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
12-08-2019
Volgende dag geleverd, heldere site en tot nu toe het bestsmakende plantaardige proteinepoeder tot nu toe. Zelfs drinkbaar met alleen water en heeft een redelijk romige textuur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
11-08-2019
doet wat ie dient te doen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
11-08-2019
Snelle en correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
21-07-2019
10-08-2019
Prima winkel voor gezond leven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Wat moet ik nog meer zeggen, goed is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Mooi assortiment top producten. Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
07-08-2019
Happy to see BP prebiotic now being included in the offer. Some products are out of stock but it's totally understandable given the fact that all original BP products are imported. While I understand and support the idea of paying for quality it's a shame that the cost is relatively high hoping with growing popularity this will come down a bit. Great site and great service overall. Very happy
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
06-08-2019
Ik heb dit een week gebruikt tijdens mijn keto dieet maar ik werd er juist vergeetachtig van. Ik denk dat het voor mij niet werkt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
05-08-2019
Snelle en goede levering met prima verpakking. Een goede voorlichting over het product dat verder aanleiding geeft tot bestelling.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
04-08-2019
Mooie producten, top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
03-08-2019
Ze hebben een mooie selectie producten van hoge kwaliteit. De levering is snel, en bij vragen krijg je altijd goed antwoord
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Duidelijke site en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
01-08-2019
De beste bullletproof aanbieder die ik tot nu toe kan vinden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
31-07-2019
Snelle reactie op vragen, snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Go to adres for all things biohacking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
ik ken uw producten nog niet. Ze zijn mij aanbevolen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
Ik had jullie gebeld over Ketoprime van Bulletproof...maar ik hoorde niks meer van jullie?
4.67
Uitstekend

livehelfi.com/nl antwoordt: 30-07-2019
Hallo Amelie, onze excuses. Wij hebben geen bericht ontvangen dat je een terugbelverzoek had gedaan. Ik heb je inmiddels alsnog een mailtje gestuurd. Vriendelijke groeten, Anna

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
Snelle levering, keurig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
Verliep prima. Goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
27-07-2019
Goede website. Fantastische service. Alles snel in huis.
Ik vind de koffie wel duur.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
27-07-2019
top
4.00
Goed

livehelfi.com/nl

livehelfi.com/nl werd op 19-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Nederland
service@livehelfi.com
livehelfi.com/nl
Winkel-exploitant
Brickmeetsbyte B.V.
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Eduard De Wilde
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met livehelfi.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.