Certificaat voor livehelfi.com/nl

No. X7C3398DA7CF481F873C812E0DB22BC2A
 

Geldig vanaf
19-07-2018
Geldig tot
18-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor livehelfi.com/nl



Uitstekend

4.81/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 327 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft livehelfi.com/nl al 422 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Verzendkosten zijn fors (€5,95 op een bestelling van €24,95) en pas vanaf €80 gratis verzonden. Livehelfi zou ook zelf tegemoet kunnen komen in deze kosten.
Product is prima en snel in huis.
4.00
Goed

livehelfi.com/nl antwoordt: 24-05-2019
Bedankt voor je feedback Wij hebben ervoor gekozen om de prijs aantrekkelijk te houden en de kosten voor transport door te berekenen. Daar verdienen wij niets op. Als we de kosten voor eigen rekening moeten nemen zouden we de prijs van de producten over de hele linie moeten verhogen en dat heeft niet onze voorkeur. Groet Eduard de Wilde

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Alles perfect, snelle levering , super goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Helemaal prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
22-05-2019
Alles in orde zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
prima producten en snelle reactie op vragen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Geen enkel minpuntje. Heldere winkelsite. Goede producten en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
Ontzettend snelle levering Zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Supersnelle levering en erg goede producten die vaak nergens anders te krijgen zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Alles ist sehr gut
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Alles naar wens verlopen. De producten waren bij mij bekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
accurate levering en zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Mooie producten, duurder dan andere webshops
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
overzichtelijke website
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Super, dat je alles lekker snel geleverd krijgt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Top producten, snelle levering. Altijd tevreden wanneer ik bij Livehelfi bestel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
supersnel en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
De producten die worden aangeboden zijn geselecteerd door een expert.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Snelle levering. Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
top
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
05-05-2019
Heel erg snelle levering en top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
05-05-2019
Super goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
05-05-2019
Producten zijn top Wel wat prijzig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
05-05-2019
Top bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
05-05-2019
Prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
Mooi assortiment en de mensen hebben passie voor hun vak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
03-05-2019
Zeer tevreden over de producten, de uiterst snelle levering en de uitstekende service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Top service en producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Goede snelle service
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
02-05-2019
Pakket super snel geleverd.
Fantastisch producten waar men écht wat aan heeft.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
01-05-2019
Goede producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Snelle levering en goed verpakt. Voor 23 uur besteld morgen in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Zoals aan de sterren te zien helemaal prima. Geen verdere toelichting nodig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Zoals altijd snel geleverd. Goed aanbod van producten op de website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Ik bestel collageen poeder al en tijdje en ben er super blij mee werkt fantastisch. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
29-04-2019
XyZ
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
27-04-2019
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst en betaald. Na een week heb ik nog niets binnen. De track en trace code die ik toegestuurd heb gekregen werkt niet. Daarbij heb ik eind deze week een email gestuurd met een vraag waar mijn producten blijven. Daar heb ik nog geen reactie op gehad. Nu krijg ik van jullie een email met de vraag om feedback dus dacht dan vul ik die maar even in.
1.00
Slecht

livehelfi.com/nl antwoordt: 28-04-2019
Bedankt voor je feedback. We hebben je echter meteen een email gestuurd waarin we hebben aangegeven dat je zelf gekozen hebt voor levering op 30 april. We gaan er vanuit dat dat een vergissing was en hebben je geschreven dat we ons best gingen doen om de order zo snel mogelijk te sturen. Waarschijnlijk heb je die email niet ontvangen of zit hij in de spambox? Gr eduard de wilde

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
26-04-2019
Mooi bedrijf. Goeie webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
20-04-2019
Goede selectie producten. Top klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
18-04-2019
Betrouwbaar. Snel.
5.00
Uitstekend

livehelfi.com/nl

livehelfi.com/nl werd op 19-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Nederland
service@livehelfi.com
livehelfi.com/nl
Winkel-exploitant
Brickmeetsbyte B.V.
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Eduard De Wilde
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met livehelfi.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.