nl.livehelfi.comReviews

: 1.167Uitstekend

4,80

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
nl.livehelfi.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.livehelfi.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 19 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
nl.livehelfi.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij nl.livehelfi.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor nl.livehelfi.com

182 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.167 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


23 okt. 2021 
Top dat Livehelfi zonder problemen in het buitenland levert. Bestelling was in orde en de kwaliteit van de producten is altijd goed. Wel een kritsche opmerking over de doos waarin alles werd afgeleverd, gezien het feit dat het hier een internationale levering betrof: heel slap, open bij alle hoeken, niet stevig dicht getaped. Het is een wonder dat de bestelling er onderweg niet uit is gevallen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


27 okt. 2021
I bought a product - Brain Octain - on October 18th, received and email with a track delivery link and the email address for case of not receiving product in 5 current days on October 20th. I sent email asking about the delivery on October 26th - the Post NL tracking still shows that the product wasn’t even received from the store - and until today, when I replied the email, I didn’t have any response. Very disappointed with the timing and lack of response.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor nl.livehelfi.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Fantastische produkten en een razend snel levering! Hartelijk dank! Misschien het advizeren of twee of drie produkten samen kunnen zonder problemen b.v.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Service heel snel en meer dan correct. Onmiddellijk nieuwe verpakking gekregen bij beschadigd product. Heel klantvriendelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Twee bestellingen gedaan, allebei zeer snel ontvangen (Vl-Br, Be). Zonder problemen verlopen, tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snelle service en goed product . Product is moeilijk verkrijgbaar in Nederland
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle verzendingen echt supper! Goede verpakkingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 uur geleden 
Geweldig!!!Niet normaal netjes en snel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
STEEDS SNELLE EN CORRECTE LEVERING
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Vlotte bezorging goede producten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022 
-
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022 
van Han T.
Beoordeling melden