docteur-renaud.nl

756 reviews in totaal   286 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen herhaaldelijk de zeer snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt als zeer goed en prettig ervaren door veel klanten. Klanten waarderen de persoonlijke notities, kleine cadeautjes en proefmonsters bij hun bestellingen. Klanten zijn erg tevreden over de goede, nette en vriendelijke service van het bedrijf. De verpakking wordt vaak geprezen als netjes en goed verzorgd. Sommige klanten vinden de producten (steeds) duurder worden, wat als een minpunt wordt genoemd.

Reviewsdocteur-renaud.nl

Netjes en correct afgehandeld en daarbij heel fijn de persoonlijke kleine producten bestemd voor de huid. En e en nog de persoonlijke brievi g,hartelijk dank saar voor.
Snelle levering en het persoonlijke kaartje met klein cadeautje is helemaal goed. Zo blijven doen. Ik voel mij als klant gewaardeerd.
De producten zijn zeer goed. Bestelling zeer snel.
Fantastische crème, deze gebruik ik al jaren!!
Super snel bezorgd.. deze Cream gebruik ik al jaren..
Snelle verzending, zeer goed product
Gebruik het al jaren. Hele fijne creme.
De nachtcrème gebruik ik dag en nacht en is prima ! Zou nog fijner zijn als deze biologisch zou worden. Hopelijk komt dat nog ooit.
Altijd tevreden, over de fijne producten en over de snelle levering.
G S
Gusta S.
Makkelijk te bestellen en snel en netjes verzorgd ontvangen.
Fijne creme voor mijn gevoelige huid. Snelle verzending, altijd leuk persoonlijk berichtje erbij en mini sample. We aan de prijs, maar soms een mazzel met aanbieding.
Fijne producten en een super snelle levering.