ArganWinkel.nl

8.577 reviews in totaal   1.977 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de pure, biologische en doeltreffende werking van de olie en andere producten. De snelle en stipte levering wordt door veel klanten gewaardeerd. Producten worden als makkelijk in gebruik, niet vet en snel intrekkend ervaren, wat resulteert in tevredenheid over het dagelijkse gebruik. Het brede toepassingsgebied van de olie, zoals huid, haar, nagels en zelfs culinair gebruik, wordt vaak geprezen. Klanten bevelen de producten regelmatig aan en geven aan dat zowel zijzelf als hun omgeving er veel baat bij hebben. Daarnaast wordt de prijs als passend bij de kwaliteit ervaren en worden aanbiedingen en kleine flesjes gewaardeerd. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Enkele klanten zien een verbeterpunt in de communicatie van de klantenservice. Daarnaast vinden sommigen de producten aan de prijzige kant.

ReviewsArganWinkel.nl

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie heb besteld. Bij mijn tweede bestelling had ik twee producten besteld: één product was goed geleverd, maar het andere product was helaas verkeerd. Na contact met de klantenservice is dit snel en netjes opgelost. Het juiste product werd de volgende dag al geleverd en ik mocht het verkeerd geleverde product zelfs houden. Hartelijk dank voor de vriendelijke en snelle service! Ik raad jullie zeker aan en bestel hier graag opnieuw.
De olie gebruik ik al jaren voor mijn droge huid na het douchen en irritatie plekken, ook kneed ik enkele druppels door mijn haar na het wassen omdat het haar (bij ouder worden) droog is. Het is best prijzig maar je doet er ook lang mee. Je hebt weinig nodig voor een goed effect. De hele kleine flesjes zijn heel handig in de toilettas te. Ik adviseer regelmatig anderen met droge en/of geirriteerde huid.
Voor 1€ arganolie mogen proberen. Het bevalt heel goed. Gebruik het voor mijn gezicht en hals ipv dagcreme. Trekt goed in en niet dat je een soort van laagje op je gezicht hebt wat je meteen weer kwijt raakt als je een beetje zweet. Je huid voelt echt fijn gehydrateerd.
Ik ben zeker tevreden ,bestel voor het eerst bij jullie een flesje arganolie voor een € 1,00 En krijg ook nog netjes bericht dat de bestelling onder weg is 👍🏼👍🏼 super hoop dat ik tevreden ben over het verbruik van de olie dus ff afwachten Gr. Bep Kraan
Erg klantvriendelijk en goede service, komen hun afspraken na. Ik kreeg 2x arganolie 40ml omdat ze het de eerste keer vergeten waren bij de bestelling. Het zijn eerlijke en goede producten De haarolie werkt goed Ik heb een droge schilferige hoofdhuid Ik laat de haarolie intrekken en het haar is heerlijk zacht en mij hoofdhuid is gevoed en geeft geen jeuk meer
Echt een goede en niet vette huid/ haar verzorging. Was erg septisch. Na het proef flesje te hebben ontvangen - gebruikt, Het doet wat wordt gezegd. Zeker voor de wat oudere huid. Na 2 weken zichtbaar resultaat- lijntjes verminderen. Super super tevreden.
Heerlijke producten!!! Olie en Aleppo zeep zijn fantastische producten. Mijn man gebruikt de zeep, ook voor zijn haren. Hij heeft psoriasis en deze zeep is de enigste die bij hem goed bevalt. Zelf vind ik het eerlijk om na het douche de olie te gebruiken.
G H
Greet H.
Argan gebruik ik al jeren voor mijn gezicht. Mijn kleindochter van 18 jaar kamp met acne. Allerlei medicatie gebruikt via arts. Kin erg droog en trekt. Ik heb haar Argan gegeven en rondom de kin met acne is het nu rustiger. Ben heel tevreden

Enthousiast

Echt helemaal niets. Ik bestel al heel lang bij jullie, maar op de een of andere manier krijg ik geen code automatisch toegestuurd. Na mijn vraag of ik die mocht ontvangen had ik de code dezelfde dag nog in de mail. Verzenden ging heel snel en de olie is zo fijn om te gebruiken. Ik ben fan....van jullie en de arganolie. Niets veranderen dus, soms is goed gewoon goed. Groetjes Gea
Mooie producten en betrouwbaar bedrijf met prima service! Voor mij zouden de blokken Aleppo zeep wel half zo groot mogen zijn; is handiger in gebruik en doorsnijden lukt niet altijd goed.

Fijne olie en wordt altijd netjes bezorgd.

Altijd weer blij als ik nieuwe olie binnenkrijg. 1 Keer had ik een vraag gestuurd via de mail, daar heb ik nooit antwoord op gekregen. (het antwoord kwam in de bevestiging dat het in de loop van de tijd duidelijk werd, maar ik had het toen fijn gevonden als ik een antwoord via de mail had gekregen).
Gebruik Argan olie al jaren. Als gezichtsverzorging, voor mijn haar en ruwe plekken op de huid.Super spul, goede levering. Kan het iedereen aanraden en die dat ook tegelmatig
A Z
Anja Z.
De arganolie is fantastisch. Mijn huid straalt en heeft een prachtige glow. Ik gebruikte voorheen dag en nachtcreme deze heb ik vervangen door arganolie. Regelmatig doe ik ook een druppel in mijn haar, en ervaar dat ook positief. Voor mij niets anders meer.
Heerlijke olie! Ik wil ook graag een kleiner flesje om mee te nemen! De eerste keer kreeg ik die er gratis bij! Met vriendelijke groeten, Ineke Harmsen
Prima service en snelle levering. Heel informatief bij alle producten, daar heb je tenminste wat aan! Het enige wat ik jammer vind is dat de gezichtsproducten nog steeds niet leverbaar zijn, o.a. gezichtsmasker en gezichtsreiniging. Deze wil ik zo graag bestellen en proberen.
H C
Heidi C.

Fijne producten, goede service

Ben al jaren klant, groot fan en tevreden gebruiker van de Arganolie, zwartzaad olie, rozenbottel olie, het rozenwater èn de fantastischte etherische oliën. Puur, zonder ‘rommel’. Verzending is snel en de maandelijkse kortingsdagen top!
Olie is erg fijn net als de arganolie die ik toen in Marokko heb gekocht. En heel fijn om dit eerst te mogen proberen voordat je een grite fles koopt
Fijn product. Ik heb droog haar en deze olie helpt echt. Mijn haar wordt er zacht van en mijn haar ziet er niet vettig uit zoals andere oliën.
Mooie producten,snelle levering en overzichtelijk!! Een site met allure! Ik ben zelf heel erg gecharmeerd vd arganolie! Fijn dat jullie er zijn!
Heb verkoper gesproken omdat mijn adres niet juist was ingevuld door mij en heeft pakketje snel verstuurd en adres meteen aangepast! TOP!