ArganWinkel.nl

8.892 reviews in totaal   2.007 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, zuiverheid en effectiviteit van de producten, vooral de arganolie. De snelle en betrouwbare levering wordt vaak geprezen en draagt bij aan een positieve winkelervaring. Klanten vinden de producten makkelijk in gebruik en waarderen de handige verpakkingen en dosering. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij fouten of vragen. Veel klanten melden duidelijke positieve effecten op huid, haar en specifieke klachten zoals eczeem en psoriasis. De prijs wordt als redelijk ervaren, met waardering voor kortingsacties en aanbiedingen. Veel klanten raden de producten actief aan bij anderen of geven ze cadeau vanwege hun tevredenheid.

ReviewsArganWinkel.nl

Ik gebruik niet alleen jullie beroemde olie maar ook 2 a X per week de zwartzaadolie. Verder nog van de ëtherische olie de citrusolie voor als de er weer een schimmeliitbreek is. Bacteriën 🦠 hebben hier een hekel aan. Verder nog de jasmijnolie om rustiger te worden. Wanneer gaan jullie iets van een puntensysteem beginnen voor vaste klanten. En van mij alweer een eerlijke review. Op Facebook ook voor jullie gedaan om mensen te overtuigen dat het echt werkt!!! 💟☮️🥳🥳🥳🥳
A F
Ankie F.
SINDS VELE JAREN BEN IK KLANT VAN ARGANWINKEL ... WERKELIJK FANTASTISCHE ARGANOLIEËN EN ANDERE PRODUKTEN, ZOALS O.A. CASTOROIL ENZ.. TOP-PRODUCTEN, HEEL GEZOND EN PUUR ... ZEER SNELLE LEVERING EN ZEER VRIENDELIJKE EN EFFICIENTE SERVICE ... IN AL DE TIENTALLEN JAREN DAT IK KLANT BEN , HEB IK NOOIT EEN PROBLEEM ONDERVONDEN ... HEEL FIJN EN HARTELIJK DANK . IK BEN ER BLIJ MEE ! EEN WARME GROET ANKIE SANDIVO
Dit is de tweede keer dat ik bij jullie heb besteld. Bij mijn tweede bestelling had ik twee producten besteld: één product was goed geleverd, maar het andere product was helaas verkeerd. Na contact met de klantenservice is dit snel en netjes opgelost. Het juiste product werd de volgende dag al geleverd en ik mocht het verkeerd geleverde product zelfs houden. Hartelijk dank voor de vriendelijke en snelle service! Ik raad jullie zeker aan en bestel hier graag opnieuw.
Een snelle levering. Een dag voordat ik op vakantie ging besteld, ik dacht misschien heb ik geluk en wordt de olie morgen bezorgd. En idd, het flesje arganolie kon mooi mee het koffer in.De arganolie gebruik ik elke dag voor mijn gezicht, een geweldig product!
Ik bestel al zo'n 5 jaar bij de Arganwinkel, altijd de flessen pure arganolie. Ik doe met 3 flessen bijna een jaar als gezichts en body "lotion", en gebruik verder geen creme omdat dit product mij veel beter bevalt. De shop is prima en snel.
Ik kreeg maar niet t proefflesje opgestuurd, wat ik trouwens erg goedkoop vond, maar 1 euro, na 1 mailtje kwam de volgende dag een flesje. Het was opnieuw verstuurd, ik had ook keurig een mail terug gekregen.De olie is heerlijk.
De olie gebruik ik al jaren voor mijn droge huid na het douchen en irritatie plekken, ook kneed ik enkele druppels door mijn haar na het wassen omdat het haar (bij ouder worden) droog is. Het is best prijzig maar je doet er ook lang mee. Je hebt weinig nodig voor een goed effect. De hele kleine flesjes zijn heel handig in de toilettas te. Ik adviseer regelmatig anderen met droge en/of geirriteerde huid.
Voor 1€ arganolie mogen proberen. Het bevalt heel goed. Gebruik het voor mijn gezicht en hals ipv dagcreme. Trekt goed in en niet dat je een soort van laagje op je gezicht hebt wat je meteen weer kwijt raakt als je een beetje zweet. Je huid voelt echt fijn gehydrateerd.
Ik ben zeker tevreden ,bestel voor het eerst bij jullie een flesje arganolie voor een € 1,00 En krijg ook nog netjes bericht dat de bestelling onder weg is 👍🏼👍🏼 super hoop dat ik tevreden ben over het verbruik van de olie dus ff afwachten Gr. Bep Kraan
Erg klantvriendelijk en goede service, komen hun afspraken na. Ik kreeg 2x arganolie 40ml omdat ze het de eerste keer vergeten waren bij de bestelling. Het zijn eerlijke en goede producten De haarolie werkt goed Ik heb een droge schilferige hoofdhuid Ik laat de haarolie intrekken en het haar is heerlijk zacht en mij hoofdhuid is gevoed en geeft geen jeuk meer
Ik heb droog haar en masseer een paar druppels door het handdoekdroge haar. Hierdoor voelt mijn haar lekker zacht aan en wordt gelijktijdig gevoed. Ik gebruik de olie ook op de plekjes eczeem als het weer opvlamt en jeukt.
Ik vind het super om een druppel in m’n haren te verdelen, maar ook als nachtcrème op m’n gezicht en als body lotion en handcrème. Het blijft niet vet, trekt snel en goed in en werkt perfect Ook in het badje voor de kleine is het geweldig
Uitstekend product, pure Arganolie. Ik gebruik het altijd, weinig nodig en effect duidelijk merkbaar. Bestelling is binnen acceptabele tijd verzonden en geleverd. Wat een leuke verrassing was: een klein flesje olie extra (gratis)
Echt een goede en niet vette huid/ haar verzorging. Was erg septisch. Na het proef flesje te hebben ontvangen - gebruikt, Het doet wat wordt gezegd. Zeker voor de wat oudere huid. Na 2 weken zichtbaar resultaat- lijntjes verminderen. Super super tevreden.
Heerlijke producten!!! Olie en Aleppo zeep zijn fantastische producten. Mijn man gebruikt de zeep, ook voor zijn haren. Hij heeft psoriasis en deze zeep is de enigste die bij hem goed bevalt. Zelf vind ik het eerlijk om na het douche de olie te gebruiken.
Producten zijn geweldig. De glazen Argan flesjes met pompje zijn goed maar de plastic flesjes van de meeste oliën zijn waardeloos, moeilijk doseren en verspilling. Dat kan veel beter.
Geweldige producten. Gebruik al jaren de Argan olie en andere mooie artikelen. Zegt genoeg dat ik al jaren ‘fan’ ben. Een echte aanrader om hier je Argan producten te bestellen.
goed product. trekt snel in. ruikt ook echt naar argan. in marokko zelf eens meegeholpen met maken. mijn vraag is alleen waarom het niet in een donker flesje zit. licht heeft invloed op het product. misschien kan dat nog aangepast worden?
Heel fijne olie. Doe het elke dag s’avonds op mijn gezicht. Laat het even intrekken . Af en toe lekker voor het haar wassen over mijn hoofd masseren. Doe dit al heel lang.
Jullie Arganolie vind ik al jaren goed! Ik gebruik het elke dag op mijn gezicht. Op mijn benen gebruik ik bodylotion, maar als jullie die zouden maken met Arganolie, dan zou ik die kopen.