Intoleran

3.316 reviews in totaal   1.000 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle levering en vlotte service van het bedrijf. De producten blijken effectief te zijn en dragen bij aan een duidelijke verbetering in levenskwaliteit en voedingsvrijheid. Velen zijn zeer te spreken over de vriendelijke, behulpzame en professionele klantenservice. Ook het gebruiksgemak van de website, het bestelproces en de producten zelf wordt als zeer prettig ervaren. Het advies van de diëtisten wordt als waardevol en professioneel beschouwd. Sommige klanten vinden de producten relatief duur, ondanks hun effectiviteit. Daarnaast worden er incidenteel problemen genoemd met bezorgdiensten zoals DHL en GLS, hoewel de meeste klanten over het algemeen tevreden zijn over de bezorging.

ReviewsIntoleran

Voordat ik kennis maakte met de voortrefelijk werking van de door Intoleran geproduceerde enzymen, was mijn leven in het teken van “oppasse met alles wat je naar je mond brengt”. Had ondanks dat oppssen, steeds algehele malaise: braken, buik- en hoofdpijn en vooral stress… Nu heeft mijn dagelijks leven een andere wending genomen. Ik mag genieten van mijn dagelijkse maaltijd. Uit eten gaan met vrienden zonder angst om meteen een toilet te moeten zoeken. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽Ben zeer dankbaar!❤️

Opvolging bij leveringsproblemen!

Problemen met de levering werden onmiddellijk ter harte genomen, het werd mee opgevolgd en - indien het niet spontaan zou opgelost worden - werd er reeds een voorstel gedaan om tot een oplossing te komen zodat ik mijn Intoleran caps tijdig zou ontvangen. Op mijn andere vragen kreeg ik vrij snel een antwoord. Eens een ervaring zonder de virtuele assistent... eigenlijk zoals het hoort te zijn! Dankjewel!
Produkt werkt bij mij, mijn lichaam zet lactose totaal niet meer om, dus gebruik ik deze hoge dosering (20.000). Een milkshake zit er niet meer in, maar als het daar bij blijft vind ik het oké. Snelle en goede service en bezorging. Prijs vind ik wel te hoog, ondanks soms de korting die jullie geven, want als je niet zonder kan, is dit wel een kostenpost.

Een hele zorg minder bij eten buiten de deur

Alleen al het simpele feit dat jullie op het idee zijn gekomen om enzymen in een pilletje te stoppen voor mensen die deze enzymen niet voldoende aanmaken vind ik geweldig! Ik heb zowel een intolerantie voor Fodmap als voor histamine. De Intoleran geeft mij de mogelijkheid om ook af en toe buitenshuis te eten en niet meteen ziek te worden!

Fijn product ter ondersteuning

Ik gebruik de lipase en quatrase. Ik gebruik het op vakantie als het echt niet anders kan. Of bij uit eten. Tot nu toe bevalt het heel goed. Geen buikpijn, wel wat restklachten zoals winderigheid maar als dat alles is. Top product ter ondersteuning op momenten dat er geen andere keuze is.
Het pakket is net afgeleverd. De bezorger maakte mij er op attent dat de doos al opengemaakt was. Hij vroeg of de inhoud wel klopte. In de open gemaakte doos zat de Enzymix. Dus was het goed. Ik zei hem dat ik het beter had gevonden als de beide bestellingen (quatrase en enzymix) in 1 pakket hadden gezeten. De quatrase was een herhaalbestelling. De enzymix een eenmalige bestelling. 108 capsules. Ik had al eerder in Dronten vestiging G&W een 36 capsule enzymix aangeschaft. Die bevielen mij goed. Bovendien heb ik de herhaalbestelling van quatrase beëindigd. Ik heb nog 2 doosjes quatrase staan. Dus meer dan genoeg. Intoleran vind ik een heel goede leverancier ondanks dit probleempje.
Ik gebruik nu 2 maanden one a day. Waar de lactase vaak onvoldoende werkte, kan ik nu gewoon lactose eten! Heerlijk, ijsjes enz. Ik blijf het gewoon elke dag gebruiken. Omdat ik ook gluten en aardappel intolerantie heb, scheelt het heel veel in het gedoe met voeding (vooral buitenshuis).
Top producten die echt werken. Vervangen gewoon de stoffen die je lichaam normaal gesproken zelf aanmaakt. Ook de klantenservice is uitstekend geregeld. Je kan gewoon appen voor advies en je merkt dat ze hun product kennen en willen helpen. Levering kan niet sneller!
De korting die ik kreeg voor Enzymix vond ik aantrekkelijk. Het valt mij wel op dat de pakketjes die naar mij toegezonden worden vaak wat beschadigd zijn. De bestelling die ik eerder kreeg een tijdje geleden, daar was het pakje al geopend toen ik het overhandigd kreeg. DHL? nou, daar ben ik niet zo enthousiast van. Peter.

Goede service

De service is snel en goed. Het enige minpuntje van de site is dat dezelfde materialen niet bij elkaar staan, zodat je in 1 oogopslag kan zien wat er is in welke hoeveelheden en wat bijv een potje van 100 pillen kost en een potje van 10.000.
Lactase 20.000 bevalt prima, kan bij een kleine hoeveelheid ook prima uit de voeten met een halve tablet. Wat beter kan is de prijs: ik vind Intoleran extreem duur, dat is volgens mij niet echt nodig…ook niet vaak in de aanbieding. De prijs is voor mij een reden im regelmatig een ander merk te proberen.

Goede informatie en snelle levering

Fijne site met veel relevante informatie. Snelle bezorging. Alleen jammer dat de bezorger GLS zich niet houdt aan de bezorgplek. Verder zeer tevreden. Ik heb ook wel eens een vraag gesteld aan de diëtiste van Intoleran en een heel professioneel advies gekregen.

Antwoord van Intoleran

Bedankt voor je mooie review en fijn dat we je goed hebben kunnen helpen!

Maagproblemen

Vlugge levering. ik heb veel last van mijn maag en kan maar weinig eten. En er is veel medicatie die ik niet verdraag. Maar intoleran verdraag ik wel. Ik ben daar heel blij mee. En hoop dat dit eindelijk een oplossing is voor mijn maag. En dat ik eindelijk meer kan eten.

Top meegedacht!

Mijn bestelling is door DHL niet geleverd en Intoleran heeft een bestelling gratis op gestuurd zodat ik toch nog op tijd voor mijn vakantie alles binnen heb. Heel vriendelijk geholpen en fijn mee gedacht!
Zo fijn dat ik bijna alles weer kan eten met de pillen, ook heel blij met de app om te kijken wat ik wel en niet kan eten zonder pillen. Het is wel jammer dat de pillen zo ontzettend duur zijn.
Best enzymes ever. The only issue is the delivery company. It's the second time DHL doesn't even bother to go to my building, states that the order could not be delivered, and sends the package to a collecting point.

Antwoord van Intoleran

Thank you for your feedback. We will share this with the delivery company. You can aways give us a call or contact us on info@intoleran.com if you need any assistance regarding your order.
Werkt meestal heel goed, in elk geval beter dan de veel goedkopere drogisterij variant. tabletjes zijn klein en makkelijk in te nemen en hebben een neutrale smaak.
Ik neem het alleen in als ik denk iets te gaan eten wat misschien mijn tolerantie zal opwekken. En tot nu toe ben ik erg tevreden.. voor mij werkt het..
Voor mij het beste dat er is werkt heel goed en once a day is het beste voor op verlof een week op voorhand nemen en ik kan alles eten wat ik wil heel zalig

Deze pillen zijn echt ideaal!

Deze pillen zijn echt ideaal. Ik bestel ze al jaren. Zeker op vakantie of als je uit eten wilt een uitkomst. Ik heb de hoogste dosering en heb nooit meer last dus ik zou ze iedereen aanraden.

Antwoord van Intoleran

Bedankt voor je mooie review!