30 mei 2024
Ik ben heel blij met de producten van Intoleran. Ze geven me terug vrijheid en een normaal leven. Ik vind de producten (die voor mij heel belangrijk zijn en waar ik nog geen alternatief voor gevonden heb) wel heel duur. Als ik niet continue op mijn eten wil letten en niet wil diëten, kost het mij 100 euro per maand. Ik ben voor 4 fodmaps intolerant, wat best veel is en dus mag ik heel veel producten niet eten zonder deze tabletten. Enkel de prijs is voor mij dus nog een minpuntje ...
LS. Donderdagavond, voor 22.00uur, mijn bestelling gedaan. Zou vrijdag bezorgd worden, tussen 11.00uur en 21.30 uur. Thuis geweest, niet bezorgd.
Zou 2e Paasdag bezorgd worden, 11.00u - 15.00uur, thuis geweest, niet bezorgd.
Zou woensdag, 3-4 komen, tussen, 11.00 - 15.00uur. Om 13.00 uur, gaat de intercom, ik open de voordeur, loop naar de tussendeur, en trap, zie, de chauffeur wegrijden!!!! Het pakje, is beneden, in de hoek, gesmeten, en bezorger weg!!!!
Vindt dit geen manier van doen, zit dringend op de supplementen te wachten.
Al met al, duurt het 6 dagen, om te bezorgen, en het wordt niet PERSOONLIJK
overhandigd. En de onrust, dat het maar niet wordt bezorgd.
Zou bijna contact op nemen met Radar, of NVWA, waar mijn dochter werkzaam is!
Hoop, dat uw reactie, naar het vervoersbedrijf, verbetering, geeft.
Heb zelf deze ervaring niet! Afpoeier systeem!!!!
Marieke Keizer
Beoordelingen voor Intoleran
27 aug 2024
Snelle levering & goede producten
Snelle levering, goede producten tot nu toe 5 dagen in gebruik. Duidelijk omschrijving en advies. Ook herl fijn dat alles in een meenemen does is. Misschien klein tip om de naam of een kleurtjes toegevoegd aan de verschilende dosen. Zodat als je meerdere supplemented neemt kan he ze van elkaar onderscheiden.
22 aug 2024
Scheelt zó veel
Het is in het begin even testen 'hoeveel pak je en wanneer' en ik let nóg wel op dat ik niet teveel fructose eet, maar als ik niet zeker ben, neem ik het in als ik ga eten en heb ik geen last meer gehad en dat is zó fijn! Het scheelt zó veel! Werd het maar vergoed door de zorgverzekering.
23 aug 2024
Wat fijn om te horen dat fructase ervoor zorgt dat je kan genieten van eten! Dat is ons doel, bedankt voor je mooie review.
18 aug 2024
Fan van Quatrase
Quatrase is ideaal voor die maaltijden waarbij je niet zelf in de hand hebt welke ingrediënten erin zitten. Ideaal dat bestellingen snel bezorgd worden zodat ik niet zonder kom te zien. Wel jammer dat de bottles te groot zijn om in de brievenbus te bezorgen.
Superhandig voor mij. Geen speciale producten meer kopen en gewoon een ijsje kunnen eten helemaal blij
Voor mij werkt once a day perfect , ik hoef niet na te denken hoeveel en wanneer ik wat moet innemen .
Gewoon elke dag één capsule en klaar .
19 aug 2024
Better the old packaging!
I think the old packaging was better. I prefer a small metal boxes, easier to carry around, with refill in a paper box (more environmental friendly), than the plastic little bottle. (I generally order the 108 pieces package)
Antwoord van Intoleran
We are sorry to hear that you liked out old packaging better, unfortunately it is hard to satisfy everyone. Our new packaging has been created to produce lest waste, because the metal tins in the old packaging were often thrown away and the plastic refill packages weren’t environment friendly. Therefore we created our new bio based bottles, made from 100% recyclable plastic. We hope you understand our choices.
23 aug 2024
Zelfs op de camping kon ik het laten bezorgen. En was het de volgende dag netjes binnen gekomen.
Zo hoefde ik niet onnodig in de stress te zitten dat ik mijn tabletten was vergeten.
20 aug 2024
De tabletjes werken echt super goed voor mij. Ook vind ik het fijn dat ik niet elke keer na hoef te denken over het bestellen. Elke maand krijg ik een nieuwe dispencer thuisbezorgd.
21 aug 2024
Fijn om te horen dat het product goed werkt en je de herhaalservice fijn vind werken!
30 aug 2024
Supersnelle levering. Tabletten doen wat ze moeten doen. Ze helpen niet altijd, dat ligt eraan wat ik heb gegeten, maar ze hebben mijn leven wel veranderd.
Antwoord van Intoleran
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering en onze producten. Mocht je graag willen dat we eens met je meekijken en persoonlijk advies geven over hoe je onze supplementen het beste kunt inzetten, neem dan gerust contact met ons op via info@intoleran.com
Eindelijk maaltijd met alles er in wat ik al heel lang niet meer op had
Paprika, ui courgette tomaat
3 capsules Quatrase en nergens last van gehad
Antwoord van Intoleran
Fijn om te horen dat je lekker van je maaltijd hebt kunnen genieten, daar doen we het voor!