Drleenarts.com

4.872 reviews in totaal   1.783 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de producten omdat ze geen huidirritatie veroorzaken, geschikt zijn voor gevoelige of allergische huid en vrij zijn van overbodige toevoegingen. Veel gebruikers merken daadwerkelijk verbetering op, zoals herstel van droge huid, minder eczeem of een betere huidconditie. Ook worden de producten als makkelijk in gebruik ervaren, trekken snel in en zijn niet plakkerig. De praktische verpakkingen, zoals pompjes of sprays, worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de prijs/kwaliteitverhouding als goed tot zeer goed beschouwd, en zijn de zonnebrandproducten effectief en prettig in gebruik, ook voor de gevoelige huid. De klantenservice krijgt positieve feedback dankzij snelle en adequate reacties, en het brede assortiment wordt gewaardeerd doordat er voor elk gezinslid en huidtype passende producten zijn. Sommige klanten merken op dat bij bepaalde tubes veel crème achterblijft of ze lastig te knijpen zijn. Ook worden de verzendkosten soms als minpunt genoemd.

ReviewsDrleenarts.com

Ik gebruik de gezichtsverzorging en suncare producten van drs. Leenarts nu ruim 3 jaar en ze bevallen uitstekend. Mijn droge en gevoelige huid voelt zacht en gevoed aan mede door de fijne jojoba olie die ik zowel als make up reiniging als extra toevoeging a d nachtcrème gebuik! Ook de suncaresspray factor 50 gebruik ik al jarenlang dagelijks overdag naast de gezichtscrème voor de gevoelige huid. De bodycrème is ook een echte aanrader, ik heb geen last meer van droge onderbenen! Samengevat voor mij geen andere producten dan de eerlijke en natuurvriendelijke producten van drs. Leenarts

Geen allergische reactie en top klantenservice

Eindelijk producten waar mijn huid niet allergisch op reageert. Geen geurtjes, kleurtjes of smaakjes dus de kans is groot dat ik het kan blijven gebruiken *danst* Door onzorgvuldigheid van DHL was het pakket stuk gegaan en miste een deel van mijn bestelling. Daarop direct de klantenservice gemaild hierover, snel reactie terug gekregen dat het ontbrekende product opnieuw gezonden zou worden. Een dag later lag dat in m’n brievenbus!
Ik ben erg tevreden over de producten van Drs. Leenarts. De kwaliteit is uitstekend en mijn huid reageert er heel goed op. De producten doen wat ze beloven, zijn prettig in gebruik en bevatten geen onnodige toevoegingen. Ook de bestelling en levering verliepen snel en probleemloos. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wel zou ik het fijn vinden als er bij sommige producten wat meer informatie wordt gegeven. Zo viel mij op dat de bodylotion nu specifiek voor de droge huid wordt aanbevolen. Ik vraag me af waarom dit is veranderd en of de bodylotion ook nog geschikt is voor een normale huid. Een korte uitleg hierover op de productpagina zou erg behulpzaam zijn. Al met al ben ik erg tevreden en kan ik de producten van Drs. Leenarts zeker aanbevelen!
M P
M. P.
Wij gebruiken al geruime tijd naar alle tevredenheid de zonnebrandcreme spf 30. Smeert makkelijk uit. Geen allergie meer. Verder bevalt de dagcreme met spf 30 voor normale en zeer droge huid ook erg goed. De tinted lipstick geeft een mooie subtiele rode kleur. Een minpunt vind ik dat de suncare fluid spf50 en de dagcreme spf 30 , 50mlmag worden vervangen voor 100ml. Verder zeer tevreden.
Ruim twee jaar geleden begon de ellende van irritatie, jeuk en zwelling in mijn gezicht. Super droge lippen, lachen was een uitdaging! Na allergie onderzoek en van alles uitproberen kwam ik drs Leenarts op het spoor. Klein begonnen met een paar tubes, maar het vertrouwen groeide en ik bestel steeds meer verschillende producten. Ik roep het van de daken en ook mijn vriendinnen hebben belangstelling! Wat heeeel fijn is.. mijn ‘sneeuw’ benen zijn niet meer. De voetencreme gaat bij mij twee maal daags ook de hoogte in.
R B
Ria B.

Gewonnen

Ik heb een set zonneproducten gewonnen van dr Leensrts. En vertelde dat tegen een kennisje van me die meteen een verhaal afstak hoe goed de crèmes zijn van dr Leenarts. Omdat ik eigenlijk mn leven lang al problemen heb met mn huid heb ik een set besteld. Ik gebruik het nu een week of zo en val van de ene verbazing in de andere . Mijn huid staat niet meer strak en is niet trekkerig meer . Als ik na de face wash de dagcreme op smeer ziet mijn huid er stukken beter uit en blijft de hele dag goed aanvoelen ! De dag en nachtcreme gebruik ik ook en ook die voelt fijn aan !! Ik heb eindelijk een goed product gevonden
Ik ben ontzettend blij dat ik deze producten heb ontdekt. Ik heb lange tijd verschillende huidverzorgingsproducten geprobeerd, maar niets werkte echt goed voor mijn huid. Sinds ik de producten van Drs Leenarts gebruik, merk ik eindelijk verschil. Mijn huid voelt veel rustiger aan en ik heb eindelijk iets gevonden dat écht bij mij past. Ik wou dat ik deze producten eerder had ontdekt!
Al enkele jaren gebruik ik voor de dagelijkse verzorging zo als dat zo mooi heet jullie produten. BenIn hier heel blij mee omdat het voor mij heel vertrouwt voelt eerlijke producten die echt werken. Ik zag jaren geleden in de krant een artikel staan over Dr.Leenarts en ben dat gelijk gaan bestellen. Helaas heb ik geen foto maar ik kan zeggen ik prijs jullie aan bij alle vriendinnen.

Minder eczeem

Al vanaf mijn jeugd heb ik eczeem in combinatie met astmatische bronchitis. Dat is aangeboren en helaas weinig aan te doen. Met de extra vettende olie voor in bad is het eczeem is dus niet weg, maar mijn huid is veel rustiger en minder gevoelig. Verder heb ik zo’n 10.000 gezichtscrèmes geprobeerd. Hoe meer werkzame stoffen, des te meer rode vlekken, is mijn ervaring. Deze gezichtscrème voelt heel fijn en irriteert niet. Blij mee!

zeer fijne producten

Duidelijke informatie over de producten. Wij hadden zonne beschermings producten waar mijn zoon overal irritaties van krijgt op zijn overgevoelige huid heeft hij hier geen last van, zelf ook maar gaan gebruiken en ik vind het ook erg fijn.. Het smeert makkelijk en beschermt goed, . Ik kan het dan ook aanraden zeker als je overgevoelig bent voor veel producten.

Het hele gezin tevreden.

N.a.v. een mail van onze zorgverzekeraar Zilveren Kruis hebben wij de zonneproducten aangeschaft. Heb gelijk meerdere tubes gekocht zodat wij ook onze zoon (die veel werkzaamheden buiten heeft) en onze dochter een tube hebben verstrekt. Want het gaat al gauw van ik neem de zonnebrand even mee en dan staat er hier thuis in de bijkeuken geen tube / fles meer voor het grijpen en wordt hier zeker zomerdag dagelijks gesmeerd. Het product bevalt ons allen zeer en heb ik al gezien dat er ook een zonneproduct is voor de wintersport en zal dat onze volgende bestelling zijn.

Smeert goed uit en beschermt erg goed!

Heel blij dat wij deze zonnebrandcrème hebben gevonden. We kochten de 30spf. Vorig jaar al een liter is gekocht en dit jaar weer. Hij smeert prima uit en blijft goed zitten. Geen witte waas wat je soms wel hebt bij andere zonnebrandcrèmes met weinig toegevoegde middelen. Ook wanneer je zweet, met heel warm weer, heb ik het gevoel dat hij nog best prima blijft zitten. Hij beschermt erg goed tegen zonnebrand. Sinds we deze crème gebruiken ook geen allergische uitslag meer in gezicht gehad. Dit hadden mijn dochtertje en ik beide na het smeren van allerlei andere zonnebrandcrèmes. Wij zijn in ieder geval enorm tevreden en blijven dit product zeker gebruiken.
Ben er net weekje mee bezig en moet het nog wat langer gebruiken om iets over de werking voor mijn huid te zeggen …….. Wel ben ik al 2 jaar enthousiast over de bodycrème voor de “zeer droge huid”! Deze werkt na allerlei , zelfs hele dure veel belovende merken uitproberen, echt top!! Dus die blijft, absoluut. 👍🏻 Evenals de zonnecrème die ik ook al ruim een jaar gebruik. Prima, doet wat het belooft, trekt meteen in en is absoluut niet plakkerig. Prima in gebruik.
Ik gebruik alleen nog maar producten van Drs. Leenarts voor mijn gevoelige huid. Onlangs de nieuwe micellair water toegevoegd aan mijn collectie en ben er heel tevreden over, want deze reinigt veel beter dan een bekend ander merk. Zomer en winter de dagcrème met SPF30, en de handige kleine flacon met SPF50 zit zomers standaard in mijn tas. Leuk dat er regelmatig mooie aanbiedingen zijn.
Wat een fijne producten! Ik had last van extreem droge handen en elke crème die ik probeerde irriteerde mijn huid en mijn handen bleven droog. Totdat ik de handcrème van Drs Leenarts probeerde. Binnen 24 uur waren mijn handen al bijna helemaal hersteld. WAUW. Sindsdien smeer ik iedere dag en mijn handen zijn heerlijk zacht. Omdat dit zo goed werkte heb ik ook diverse andere producten besteld. Het doet allemaal wat het belooft en mijn huid voelt veel beter aan. Het bestellen en verzenden gaat soepel, dus een dikke 5 sterren beoordeling.
De suncare spray met factor 30 is heerlijk luchtig, trekt snel in en is niet plakkerig. De dagcrème met factor 30 voelt wat dikker dan de gewone dag/nacht crème maar smeert heel fijn uit, lijkt eerst iets te glimmen maar dat is zo weg. Een crème met een goede factor die heel luchtig op de huid voelt, bij transpireren niet gaat 'lopen'. Erg blij met beide producten.

Weet ik niet

Enkele maanden geleden begonnen met de onzuivere huidset. Ben 68 jaar en altijd last gehad van actieve acne. De foam is fijn en zuinig in het gebruik. De velen rode vlekjes op mijn rug gaan niet weg met de 2 procent salicyl gel maar die smeert wel gemakkelijk uit. Irriteert niet zoals een ander merk wel. De pimple spot lotion gebruik ik nog niet lang genoeg voor een oordeel. Heb laatst de dagcrème met zonbescherming 30 ook gekocht, deze smeert wat stug en mag van mij een hogere zonbescherming krijgen. De huidkanker op mijn neus is laatst geopereerd en daar gebruik ik factor 50 voor dagelijks op het litteken. Al met al fijn dat uit de dermatologie deze producten vrij op de markt zijn te verkrijgen! (Op de foto de pimple spot op mijn rug uitgeprobeerd, heb ik natuurlijk wel hulp bij nodig )

Fijne producten

Hele fijne producten. Ik heb een hele gevoelige huid en last van zonneallergie. De zonnebrand crème geeft mij een goede bescherming en met een klein beetje kom je al ver. De aftersun vind ik ook top. Die voelt niet plakkerig aan en een geweldige tip gehad dat hij in de koelkast kan, voor een verkoelend effect.
Super blij Ik heb nl de huid van een roodharige . Normaal verbrand ik als een dolle ,zelfs door m’n kleren heen . Nu 5 weken strand in zuid Frankrijk niet verbrand en zelfs bruin geworden Echt super blij mee Ik kwam bij jullie, kids zijn Arts, en zeiden mam alsjeblieft probeer dit . Dus mam heeft geluisterd en is heel blij met hun advies

Voelt heel prettig & bonus: haalt mijn mascara er makkelijk af.

Micellair water is een zeer fijn product om de dag van je gezicht af te halen en je klaar te maken voor de nacht. Mijn niet-waterproof mascara (ik gebruik verder nauwelijks make-up) gaat er makkelijk mee af zodra mijn wimpers nat genoeg zijn. Er wordt gezegd dat je niet met water hoeft afspoelen, maar zelf vind ik het wel fijn om met een wattenschijfje met alleen water na te gaan over mijn gezicht omdat ik dat al jaren doe met het andere micellair water, voordat ik mijn gezicht insmeer met crème en evt. een drupje olie.