sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nl
Beoordelingen:

157 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.297 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mei 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sudac.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als POP kapper vind ik het heerlijk te kunnen werken met deze producten! De firma is zeer aanspreekbaar, hulpverlenend en vooral groeiend. Ik voel een jong dynamisch team wat mij vooral energie geeft. Nieuwe pop producten komen op de markt en worden leuk gelanceerd. Betaalbaar, kwalitatief en jong ogend! Pluim voor het ganse team! Salon creative - Wevelgem België

de meest kritische beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!
Beoordeling melden
MB
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niets op aan te merken

Bestellen ging makkelijk en ik had het de volgende dag in huis. Perfect
Beoordeling melden
MB
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering Producten naar verwachting
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snells levering

Zondag besteld, maandag geleverd!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
slechte afhandeling van een nalevering. Wordt niet opgevolgd, moet er zelf achteraan en dan meerdere keren.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
25 mrt 2024
Goedemorgen Anjo, Het spijt ons te lezen dat de communicatie omtrent een nalevering niet is gegaan zoals gewenst. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen het nu alsnog naar tevredenheid te hebben afgehandeld voor je. Hartelijke groet, Team Sudac
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super goede kwaliteit van de producten en goede klantenservice
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Site is duidelijk en de levering is snel.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd netjes en goede service
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering.. top!
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Netjes en snel

Netjes en Snelle bezorging
Beoordeling melden
MB
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, alles top
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is gewoon goed
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden