sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nl
Beoordelingen:

156 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.322 beoordelingen in totaal  

4,38
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sorry, Ik schrijf eigenlijk nooit een niet lovende beoordeling, maar helaas heb ik nu drie keer achter elkaar (in drie weken tijd) een negatieve ervaring met de beloofde levertijd. (Voor 22uur besteld, dezelfde dag verzonden) Dit was eerder altijd top!

de meest kritische beoordeling

17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb nu aantal keer achter elkaar gehad dat er met mijn bestelling dingen fout gaan. Ik bestel optijd om de bestelling de volgende werkdag in huis te hebben maar heb de afgelopen tijd steeds vaker dat het langer duurt voordat mijn pakket verzonden wordt. Hierdoor kom ik zelf ook in de problemen omdat ik mijn producten niet optijd in huis heb ben ik genoodzaakt om mijn producten elders te halen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel erg tevreden! De nieuwe POP Perfect Blond Powder Plex Ultra Matt is ontzettend fijn!! En de POP Silk Oil 50 ml met vernieuwd pompje is ook heel fijn! Geen last meer van dat het pompje lekt.
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
7 dagen geleden
Heel fijn te lezen Amber!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service. Misschien het assortiment nog iets meer uitbreiden.
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service Bereikbaar per telefoon voor vragen Royale proef mogelijkheden
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en top producten
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
JS
Jan S.
Monnickendam
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Maandag bestelt donderdag pas binnen contact gehad met jullie maar weinig hulp geboden moest maar geduld hebben! Terwijl ik een klant had betere service geboden en mee denken qua oplossingen!!
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jullie zeggen voor 6 uur besteld de andere dag geleverd dat is niet waar
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
7 dagen geleden
Hoi Marian, voor 18.00 uur besteld, wordt je bestelling dezelfde dag door ons nog verzonden. Daarna zijn we afhankelijk van de vervoerder of zij dan ook de belofte waarmaken dat het de volgende dag daadwerkelijk bij jou in de salon geleverd wordt. Helaas constateren wij dat dat niet altijd in alle gevallen lukt. Dit heeft onze aandacht en we zijn met de vervoeder in gesprek om te zorgen dat dit wordt opgelost zodat je als kapper altijd kan vertrouwen op onze razendsnelle levering. Fijne dag!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van sudac.nl
29 mei 2024
Beste Annemieke, wij verlenen onze klanten graag de best mogelijke service. We nemen graag persoonlijk contact met je op te bespreken hoe we je een volgende keer met meer tevredenheid van dienst kunnen zijn. Hartelijke groet, team Sudac
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel fijn geholpen door Wendy over de extensions.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Zeer snelle levering van fijne en goede producten.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne groothandel, zeer accuraat in verzenden.
Beoordeling melden
JV
jetske v.
roosendaal
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
super
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden