144 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden
2 sterren
1 ster
852 beoordelingen in totaal
7 maanden geleden
Ik heb voor school een pakket van nagelstyling bij jullie moeten bestellen. Ik heb toen ergens zitten lezen dat de levering wat lang kon duren, maar vond dat de levering nog best vlot was. Er stond dat het iets van de ene dag besteld en 1 of 2 dagen later bezorgd. Bij mij heeft dat 4 of 5 dagen geduurd, ik had er maar rekening mee gehouden dat dat een week of 2 zou gaan duren. Dus ik vond het voor alsnog een snelle levering.
Bestelling gedaan helaas nog niet ontvangen na een week. Contact gehad blijkt technisch probleem te zijn. Vind dat de oplossing laat komt maar wacht geduldig af.
Vorige bestellingen gewoon perfect gegaan
sudac.nl- Logo - Beoordelingen
Antwoord van sudac.nl
8 maanden geleden
Beste Karin, wat vervelend. Volgens de track en trace code is de order reeds op 30 april bij je afgeleverd. Zou je me anders even een mail willen sturen naar floor@sudac.nl? Dan zoek ik het graag voor je uit. Hartelijke groeten, Floor
Vorige bestellingen gewoon perfect gegaan
sudac.nl- Logo - Beoordelingen