sudac.nl- Logo - Beoordelingen

sudac.nlReviews

: 1.099Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mei 2017
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
sudac.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sudac.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 mei 2017
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
sudac.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sudac.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor sudac.nl

148 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.099 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


15 mrt. 2022
Zeer fijne firma om mee samen te werken, correct, snelle levering, mooi aanbod producten, kwaliteit! duim omhoog voor de ganse ploeg die er werkt! Mvg, salon creative BE
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


24 nov. 2022
Over het algemeen tevreden, snelle verzending, goede prijs kwaliteit verhouding, echter enorm jammer dat er bij het studentenpakket van de Wellness Academie geen mesjes zitten bij de Jaguar Messenhouder zitten, bij een pakket voor mensen die er nog nauwelijks verstand van hebben is het wel handig om het te vermelden, nu moet ik het gaan bijbestellen met de bijkomende verzendkosten, beetje jammer nadat je een bestelling hebt gedaan van €155.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor sudac.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Was vergeten de kortingscode in te voeren. Gelijk gemeld maar konden ze niks meer aan doen. Of ik moest alles annuleren en opnieuw invoeren. Daar had ik geen tijd voor.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Ga zo door, meeste spullen altijd op voorraad en de volgende dag in huis. En een uitstekende service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Levering binnen aantal dagen binnen. Netjes in een doos, alle artikelen waren aanwezig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Makkelijk bestellen, snel geleverd door postnl, top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Snelle service en super goed advies van Chantal
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Altijd perfect afgehandeld. snel en goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Duidelijke site met veel keuze en merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
super snel en duidelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023 
Stiptheid
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden