stuntpakker.nl

3.645 reviews in totaal

3.645 reviews since 30 okt 2023

Gecertificeerd sinds: 23 aug 2024
stuntpakker.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en verwerking van hun bestellingen. De lage, scherpe prijzen van de producten worden vaak geprezen. Daarnaast waarderen klanten de goede, stevige en zorgvuldige verpakking van hun bestellingen. De communicatie wordt als duidelijk, snel en behulpzaam ervaren, vooral bij eventuele problemen of onduidelijkheden. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Tot slot zijn klanten tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten en het aanbod.

Reviewsstuntpakker.nl

Goed en goedkoop

Op zoek naar goedkope deo die bij een concurrent net niet in de aanbieding was, kwam ik op deze site terecht. Hier wel gevonden wat ik zocht en meteen besteld. Bestelproces en levering allemaal keurig geregeld. Stuntpakker.nl staat nu bij mijn favorieten.
Ene dag bestellen de volgende ontvangen. Netjes door DHL afgeleverd. Eh top verpakt in een stevigen doos en niet in een slap plastic zakje. Top service. Dank jullie wel en als ik weer wat nodig heb ga ik eerst bij jullie kijken.
Snelle levering, mooie prijs en vooral de manier van inpakken. Had douchegel besteld en elke flacon netjes met plakband dicht gemaakt zodat er niets fout kan gaan bij het vervoer

Online bestellen en bezorging

Dat je terecht online kan bestellen, wat bijvoorbeeld NIET leverbaar is in de winkell Ook de snelle 24 uur service is een uitkomst met DHL!
Makkelijk besteld en snel geleverd. Goeie service nadien toen ik het verkeerde pakket had meegekregen bij het servicepunt. Persoonlijk gebeld of alles goed is gekomen. Waar gebeurd dat nog..?! Dikke 5 verdiende sterren!

Stuntpakker = kleinste prijzen voor de beste kwaliteit!

Ik bestel al vele jaren van Stuntpakker en elke keer ben ik helemaal tevreden met de gehele bestelling!! 😃👌🏻 Producten van de beste kwaliteit, kleinste prijzen van Nederland, en ook snel geleverd! 🥰 Ik raad iedereen aan om van Stuntpakker te bestellen! 👍🏻
M B
Mr. J.R. B.
Top prijskwaliteit! Waar de artikel elders niet meer te verkrijgen is: Stuntpakker heeft het artikel wel!!! En zoals bekend: snelle leveringsservice!!
Ik vond het bizonder goed dat de verpakking exact om het bestelde artikelen paste. Geen overbodige ruimte, geen overbodig materiaal, gewoon heel goed verpakt. Kan niet beter!
Niets veranderen.. jullie waren optijd met leveren en hield contackt via mail met mij met de levering.. zal gauw weer bij jullie bestellen.. gewoon Top!!!!!!!
Alles klopt: veel keuze, echt zeer lage prijzen en prima verzending en communicatie! Ook hulde aan DHL; zij presteren steeds beter en zijn mi bezig om het slechte imago van pakketdiensten wat op te poetsen.
Wederom een goede aankoop en goede levering. Stuntpakker is de prijspakker, altijd prijs met hun.

Alles was goed

Bij het bestellen, alles duidelijk, snel geleverd, conform de afspraak, geen gedoe met account
Dit is de tweede keer dat ik bij stuntpakker besteld heb Mooi product vriendelijke prijs snelle levering Komen hun woord na Kortom 5sterren van een tevreden klant

Prima webwinkel voor bulkaankopen

Prima leverancier voor haarverf. Ik heb van deze website meerdere keren SYOSS permanente haarverf gekocht zonder problemen. De prijzen zijn goed, de verzending ging snel en de verf werkt ook prima. Ik zou vaker van deze website gaan bestellen.

Super bedrijf

Super snel verzonden, goed verpakt en erg leuk de tekst op de pakbon. Zeer origineel.

Prima levering en vlot

De McLean tandpasta bevalt ons nog steeds heel goed. Complimenten van tandarts en mondhygiëniste

Gebitsreiniging

Omschrijving product, even bellen voor huisnummer en de snelle correcte levering. Kortom top geregeld.
Snel geleverd goede kwaliteit ik zou iet weten wat er nog beter kan
Goede communicatie: niet alles was op dat moment op voorraad. Er werden mij verschillende opties geboden voor afhandeling. Top ! Alles snel geregeld.
Voor het eerst besteld. Goed ingepakt en op tijd geleverd

Al sinds 2015 jouw goedkope online drogist met 5* service.