stuntpakker.nl

3.450 reviews in totaal   544 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de snelle levering van bestellingen. De lage prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd, net als de kwaliteit van de producten. De verpakking is doorgaans netjes en passend. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Ook de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en het brede assortiment met veel beschikbare producten worden vaak geprezen. Sommige klanten geven aan dat er af en toe sprake is van beschadigde of lekkende verpakkingen. Daarnaast wordt genoemd dat niet iedereen altijd goed op de hoogte wordt gehouden door de klantenservice.

Reviewsstuntpakker.nl

Stuntpakker = kleinste prijzen voor de beste kwaliteit!

Ik bestel al vele jaren van Stuntpakker en elke keer ben ik helemaal tevreden met de gehele bestelling!! 😃👌🏻 Producten van de beste kwaliteit, kleinste prijzen van Nederland, en ook snel geleverd! 🥰 Ik raad iedereen aan om van Stuntpakker te bestellen! 👍🏻
Alles klopt: veel keuze, echt zeer lage prijzen en prima verzending en communicatie! Ook hulde aan DHL; zij presteren steeds beter en zijn mi bezig om het slechte imago van pakketdiensten wat op te poetsen.

Voordelig geprijsd en snel bezorgd!

Ik had bij Stuntpakker.nl 2 dozen Dreft waspoeder gekocht. Heel voordelig. En de volgende dag werd het al bezorgd! Voordelig en.super snel bezorgd! Ik ben heel tevreden over Stuntpakker.
Correcte levering die wel iets langer heeft geduurd dan verwacht. Maar begrijpelijk, gezien mijn bestellng werd gedaan op zondag en daardoor wellicht 's maandags pas werd behandeld. Komt daarbij dat de levering moest gebeuren vanuit Nederland en vermoedelijk iets meer tijd vergt. Ik las wel dat de bestelling onderweg was maar kon ze met "Track en trace" niet traceren. Al bij al geen probleem. Ik ben een tevreden klant.
Klantvriendelijk, snelle service, goed bereikbaar , prima prijs- kwaliteitverhouding, goede aanbiedingen.
De snelle en correcte levering van de bestelde producten maakt het fijn om te bestellen.

Top

De gekochte deodorant had een zeer scherpe prijs en ik had deze snel in huis
Alles is heel goed bij mij thuis beland dus kunnen jullie echt niet beter doen.

Mijn pakketje werd in het portiek gegooid

Mijn pakketje werd op tijd geleverd. Alleen de chauffeur van DHL heeft mijn pakketje in het portiek gegooid en niet fatsoenlijk bij de deur afgeleverd, terwijl ik thuis was.. Ongehoord. Onfatsoenlijk, Niet te filmen

Snel en persoonlijk

Snelle persoonlijke reactie op mijn vraag. Snelle, nette levering.
snel en accuraat verlopende procédures verpakking zuinig en op maat.
Goede prijs, makkelijk om te bestellen en levering was super snel!
TOPPER Product klopt met beschrijving en is SPOTGOEDKOOP Heel snelle levering Zeer professioneel team

The parcel is ok, the delivery point completely different.

The parcel is ok. I chose "Klandko, Rue de Calevoet 84, 1180 Uccle" as delivery point but POST NL (even having Klandko, Rue de Calevoet 84, 1180 Uccle on the parcel delivery address sticker) delivered the parcel at a different delivery point (Animal's Paradise, Chau. de Saint-Job 490, 1180 Uccle) which is 2.6 km away from the Klanko (which I chose). For info: now the "Klanko" supermarket is named "Epik", and it is still a POST NL delivery point.
Eenvoudig om te bestellen, snelle verzending, duidelijke foto's en beschrijving.

Goedkoop en snel geleverd.

Goedkoop, veel leuke keuze in/ aan aanbod, en snel in huis! Ben euro's goedkoper uit.

Nette verzending en heel scherpe prijzen

Helemaal tevreden. Mijn lievelings axe deo is uit het assortiment en was hier nog te krijgen voor een zeer scherpe prijs

Duidelijke communicatie, goed ingepakt, snel verzonden. Blij mee.
Het goedkoopste bedrijf voor deze tandpasta. Snelle levering. Tevreden klant.
Snelle levering en goedkoop