Klanten zijn positief over de snelle levering, de betrouwbare kwaliteit van de producten en de scherpe prijzen en aanbiedingen. Daarnaast wordt de klantenservice vaak geprezen om vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Ook wordt snelle communicatie gewaardeerd. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals ontevredenheid over vertraagde leveringen en het gebrek aan informatie bij problemen. Ook worden er soms negatieve ervaringen met de klantenservice genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshuid-shop.nl
Top service !
Na verschillende contacten gehad te hebben bij het verlies van het pakje door Post NL toch vandaag bij mij geraakt. de medewerker deelde alvast ook even de tracking link met mij zodat ik het snel kon opvolgen.
Alvast hartelijk dank voor de opvolging en verdere service. ik ben benieuwd naar de producten!
Antwoord van huid-shop.nl
Wat fijn om te lezen, dankjewel voor deze mooie review!
We vinden het erg belangrijk om mee te denken en je zo goed mogelijk te helpen, zeker in situaties met de bezorging. Super dat het pakketje uiteindelijk goed is aangekomen. Heel veel plezier met de producten, we hopen dat je er net zo blij mee bent!
Zeer tevreden
Ik gebruik de producten al een tijdje. Het zijn top producten.
Ook jullie levering was waanzinnig snel. Dank je daarvoor. En dan nog eens een korting op de bestelling is altijd mooi meegenomen.
Alles Duidelijk en snelle verzending.
Alles goed en correct.
Mooie aanbiedingen gehad van mijn favo merk Image!!
Ik ben blij met huid-shop🤗
Heel snel geleverd en perfect in orde. Ook heel leuk dat je 2 samples krijgt bij een bestelling!
levering te laat en niet zoals beschreven
bij de beschrijving stond "dag erna geleverd". Helaas 5 werkdagen voor het er was
Assortiment producten tegen interessante prijzen...
Vriendelijke dames...
Topproducten aan een super prijs!
Meer dan in orde! Op 1 dag geleverd en super goede prijzen voor zalige producten
Verkeerde bestelling gedaan, maar na een mail van mijn kant per ommegaande antwoord van Huidshop dat mijn bestelling geannuleerd was en geld teruggestort! Zeer klantvriendelijk dus!
Antwoord van huid-shop.nl
Dank je wel voor je review! Bij Huid-shop.nl staat klanttevredenheid voorop. Fijn dat we je snel konden helpen met de annulering en terugbetaling. Mocht je alsnog op zoek zijn naar professionele huidverzorgingsproducten zoals SkinCeuticals of Image Skincare, dan staan onze huidtherapeuten klaar om je te adviseren via WhatsApp. Bedankt voor je vertrouwen en tot snel!
Circadia producten zijn geweldig.....snelle levering...
Snelle levering volgende dag in huis
Snelle levering. Mooi kado erbij
Snelle bezorging, goede producten
Snelle bezorging, prima producten
Het gaat mjj om het product Circadia
Super service en producten