www.herbafit.nl

629 reviews in totaal   177 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en betrouwbare levering. Ook de hoge kwaliteit van de producten wordt veel geprezen, waarbij meerdere klanten positieve effecten melden. De prijzen worden doorgaans als gunstig of redelijk ervaren. Daarnaast waarderen veel klanten het duidelijke en eenvoudige bestelproces via de website. De klantenservice wordt in de meeste gevallen als behulpzaam en goed beoordeeld. Er zijn echter enkele klachten over de verzending naar het buitenland en incidentele verzendfouten. Sommige klanten merken op dat de verzendkosten naar België aan de hoge kant zijn. Daarnaast wordt er soms geen reactie gegeven op e-mails aan de klantenservice. Tot slot vinden sommige klanten de verpakkingen moeilijk te openen.

Reviewswww.herbafit.nl

Tevreden

In alle opzichten met zorg en acuraatheid van A to Z. Vanaf bestelling tot de thuis geopende verpakking. Ben tevreden.
H L
Hans L.
Meten is weten. Bij mij werkt nattokinase van Herbafit in ieder geval verlagend voor het slechte (bij mij te hoge ) cholesterol. Dit is door bloedonderzoek duidelijk geworden. Doordat het zoals beschreven systemisch werkt op bloedvaten is dit verklaarbaar. Niet gebruiken als er al medicijnen voor bloed geslikt worden ivm dubbelop werking. ( volg dan advies van huisarts of raadpleeg deze ! ). Onderhoudend gebruiken (dus alleen als je geen medicijnen slikt ) zoals Japanners is beter dan achteraf wat ernstigs krijgen.
De arnicagel is fantastisch. Gebruik nu ook hyaluronangel bij mijn artrose. Werkt erg goed.
Ik ben biotine 10.000mcg en collageen poeder aan het nemen sinds enkele weken en krijg nu allemaal nieuwe haartjes waar ‘kale plekjes’ zaten. Super produkten. Ook de Q10 capsules doen me goed 👍🏽 ik ben súper tevreden!
zeer goede producten en snelle verzending en bij 50 euro gratis verzending
F P
Fons P.
Goede producten voorgunstige prijs
Snelle levertijd en soepele betaling
Tevreden, alleen de dop van de tube is moeilijk open te krijgen ivm artrose!!
R K
R M K.
Ruim assortiment en goede prijzen.
Niet te duur en altijd op tijd
Ik ben tevreden, alleen de dop van de tubes is wat moeilijk te openenen ivm artrose!
L V
Lie V.
Geen bijzonderheden.
Goede en snelle service, correcte levering. Goede producten