www.herbafit.nl

656 reviews in totaal   185 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid en correctheid van de levering. De hoge kwaliteit en effectiviteit van de producten worden vaak geprezen, ondersteund door positieve persoonlijke ervaringen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed beschouwd. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Het bestelproces en het gebruiksgemak van de website worden duidelijk en eenvoudig gevonden. Er is bovendien waardering voor het brede assortiment. Er zijn incidenteel kleine problemen gemeld met de levering en enkele klanten ervaren hobbels bij het bestelproces. Opmerkingen over verzendkosten naar België komen regelmatig voor en er zijn af en toe verzoeken voor uitbreiding met specifieke producten.

Reviewswww.herbafit.nl

Goed product

Snelle verzending. Ik gebruik dit product al enige tijd voor mijn rug. Het geeft wat verlichting. Bij telefonisch kontakt word je snel te woord gestaan. Vriendelijk personeel. En er zit altijd een aardigheidje bij je bestelling.
Altijd correct, veel plezier met Natto Kinase. Beveel het aan anderen aan, zelfs vrienden in Suriname maken er gebruik van.
Bestelling niet aangekomen . Kreeg zonder problemen kosteloos nieuwe toegezonden.
Altijd goede verzending, enigste vervelende vind ik dat je niet direct kan betalen
Product werkt echt rustgevend voor mijn stijve pijnlijke gewrichten😃 TOPPIE
M J
Marga J.
Vlotte levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Wij zijn tevreden
Snelle levering en ook aan de telefoon netjes te woord gestaan

Tevreden

In alle opzichten met zorg en acuraatheid van A to Z. Vanaf bestelling tot de thuis geopende verpakking. Ben tevreden.
word al jaren goed geholpen en ben zeer tevreden over het product
H L
Hans L.
Meten is weten. Bij mij werkt nattokinase van Herbafit in ieder geval verlagend voor het slechte (bij mij te hoge ) cholesterol. Dit is door bloedonderzoek duidelijk geworden. Doordat het zoals beschreven systemisch werkt op bloedvaten is dit verklaarbaar. Niet gebruiken als er al medicijnen voor bloed geslikt worden ivm dubbelop werking. ( volg dan advies van huisarts of raadpleeg deze ! ). Onderhoudend gebruiken (dus alleen als je geen medicijnen slikt ) zoals Japanners is beter dan achteraf wat ernstigs krijgen.
je krijg wat je besteld tegen een goede prijs
Doet wat het beloofd
M V
M.J. v.
Altijd alles volgens afspraak, en het cadeautje is altijd welkom
De arnicagel is fantastisch. Gebruik nu ook hyaluronangel bij mijn artrose. Werkt erg goed.
Niks
is gewoon goed produkt.
Prima service. Nooit gedoe.
Goede kwaliteitsproducten.