Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De producten worden als effectief en van hoge kwaliteit ervaren, vooral bij maagklachten, en veel klanten melden aanzienlijke verlichting of zelfs een oplossing van hun klachten. De klantenservice wordt gewaardeerd om zijn bereikbaarheid, vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Tevens wordt de duidelijke en persoonlijke communicatie rondom bestellingen en de zorgvuldige, nette verpakking erg gewaardeerd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmasticare.nl
Het doet mij zo herrrinneren aan mijn kindertijd, was vond het heerlijk, de mastiek boom. Het geeft eenheid met de natuur. En vooral denk ik veel aan mijn griekse oma, van het eiland Chios. De mastiekboom is krachtig en werkelijk waar een medicijn.
Mastiha helpt mij met mijn hernia diafragma klachten. Geen pijn meer, nog lichte maagzuur symptomen af en toe. Een wereld van verschil! En zo hoef ik geen omeprazol tabletten te nemen
Ik heb masthia ooit als vervanging aangeraden voor een maagzuurremmer voor mijn vader. Dat is 3 jaar geleden en hij slikt t nu nog steeds als onderhoud .
Heb t wel 6 mensen met maagklachten aangeraden en iedereen heeft er baat bij. Dus echt een wondermiddel .
Na een paar duizend maagzuurremmer met daarbij nog een medicijn dat een filmpje op je maagwand legt, nauwelijks resultaat.
Op vakantie in Griekenland werd ik door de apotheek gewezen op dit middel.
Eén pil per dag, na drie dagen waren mijn langdurige klachten verdwenen.
Ik gebruik de producten van Masticare nu een tijdje en ik merk echt verschil: mijn maag voelt rustiger, de kwaliteit is top en de service is persoonlijk en snel. Het voelt alsof ze echt met je meedenken, en dat maakt het voor mij een merk waar ik graag bij terugkom.
Hele fijne oogcreme. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bestellingen worden altijd heel snel bezorgd.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen 👍
Mijn man is zojuist voor een gastroscopie geweest en de maagwand ziet er prima uit.
Als dat geen goed bericht is.
Door het innemen van Mastiha heb ik veel minder maagklachten (hernia diafragma) en hoef ik geen Oxaprazol te nemen!! Erg tevreden
Heel persoonlijke benadering, ik werd zelfs opgebeld ivm met mijn product verzending in hoge temperaturen
Snelle accurate verzending en goede communicatie over de verzending
Op tijd, netjes en goed bereikbaar voor vragen.
Bedankt!
De zeer snelle verzending en eindelijk iets gevonden wat mij helpt tegen maagzuur
Van bestellen tot levering, alles verloopt top.
Altijd netjes en vlot geleverd.
Prijs is aantrekkelijk(tov de paarden aanbieder)
Zeer tevreden
Ik had capsules voor mijn maag besteld en dat hielp heel snel. Daarna nog tandpasta zonder fluor, deo, badschuim besteld en daar ben ik ook erg blij mee.
Ook telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Top service
Op tijd bezorgd heel goed
Super
Het is een top product Geen last meer van mijn maag sinds ik het gebruik En dat is al jaren
Blij
Ik had capsules voor mijn maag besteld en merkte dezelfde dag al verlichting. Er zat een leuk bedank kaartje bij en een test tubetje tandpasta. Ik heb nu een bestelling gedaan met nog wat artikelen.