Gecertificeerd sinds: 5 jul 2024
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en nette levering van hun bestellingen. Ook wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar ervaren. Het merendeel van de gebruikers ziet duidelijke positieve resultaten, vooral bij maagklachten, en veel klanten raden het product actief aan bij anderen. Daarnaast wordt de persoonlijke benadering, zoals persoonlijke kaartjes en telefonisch contact, erg gewaardeerd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmasticare.nl
Plezierig bedrijf en goed product.
Plezierig bedrijf, goed telefonisch bereikbaar en probleemloze bezorging. De mastiha kauwtabletten helpen mij tot op heden als alternatief om geen maagzuurremmers te hoeven slikken.
Minder maagzuur en opgeblazen gevoel door2x daags 350mg Masticacapsules en daardoor hoef ik minder maagbeschermers (pantoprazol) te nemen!
30 mg ipv 50 mg per dag. Dat is fijn omdat ik slecht reageer (opgeblazen en pijnlijke buik) op pantoprazol.
Het doet mij zo herrrinneren aan mijn kindertijd, was vond het heerlijk, de mastiek boom. Het geeft eenheid met de natuur. En vooral denk ik veel aan mijn griekse oma, van het eiland Chios. De mastiekboom is krachtig en werkelijk waar een medicijn.
Mastiha helpt mij met mijn hernia diafragma klachten. Geen pijn meer, nog lichte maagzuur symptomen af en toe. Een wereld van verschil! En zo hoef ik geen omeprazol tabletten te nemen
Ik heb masthia ooit als vervanging aangeraden voor een maagzuurremmer voor mijn vader. Dat is 3 jaar geleden en hij slikt t nu nog steeds als onderhoud .
Heb t wel 6 mensen met maagklachten aangeraden en iedereen heeft er baat bij. Dus echt een wondermiddel .
Na een paar duizend maagzuurremmer met daarbij nog een medicijn dat een filmpje op je maagwand legt, nauwelijks resultaat.
Op vakantie in Griekenland werd ik door de apotheek gewezen op dit middel.
Eén pil per dag, na drie dagen waren mijn langdurige klachten verdwenen.
Ik gebruik de producten van Masticare nu een tijdje en ik merk echt verschil: mijn maag voelt rustiger, de kwaliteit is top en de service is persoonlijk en snel. Het voelt alsof ze echt met je meedenken, en dat maakt het voor mij een merk waar ik graag bij terugkom.
Hele fijne oogcreme. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bestellingen worden altijd heel snel bezorgd.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen 👍
Top! Symptomen van maag veel minder! Géén omeprazol meer nodig
Betrouwbare webshop, snelle reactie en verzending
Super snelle levering met leuke presentjes.
Middel werkt heel erg goed.
Van bestellen tot levering, alles dik in orde.
De producten van Masticare zijn top. Ik ben echt heel tevreden
Blij met Masticare
Berichtje dat mijn product later binnen komt.
Mijn man is zojuist voor een gastroscopie geweest en de maagwand ziet er prima uit.
Als dat geen goed bericht is.
Door het innemen van Mastiha heb ik veel minder maagklachten (hernia diafragma) en hoef ik geen Oxaprazol te nemen!! Erg tevreden
Vooral zo doorgaan !
Heel persoonlijke benadering, ik werd zelfs opgebeld ivm met mijn product verzending in hoge temperaturen
Snelle levering en werkt echt goed
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
masticare.nl
- masticare.nl