Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en zorgvuldige levering van hun bestellingen. Ook wordt de kwaliteit en effectiviteit van de producten gewaardeerd. De klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Veel klanten merken een positief effect op hun maag en melden verlichting van maagklachten. De communicatie vanuit het bedrijf wordt omschreven als duidelijk, vriendelijk en proactief. Daarnaast wordt de nette en zorgvuldige verpakking, soms met een extra attentie, regelmatig geprezen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmasticare.nl
Ik heb masthia ooit als vervanging aangeraden voor een maagzuurremmer voor mijn vader. Dat is 3 jaar geleden en hij slikt t nu nog steeds als onderhoud .
Heb t wel 6 mensen met maagklachten aangeraden en iedereen heeft er baat bij. Dus echt een wondermiddel .
Ik gebruik de producten van Masticare nu een tijdje en ik merk echt verschil: mijn maag voelt rustiger, de kwaliteit is top en de service is persoonlijk en snel. Het voelt alsof ze echt met je meedenken, en dat maakt het voor mij een merk waar ik graag bij terugkom.
Zeer tevreden
Ik had capsules voor mijn maag besteld en dat hielp heel snel. Daarna nog tandpasta zonder fluor, deo, badschuim besteld en daar ben ik ook erg blij mee.
Ook telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Super
Het is een top product Geen last meer van mijn maag sinds ik het gebruik En dat is al jaren
Blij
Ik had capsules voor mijn maag besteld en merkte dezelfde dag al verlichting. Er zat een leuk bedank kaartje bij en een test tubetje tandpasta. Ik heb nu een bestelling gedaan met nog wat artikelen.
Smaak is wennen maar zijn makkelijk in het gebruik.
Het kan niet beter heb het elke dag al bijna 3 jaar het tabletje
Goede vervanger van pantoprazol zonder bijwerkingen
Goede producten, snelle levering en alles wordt netjes verpakt. De mastica helpt mij goed bij maagklachten
Alles klopt. Bestellen, verzenden, leveren.
Gewoon Top.
Goede producten, netjes ingepakt en (tijdig) verzonden. Ook het contact met de klantenservice is prettig!
Goed contact snelle bezorging
De Facewash is echt mijn favoriet, lekker frisse geur en zuinig in gebruik.
Snel geleverd en het werkt voor mij .
Snelle levering en goede kwaliteit