De reviews voor ByJohn.NL zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige, mooie en feestelijke verpakking van hun bestellingen, waarbij extra aandacht en persoonlijke details worden gewaardeerd. De snelle en betrouwbare levering wordt vaak geprezen, evenals de vriendelijke, attente en oplossingsgerichte service van het team, zowel online als telefonisch. Het toevoegen van proefmonsters of extraatjes bij bestellingen wordt als een leuke verrassing ervaren. Daarnaast zijn klanten zeer te spreken over de kwaliteit, het assortiment en het effect van de producten. De vriendelijkheid en persoonlijke aandacht van de medewerkers worden als onderscheidend genoemd, en het persoonlijk en deskundig advies wordt als bijzonder behulpzaam ervaren.
Reviews voor byjohn.nl
Bij het uitpakken van mijn bestelling kwam een heerlijke geur me tegemoet. Het papier waarin de bestelling keurig is verpakt (er is echt aandacht aan besteed) ruikt overheerlijk. Alleen dat is al een feestje.
De tandpasta gebruik ik pas 2 dagen maar smaakt heerlijk. De whitening komt vast nog.
Antwoord van ByJohn.NL
Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel!
Fantastisch dat zelfs het uitpakken al als een feestje voelde, daar besteden we veel aandacht aan. En fijn dat de tandpasta zo goed bevalt qua smaak! De whitening komt meestal wat meer naar voren bij langer gebruik.
Groet, John & team
Ik schrijf hem voor de 2e keer! Super! Bestellingen keurig ingepakt met lekker geurtje en bij bestelling van een luchtje altijd een mini erbij👍ik vind het top woon helaas niet om de hoek anders zou ik zeker voor alle behandelingen erheen gaan! Top team❤️
Antwoord van ByJohn.NL
Wat leuk om je opnieuw te mogen helpen, dankjewel voor je mooie woorden!
Fijn om te horen dat je blij bent met de verpakking, het geurtje en de extra mini. Geweldig dat je zo tevreden bent over alles, dat waarderen we enorm.
John & team
Snelle verzending goed verpakt +leuke fijne attentie
Product cottrini ultrahydrating night creme is een aanrader krijg complimenten over mijn huid!(2x al besteld)
Bodylotion Escentric 01 ook super ook al 2x besteld !!!
Bedankt
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle verzending en de producten. Geweldig dat je al complimenten krijgt over je huid en dat je de crème en bodylotion al vaker hebt besteld.
Groetjes, John & team
De heerlijke geur komt je al tegemoet bij het openen van de doos. Leuk detail: een monster van MontBlanc, de iconische pen van Harry Mens. Leuk kaartje erbij met persoonlijke groet. Super lekkere geur!
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor deze fantastische review!
Wat leuk om te horen dat de geurbeleving al begon bij het openen van de doos. Fijn dat ook het sample en de persoonlijke groet gewaardeerd werden. Heel veel plezier van de heerlijke geur!
Groet,
John & team
Prettig gesprek toen ik vroeg hoe het zou gaan( het bestellen). Prachtig verpakt kregen wij het thuis gestuurd. Voor mij hoeft geen verbetering...het is prima zo
Meteen na bestelling accurate bevestiging en meestal al de volgende dag levering van het bestelde.
Ook zit altijd bij de levering een kaart met kortingscode op je volgende bestelling, EN een aantal heerlijke proefjes van parfums en/óf verzorgingsproducten.
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor deze prachtige beoordeling!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle bevestiging, levering en de extra’s bij je bestelling.
Geweldig dat de kortingskaart en proefjes zo gewaardeerd worden, dat maakt ons werk extra leuk! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer.
Meer dan verwacht!
Wat een fantastische ervaring bij By John. Ik bestelde een heerlijk parfum, maar kreeg meer dan verwacht. Het pakketje is zo prachtig en met zorg ingepakt dat het voelt als een oase van luxe in je brievenbus. Een absolute aanrader voor iedereen die van kwaliteit en een persoonlijke touch houdt. Top!
Antwoord van ByJohn.NL
Wat een geweldig compliment, dank je wel! We zijn blij dat je zo hebt genoten van je bestelling en de persoonlijke touch waardeert. Het motiveert ons om iedere keer weer iets moois te bezorgen.
John & team
Altijd erg leuk ingepakt, met wat testertjes en een heerlijk luchtje.
Er is gewoon wat zorg en liefde ingestopt . Geen aanmerkingen
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat de verpakking, testertjes en het geurtje zo gewaardeerd worden. We stoppen inderdaad graag wat extra zorg en aandacht in iedere bestelling.
John & team
hier is de ervaring dat de geur niet heel de dag blijft hangen dat word nog wat bij sprayen
verder is de geur heel fijn de verzending prima, hoop nog meer heerlijke geuren te bestellen
hierover heb ik een vraag zijn er ook monsters te bestellen zodat ik een geur uit kan proberen
groetjes joke Matthijssen
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor de uitgebreide en fijne review, Joke!
Fijn om te horen dat de geur zo goed bevalt en dat de verzending naar wens was. Dit parfum is een Eau de Toilette Intense, daardoor is de geur vaak net wat lichter dan een parfum en kan het inderdaad fijn zijn om gedurende de dag nog eens bij te sprayen
En ja, we hebben regelmatig ook samples/monsters beschikbaar om nieuwe geuren uit te proberen.
Groetjes, John & team
Heel prettig dat ik werd gebeld met de mededeling dat mijn artikel vertraagd was. Prettige medewerkers aan de telefoon gehad en ben correct benaderd ondanks dat de levertijd wat lang duurde.
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor het begrip en de mooie woorden!
Fijn om te horen dat het contact als prettig is ervaren en dat je correct bent geholpen, ondanks de vertraging.
Groet,
John & team
Snel geleverd en erg professioneel ingepakt. Met mooi papier en het rook al naar het luchtje. Super gedaan!
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor de mooie review!
Fijn om te horen dat zowel de snelle levering als de verpakking zo goed bevielen. Leuk dat de geur meteen al opviel bij het uitpakken.
Groet, John & team
Heerlijke geur en mooie fles.Ook keurig verpakt en zo attent dat armbandje erbij.
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor de mooie review!
Fijn om te horen dat zowel de geur als de fles zo goed bevallen. Leuk dat ook het armbandje gewaardeerd werd.
Groet, John & team
Wederom een goede ervaring by John
Wederom een goede ervaring ! Wat John zegt doet hij ook! Top zaak !
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden!
Fantastisch om te horen dat het opnieuw een goede ervaring was.
Groetjes, John
Zo top geregeld. Had per abuis, verkeerd afleveradres online ingevuld. Gebeld en werd meteen netjes aangepast. De volgende dag werd het afgeleverd. Helemaal top!
Antwoord van ByJohn.NL
Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles snel kon worden aangepast en dat de levering zo vlot is verlopen. Service staat bij ons voorop, dus dit lezen we graag!
Groet, John & team
Snel verzonden en zo mooi ingepakt, alles perfect altijd, dank je
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor de mooie woorden!
Fijn om te horen dat alles weer perfect is aangekomen en dat de verpakking gewaardeerd wordt.
John & team
Heel fijn product. Verzachtend en mijn huid is veel rustiger geworden.
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat het product zo goed werkt en je huid rustiger is geworden.
Groetjes, John
de mooie produkten en ook de mooi
staaltjes straks proberen
dank U wel
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u blij bent met de producten en de samples. Veel plezier met het uitproberen!
Groet, John & team
Schitterende geur van Fragrance du Bois- Santal Complet tegen een zeer aantrekkelijke prijs bij By John! Dit wordt mijn geur van 2026 zo chique en compleet!
Antwoord van ByJohn.NL
Wat een geweldige keuze! Santal Complet is echt een prachtige, chique geur, wat mooi dat dit dé geur van 2026 wordt!
Dank voor het vertrouwen in By John en graag tot snel! Groet, John & team
Super, item netjes verpakt, snelle verzending, heerlijke proefjes erbij en een attent kaartje.. erg tevreden!
Antwoord van ByJohn.NL
Dank u wel voor uw lovende woorden. Wij zijn verheugd dat alles naar wens is verlopen en dat u onze extra attenties waardeert.
John & team
Geen klachten en graag bestel ik bij John, altijd keurig en netjes verstuurd,
Antwoord van ByJohn.NL
Bedankt voor de fijne woorden en het vertrouwen!
Goed om te horen dat alles altijd keurig en netjes aankomt. We staan graag weer klaar voor een volgende bestelling!