244 reviews in totaal   244 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

244 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 5 jun 2026

jcparfum.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg positief over de snelle levering en ervaren zelden vertragingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht voor de klant. Daarnaast worden extra samples, cadeautjes en persoonlijke attenties bij bestellingen erg gewaardeerd. Het brede en unieke assortiment aan parfums, inclusief exclusieve merken, valt goed in de smaak. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en de prijzen zijn marktconform of zelfs scherp. Bestellingen worden netjes en zorgvuldig ingepakt, wat zorgt voor tevredenheid bij het ontvangen van de producten. Tot slot zijn klanten zeer tevreden over de kwaliteit en het unieke karakter van de parfums.

Reviewsjcparfum.nl

Leuke shop met correcte vlotte service!

Laatst voor het eerst hier een bestelling v 2 flesjes parfum gedaan. Bleek helaas dat ze nog maar 1 exemplaar op voorraad hadden i.p.v 2 , Werd direct netjes gebeld, wat ik wilde doen? Iets anders bestellen v ongeveer zelfde waarde of geld v dat ene flesje retour? Uiteindelijk gekozen om geld retour te krijgen en dat stond met anderhalve dag al terug op mijn rekening. Daar werd ik happy van. Dat zie je vaak wel 's anders. Hebben leuk assortiment , ook de wat minder bekende Arabische merken zijn vertegenwoordigd, wat het interessant maakt om hier 's te kijken. Enige minpuntje is dat ik de prijsstelling v bepaalde parfums wat ad hoge kant vind, vergeleken met andere webshops. Maar goed, dat voorkom je natuurlijk niet altijd. Zeker leuke webshop met goede correcte service & leuk assortiment....

Betoverend parfum en uitstekende service

Via de staaltjes van JC Parfum heb ik Incense 01 van Swiss Arabian leren kennen, en wat een ontdekking! Ik vind dit parfum werkelijk betoverend: warm, bijzonder en heel verfijnd. Dankzij JC Parfum heb ik bovendien een merk ontdekt dat ik zeker verder wil leren kennen. Een volgende aankoop zal dan ook niet lang uitblijven. Ook over de service ben ik bijzonder tevreden. De communicatie verloopt steeds vriendelijk, correct en heel behulpzaam. Op mijn vragen werd altijd snel en duidelijk gereageerd. Alles samen een zeer fijne ervaring. Ik ben oprecht blij met mijn aankoop en kan JC Parfum van harte aanbevelen.

Antwoord van jcparfum.nl

Wat een prachtige en uitgebreide review, ontzettend bedankt! 😊 Wat leuk om te lezen dat je dankzij ons Incense 01 van Swiss Arabian hebt ontdekt en dat deze geur zo goed bevalt. Daar doen we het voor: onze klanten kennis laten maken met nieuwe en bijzondere parfums. Geweldig dat je hierdoor ook enthousiast bent geworden over het merk Swiss Arabian. Daarnaast doet het ons veel plezier om te horen dat je onze service, communicatie en persoonlijke benadering zo waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten altijd vriendelijk, snel en goed te helpen. Bedankt voor je mooie woorden, je vertrouwen en je aanbeveling. We wensen je heel veel plezier met je parfum en kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij JC Parfum! ✨
Al meerdere keren besteld bij JC Parfum en iedere keer weer een uitstekende ervaring. Het assortiment is enorm, met een grote keuze aan Arabische parfums, nichegeuren en exclusieve merken die je niet overal tegenkomt. De levering is altijd snel en netjes verpakt. Wat JC Parfum voor mij echt onderscheidt van andere webshops, is de persoonlijke service. Bij vrijwel iedere bestelling zit wel een leuke extra verrassing of tester, waardoor je steeds weer nieuwe geuren kunt ontdekken. Daarnaast wordt er snel gereageerd op vragen en merk je dat er echt passie voor parfums achter het bedrijf zit. Voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, goede prijzen en uitstekende service kan ik JC Parfum van harte aanbevelen!

Antwoord van jcparfum.nl

Beste Remco, Hartelijk dank voor deze prachtige review en het vertrouwen dat u in ons stelt! Wat fijn om te lezen dat u onze snelle levering, het uitgebreide assortiment en de extra's bij de bestelling waardeert. Wij proberen iedere bestelling met dezelfde zorg en aandacht te behandelen, en het is geweldig om te horen dat dit wordt opgemerkt. Veel plezier met uw geuren en we hopen u snel weer terug te zien bij JC Parfum! Met vriendelijke groet, JC Parfum

Een dikke 10 voor JC Parfum!

Voordat ik een parfum van Gissah wilde bestellen, heb ik eerst contact opgenomen met JC Parfum. Er zijn tegenwoordig namelijk meerdere aanbieders waarbij je twijfelt of de producten wel daadwerkelijk geleverd worden of origineel zijn. Vanaf het eerste contact werd ik snel en vriendelijk geholpen. De communicatie verliep uitstekend en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord. De bestelling werd vervolgens snel verzonden en keurig verpakt geleverd. Het belangrijkste voor mij was de zekerheid dat ik een 100% origineel product zou ontvangen, en dat vertrouwen heeft JC Parfum volledig waargemaakt. Een dikke 10 voor JC Parfum! Zeker een webshop waar ik in de toekomst vaker zal bestellen.

Antwoord van jcparfum.nl

Wat een prachtige review, bedankt voor het vertrouwen in JC Parfum! 😊 We vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je ervaring vanaf het eerste contactmoment tot aan de levering zo positief is geweest. Juist omdat er tegenwoordig veel aanbieders zijn, begrijpen we hoe belangrijk vertrouwen en duidelijkheid zijn bij de aankoop van een parfum. Daarom doen we er alles aan om onze klanten eerlijk advies, snelle service en uitsluitend originele producten te bieden. Bedankt voor je mooie woorden en de dikke 10! Dat waarderen we enorm. Geniet van je Gissah parfum en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. ✨

Uitstekende ervaring!

Perfecte service van begin tot eind. Het parfum was zeer zorgvuldig verpakt, de verzending verliep snel en alles kwam in perfecte staat aan. Ook de extra samples werden enorm gewaardeerd. Een mooie attentie die laat zien dat klanttevredenheid hier belangrijk is. Betrouwbare verkoper, professionele service en absoluut een aanrader. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor deze prachtige en uitgebreide review! 😊 Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, de zorgvuldige verpakking en de snelle verzending. We besteden veel aandacht aan iedere bestelling en vinden het belangrijk dat alles in perfecte staat aankomt. Ook fijn om te horen dat de extra samples gewaardeerd werden; we verrassen onze klanten graag met iets extra's. Jouw mooie woorden over onze betrouwbaarheid en service betekenen ontzettend veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. We wensen je veel plezier met je parfum en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen bij JC Parfum! ✨🙏
Zij onderscheiden zich doordat ze vaak parfums hebben die elders niet krijgen zijn of in ieder geval heel moeilijk aan te krijgen zijn. En bieden een iets andere selectie van parfums wat ik heel erg waardeer. Als ik iets anders zoek dan de normale parfums, dan kom ik altijd bij hun terecht.

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Wat mooi om te horen dat je ons assortiment zo waardeert. We doen ons best om juist die bijzondere en moeilijk verkrijgbare parfums aan te bieden, zodat onze klanten altijd iets unieks kunnen ontdekken. Geweldig dat je daardoor steeds weer bij JC Parfum uitkomt wanneer je op zoek bent naar iets anders dan de standaard geuren. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We wensen je veel plezier met je parfums en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij JC Parfum! ✨
Hele fijne service. Altijd samples bij de bestelling (iets om naar uit te kijken). En een persoonlijk kaartje zat bij de bestelling met complimenten over mijn parfum sample website. Echt leuk gedaan JC Parfum! Dank!
Ik was sceptisch maar wat een fantastische parfum😍ik heb de vanille pods besteld en de geur is echt zalig. Ook blijft de geur heel lang hangen, veel beter en langer dan ik had verwacht. Ik ben er super blij mee en krijg ontzettend veel complimenten.

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je fantastische review! 😊 Wat leuk om te lezen dat Vanille Pods je zo positief heeft verrast! We begrijpen dat je vooraf misschien wat sceptisch was, dus des te mooier dat de geur je verwachtingen heeft overtroffen. Geweldig om te horen dat de parfum lang blijft hangen én dat je er zoveel complimenten over krijgt. Heel veel plezier met je parfum en bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ✨
Wat een topbedrijf ik vroeg of het voor vrijdag thuis geleverd kon zijn ik kreeg het al de volgende dag en ook nog is tester geurtjes cadeau echt een super goed bedrijf ik zal hier altijd blijven bestellen
Het enige waar ik moeite mee heb is DPD. Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. DPD zegt dat het adres niet klopt terwijl ik altijd daar mijn pakketten ophaal. Ook een pakket van 2 andere firma’s zijn niet geleverd en hebben dezelfde melding. Namelijk: fout adres. Kunnen jullie contact leggen met DPD alsjeblieft?

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je review en je feedback. 😊 Vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met de levering via DPD. Inmiddels zien wij dat je pakket beschikbaar is gesteld bij het afhaalpunt en daar opgehaald kan worden. Gelukkig is het pakket dus alsnog terechtgekomen. Helaas hebben wij geen invloed op de werkwijze van de vervoerder, maar we begrijpen goed dat dit frustrerend kan zijn, zeker als je normaal gesproken zonder problemen op hetzelfde adres pakketten ontvangt. Voor een volgende bestelling adviseren we je eventueel om voor DHL te kiezen. Mogelijk verloopt de levering via die vervoerder voor jouw adres beter. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Roel v.
Breda
Fan van dit bedrijf. Denken mee en hele persoonlijke service. Zelfs ondanks online shoppen denken ze echt met je mee als je een vraag of verzoek hebt. Knap als online aanbieder dat je het toch zo persoonlijk weet te maken

Antwoord van jcparfum.nl

Wat ontzettend mooi om te lezen! ❤️ Juist dat persoonlijke contact en écht meedenken met onze klanten vinden we heel belangrijk. Super dat dit ook online zo wordt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum! 🙏✨
Topservice! Mijn eerste parfum kwam helaas beschadigd aan, maar na contact met de klantenservice werd het probleem direct opgepakt. Binnen twee dagen had ik al een nieuwe parfum in huis. Heel erg bedankt voor de uitstekende afhandeling. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat vervelend dat je eerste parfum beschadigd was aangekomen, maar fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe we dit hebben opgelost. We vinden het belangrijk dat problemen snel worden opgepakt, zodat je niet lang hoeft te wachten op een passende oplossing. Bedankt voor je vertrouwen en je begrip. We wensen je veel plezier met je parfum en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen bij JC Parfum! ✨
Ik bestel hier graag! Ruime keuze, goede prijzen, snelle bezorging (met altijd wel testers of een kadootje erbij) en heel vriendelijke klantenservice!
Ik ben heel tevreden altijd goeie service en snelle levering fijne winkel +webshop ,ben vaste klant heb er al heel veel gekocht en word zeker nog veel meer .

Antwoord van jcparfum.nl

Wat leuk om te lezen! ❤️ Bedankt dat je al zo lang vaste klant bij ons bent. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je nog vaak te mogen verwelkomen! 😊

Perfect!

Perfecte ervaring met JC Parfum. Snelle verzending, goed verpakt; en bij het openmaken ben ik verrast met wat kleine gifts. Altijd leuk om te krijgen!

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn dat alles snel en netjes is aangekomen én dat de kleine verrassingen in de smaak vielen. ❤️
All good with my order, it was a preorder and was shipped they day it was estimated to. Bonus points a free sample that was included. thank you!

Antwoord van jcparfum.nl

Thank you for your review! 😊 Great to hear your preorder was shipped right on time and that you enjoyed the little extra sample. ❤️
Super service, vlot verzonden en keurig ingepakt. Er was per ongeluk een verkeerde geur opgestuurd, maar keurig opgelost! Echt fijn!

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je mooie review! ❤️ Foutjes kunnen helaas gebeuren, maar we vinden het vooral belangrijk dat ze snel en netjes worden opgelost. Fijn dat je onze service zo hebt ervaren. Veel plezier met je geur! 😊✨
Hele fijne winkel mooie prijzen en altijd kwaliteit en het beste altijd snel geleverd . Ik bestel graag hier en blijf dat zeker doen

Antwoord van jcparfum.nl

Wat geweldig om te lezen! ❤️ Bedankt voor je vertrouwen en dat je steeds weer voor JC Parfum kiest. We blijven ons best doen voor mooie prijzen, kwaliteit en snelle service! 🙏✨
Ben daar persoonlijk gegaan om 2 geurtjes op te halen werd met open arme ontvangen, kreeg ook nog een thuis parfum mee. Echt een hele fijne geur krijg complimenten van collega's.

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je prachtige review! 😊 Wat leuk dat je persoonlijk bent langsgekomen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dus het doet ons goed om te lezen dat je zo warm bent ontvangen. Fijn dat je ook blij bent met het huisparfum én dat je er zelfs complimenten over krijgt van je collega's. Dat is het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen! Heel veel plezier met je aankopen en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij JC Parfum. ✨
Top zoals altijd alles goed ingepakt en met liefde bezorgd. Andere plaatsen kunnen wat van jullie leren .

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je mooie woorden! ❤️ Geweldig om te horen dat je keer op keer tevreden bent. Dit soort complimenten waarderen we enorm! 🙏😊

jcparfum.nl

JC Parfum is dé specialist in exclusieve Arabische parfums, parfumoliën en nichegeuren. Vanuit onze showroom in Amsterdam en onze webshop bedienen wij dagelijks klanten in Nederland, België en Duits...