Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van bestellingen. Daarnaast worden de extraatjes zoals gratis samples, testers of cadeautjes bij een bestelling erg gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam, oplossingsgericht en professioneel omschreven. Ook het grote en diverse aanbod aan geuren en merken valt in de smaak. Klanten geven aan dat de prijzen gunstig, eerlijk en scherp zijn. Ze zijn bovendien tevreden over de kwaliteit en geurbeleving van de producten. Verder worden bestellingen doorgaans netjes, zorgvuldig en veilig verpakt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsjcparfum.nl
Betoverend parfum en uitstekende service
Via de staaltjes van JC Parfum heb ik Incense 01 van Swiss Arabian leren kennen, en wat een ontdekking! Ik vind dit parfum werkelijk betoverend: warm, bijzonder en heel verfijnd. Dankzij JC Parfum heb ik bovendien een merk ontdekt dat ik zeker verder wil leren kennen. Een volgende aankoop zal dan ook niet lang uitblijven.
Ook over de service ben ik bijzonder tevreden. De communicatie verloopt steeds vriendelijk, correct en heel behulpzaam. Op mijn vragen werd altijd snel en duidelijk gereageerd. Alles samen een zeer fijne ervaring. Ik ben oprecht blij met mijn aankoop en kan JC Parfum van harte aanbevelen.
Antwoord van jcparfum.nl
Wat een prachtige en uitgebreide review, ontzettend bedankt! 😊
Wat leuk om te lezen dat je dankzij ons Incense 01 van Swiss Arabian hebt ontdekt en dat deze geur zo goed bevalt. Daar doen we het voor: onze klanten kennis laten maken met nieuwe en bijzondere parfums. Geweldig dat je hierdoor ook enthousiast bent geworden over het merk Swiss Arabian.
Daarnaast doet het ons veel plezier om te horen dat je onze service, communicatie en persoonlijke benadering zo waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten altijd vriendelijk, snel en goed te helpen.
Bedankt voor je mooie woorden, je vertrouwen en je aanbeveling. We wensen je heel veel plezier met je parfum en kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij JC Parfum! ✨
Al meerdere keren besteld bij JC Parfum en iedere keer weer een uitstekende ervaring. Het assortiment is enorm, met een grote keuze aan Arabische parfums, nichegeuren en exclusieve merken die je niet overal tegenkomt.
De levering is altijd snel en netjes verpakt. Wat JC Parfum voor mij echt onderscheidt van andere webshops, is de persoonlijke service. Bij vrijwel iedere bestelling zit wel een leuke extra verrassing of tester, waardoor je steeds weer nieuwe geuren kunt ontdekken.
Daarnaast wordt er snel gereageerd op vragen en merk je dat er echt passie voor parfums achter het bedrijf zit.
Voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, goede prijzen en uitstekende service kan ik JC Parfum van harte aanbevelen!
Beste Remco,
Hartelijk dank voor deze prachtige review en het vertrouwen dat u in ons stelt!
Wat fijn om te lezen dat u onze snelle levering, het uitgebreide assortiment en de extra's bij de bestelling waardeert. Wij proberen iedere bestelling met dezelfde zorg en aandacht te behandelen, en het is geweldig om te horen dat dit wordt opgemerkt.
Veel plezier met uw geuren en we hopen u snel weer terug te zien bij JC Parfum!
JC Parfum
Een dikke 10 voor JC Parfum!
Voordat ik een parfum van Gissah wilde bestellen, heb ik eerst contact opgenomen met JC Parfum. Er zijn tegenwoordig namelijk meerdere aanbieders waarbij je twijfelt of de producten wel daadwerkelijk geleverd worden of origineel zijn.
Vanaf het eerste contact werd ik snel en vriendelijk geholpen. De communicatie verliep uitstekend en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord. De bestelling werd vervolgens snel verzonden en keurig verpakt geleverd.
Het belangrijkste voor mij was de zekerheid dat ik een 100% origineel product zou ontvangen, en dat vertrouwen heeft JC Parfum volledig waargemaakt.
Een dikke 10 voor JC Parfum! Zeker een webshop waar ik in de toekomst vaker zal bestellen.
Wat een prachtige review, bedankt voor het vertrouwen in JC Parfum! 😊
We vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je ervaring vanaf het eerste contactmoment tot aan de levering zo positief is geweest. Juist omdat er tegenwoordig veel aanbieders zijn, begrijpen we hoe belangrijk vertrouwen en duidelijkheid zijn bij de aankoop van een parfum. Daarom doen we er alles aan om onze klanten eerlijk advies, snelle service en uitsluitend originele producten te bieden.
Bedankt voor je mooie woorden en de dikke 10! Dat waarderen we enorm. Geniet van je Gissah parfum en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. ✨
Uitstekende ervaring!
Perfecte service van begin tot eind. Het parfum was zeer zorgvuldig verpakt, de verzending verliep snel en alles kwam in perfecte staat aan.
Ook de extra samples werden enorm gewaardeerd. Een mooie attentie die laat zien dat klanttevredenheid hier belangrijk is.
Betrouwbare verkoper, professionele service en absoluut een aanrader. Ik bestel hier zeker opnieuw!
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor deze prachtige en uitgebreide review! 😊
Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, de zorgvuldige verpakking en de snelle verzending. We besteden veel aandacht aan iedere bestelling en vinden het belangrijk dat alles in perfecte staat aankomt. Ook fijn om te horen dat de extra samples gewaardeerd werden; we verrassen onze klanten graag met iets extra's.
Jouw mooie woorden over onze betrouwbaarheid en service betekenen ontzettend veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. We wensen je veel plezier met je parfum en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen bij JC Parfum! ✨🙏
Het enige waar ik moeite mee heb is DPD. Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. DPD zegt dat het adres niet klopt terwijl ik altijd daar mijn pakketten ophaal.
Ook een pakket van 2 andere firma’s zijn niet geleverd en hebben dezelfde melding. Namelijk: fout adres.
Kunnen jullie contact leggen met DPD alsjeblieft?
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor je review en je feedback. 😊
Vervelend om te horen dat er problemen zijn geweest met de levering via DPD. Inmiddels zien wij dat je pakket beschikbaar is gesteld bij het afhaalpunt en daar opgehaald kan worden. Gelukkig is het pakket dus alsnog terechtgekomen.
Helaas hebben wij geen invloed op de werkwijze van de vervoerder, maar we begrijpen goed dat dit frustrerend kan zijn, zeker als je normaal gesproken zonder problemen op hetzelfde adres pakketten ontvangt. Voor een volgende bestelling adviseren we je eventueel om voor DHL te kiezen. Mogelijk verloopt de levering via die vervoerder voor jouw adres beter.
We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Topservice! Mijn eerste parfum kwam helaas beschadigd aan, maar na contact met de klantenservice werd het probleem direct opgepakt. Binnen twee dagen had ik al een nieuwe parfum in huis. Heel erg bedankt voor de uitstekende afhandeling. Ik bestel hier zeker opnieuw!
Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat vervelend dat je eerste parfum beschadigd was aangekomen, maar fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe we dit hebben opgelost. We vinden het belangrijk dat problemen snel worden opgepakt, zodat je niet lang hoeft te wachten op een passende oplossing.
Bedankt voor je vertrouwen en je begrip. We wensen je veel plezier met je parfum en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen bij JC Parfum! ✨
Ben daar persoonlijk gegaan om 2 geurtjes op te halen werd met open arme ontvangen, kreeg ook nog een thuis parfum mee. Echt een hele fijne geur krijg complimenten van collega's.
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor je prachtige review! 😊
Wat leuk dat je persoonlijk bent langsgekomen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dus het doet ons goed om te lezen dat je zo warm bent ontvangen. Fijn dat je ook blij bent met het huisparfum én dat je er zelfs complimenten over krijgt van je collega's. Dat is het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen!
Heel veel plezier met je aankopen en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij JC Parfum. ✨
Top
Great experience every time! I love that they are so generous with their orders. I always receive either a bunch of samples or even 30ml mini perfumes included with my purchase. Highly recommended!
Antwoord van jcparfum.nl
Thank you so much for your amazing review! 😊
We're delighted to hear that you've had a great experience with us every time. We love surprising our customers with samples and little extras whenever possible, so it's wonderful to know they're appreciated. Your support and recommendation mean a lot to us!
Enjoy your fragrances, and we look forward to welcoming you back to JC Parfum again soon. ✨
Gemakkelijk en goed!
Bestellen via de site ging gemakkelijk en goed .Parfum gekocht netjes ingepakt, eerlijke prijzen ,groot assortiment en leuke goodies en samples! Bedankt JC parfum.
Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat het bestellen via onze website gemakkelijk verliep en dat je tevreden bent met je parfum, de verpakking en onze service. We doen ons best om een groot assortiment aan te bieden tegen eerlijke prijzen en vinden het leuk om onze klanten te verrassen met goodies en samples.
Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum en veel plezier met je aankoop. Graag tot een volgende bestelling! ✨
Your favourite costumer 🫶🏻
Been buying most of my perfumes here since 2025. Fast shipping and safe packaging, but I hope you keep restocking Melted Sugar by Al Alabsar soon please! 🌹💗
Antwoord van jcparfum.nl
Thank you so much for your continued support since 2025! 😊 We truly appreciate your loyalty and are delighted to hear that you're happy with our fast shipping and secure packaging. As for Melted Sugar by Al Absar, we understand the love for this fragrance and will do our best to restock it as soon as possible. 🌹💗 We look forward to welcoming you back to JC Parfum again soon!
Geuren zijn zoals beschreven, en vragen kan altijd.
Ook samples van luchtjes die je wil proberen kunnen worden geleverd bij een nieuwe bestelling, top hoor
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat de geuren aan je verwachtingen voldoen en dat je onze service waardeert. We helpen onze klanten graag met vragen en vinden het leuk om, waar mogelijk, samples mee te sturen zodat er nieuwe geuren ontdekt kunnen worden. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling bij JC Parfum!
in 1 woord: geweldig
dit is de tweede keer dat ik hier bestelde en het pakketje zag er weer perfect uit! Ik ben er hartstikke blij mee 💕
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor je geweldige review! 😊💕
Wat ontzettend leuk om te horen dat je ook bij je tweede bestelling weer zo tevreden bent. We besteden veel zorg aan het verpakken van iedere bestelling, dus het doet ons goed dat dit wordt gewaardeerd. Geniet van je nieuwe geuren en bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verrassen! ✨
De luchtjes zijn goed en geweldige klant…
Groot assortiment aan luchtjes en geweldige klantenservice. Snelle reacties (zelfs op zondag) en snelle oplossing. Erg klantvriendelijk.
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor je fantastische review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en onze klantenservice. We doen altijd ons best om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, ook buiten de gebruikelijke werkdagen wanneer dat kan. Geweldig dat je onze snelle reacties en klantvriendelijke service hebt ervaren.
Goede service
Groot aanbod aan. Met vragen word je snel en goed geholpen. Er word met je meegedacht over specifieke geur wensen.
Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons uitgebreide assortiment en onze service. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en graag mee te denken om de perfecte geur te vinden die past bij ieders wensen.
Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum en veel plezier met je aankoop. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ✨
Service fiable et parfum de qualité. Je n'ai que des compliments, très contente
Gewoon alles is top, van website tot de keuze die er is aan parfum's, het menselijk aspect erg prettig met ook nog een snelle verzending
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor deze prachtige review! 😊 Wat geweldig om te lezen dat je tevreden bent over alles, van onze website en het assortiment tot de persoonlijke service en snelle verzending. Juist dat menselijke contact vinden wij erg belangrijk, dus het doet ons goed dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum en graag tot een volgende bestelling!
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending
De website kan wat overzichtelijker
Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding en de snelle verzending. Ook bedankt voor je eerlijke feedback over de website. We zijn voortdurend bezig met verbeteringen en nemen dit zeker mee om onze webshop nog overzichtelijker te maken.
Meerdere keren al besteld, en jullie zijn gewoon top. Dit was ook zeker niet de laatste bestelling. Bedankt voor de service.
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor je geweldige review! 😊
Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en nog steeds zo tevreden bent. Dat is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden over onze service.
Veel plezier met je aankoop en we kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen bij JC Parfum!
Snelle levertijd. Kwaliteit van geuren die ik tot nu toe heb besteld zijn goed.
Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levertijd en dat de geuren tot nu toe goed bevallen. We doen ons best om onze klanten snel te laten genieten van kwalitatieve en originele parfums. Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ✨
Erg tevreden met mijn bestelling!!! Heel mooi en netjes ingepakt en super leuk dat er zoveel cadeautjes bij zitten. Dankjewel <3
Antwoord van jcparfum.nl
Bedankt voor je ontzettend leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. We besteden veel aandacht aan het verpakken van onze pakketjes en vinden het leuk om onze klanten te verrassen met wat extra's. ❤️ Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum en heel veel plezier met je aankoop. Graag tot een volgende keer!