superfoodies.nl

9.528 reviews in totaal   247 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de kwaliteit en effectiviteit van de producten, ervaren positieve effecten op hun gezondheid en waarderen de natuurlijke ingrediënten. De verpakking wordt meestal geprezen om zorgvuldigheid en milieubewustheid. Daarnaast worden de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, evenals de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, vaak genoemd. Het bestellen en gebruiken van de producten wordt doorgaans als eenvoudig ervaren, en veel klanten gebruiken ze graag als aanvulling op hun dieet. Toch zijn er verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen of fouten bij de levering. Er zijn ook klachten over de bereikbaarheid of trage opvolging door de klantenservice. Daarnaast worden de prijs en het gebrek aan acties soms als negatief ervaren. Enkele klanten merken op dat accessoires ontbreken of de website beter kan, en er zijn meldingen van beschadigingen of klonten in de verpakking.

Reviewssuperfoodies.nl

Vandaag de tweede dag met Green Juice de dag opgestart. De smaak is goed te doen, valt niet tegen. Het effect is nog niet merkbaar maar dat kan ook niet na 2 dagen. We nemen momenteel 5 gram met 250 cc water, dagelijks en nuchter. Green juice poeder werd super vlot geleverd, uitstekend verpakt. Hartelijk dank voor de vlotte service en goede zorgen. Aanbevolen!

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Jubel, Bedankt voor de mooie review. We zijn heel benieuwd hoe je ervaring over een tijd is!
Goede kwaliteit producten, snelle reactie op mijn mail met vragen, snelle levering. Jammer dat er bij aanbiedingen boeken (die ik al ontvangen heb bij voorgaande leveringen) bij de bestelling gedaan worden. Het zou goed zijn als er ruimte is om een opmerking bij je bestelling te kunnen voegen (bijv. 'ik wil geen boeken meer ontvangen' of 'ik heb al meer dan genoeg plastic maatschepjes'.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor je review en feedback. Het is zeker mogelijk om de potten ook los te bestellen zonder extra boeken. Je kan ons ook altijd even een berichtje sturen met wat je wilt bestellen zodat we je hier persoonlijk bij kunnen helpen.

klantenbeleving kan beter.

Ik merk op dat je aandacht dit jaar vooral ging naar de uitbreiding van de fabriek en het ontwikkelen van nieuwe producten wat op zich prima is. Alleen merk ik op dat er nog wel wat werk is aan de website, de orderverwerking en de opvolging van orders en follow up mails. Dat loopt niet helemaal zoals het moet. Onnodige mails, verkeerde leveringen, geen reactie op vragen.. heel wat zaken die nog voor verbetering vatbaar zijn zodat het voor klanten makkelijker is om te bestellen en lopende orders aan te passen. En uiteraard komen mails zoals de deze best nadat de producten zijn geleverd en niet er voor.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Walter, Bedankt voor je review. We hebben je even een persoonlijk bericht ook gestuurd. We zijn achter de schermen al bezig om dit soort dingen te stroomlijnen, zodat bestellen en opvolgen in de toekomst vlotter en overzichtelijker verloopt. Jouw input helpt ons daar absoluut bij, dus nogmaals bedankt daarvoor.
Er was wat fout gegaan door de DHL bezorger! Dit was niet leuk :( Maar ik werd bijzonder prettig geholpen door, sorry weet haar naam niet, telefonisch door jullie :) én de volgende dag lag mijn pakket wél in de goede kluis! super blij! :):):)

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen! Veel plezier met je producten!
Enkele jaren geleden gebruikt en heel tevreden,Nu: 65jaar, verminderde weerstand en zware zonauitbarsting…..Dus opnieuw besteld en voel mij na 2 weken veel beter.Ook de wondheling gaat goed vooruit

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Bernadette, Bedank voor je review en het delen van je verhaal! Wat fijn om te horen dat je nu na 2 weken beter voelt!
Ben 68 jaar , gebruik dit nu 5 jaar .. de greenjuice.. super spul, doet alles wat het beloofd! Die ene ster minder is mijn gedoe met de prijs.. erg duur . Gelukkig nu verjaardags kado van Jesse aan zich zelf .. 3 voor de prijs van 2 Allez.. over het product zeer tevreden Love

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review! wat fijn om te horen dat je blij bent met de Green Juice. Daar doen we het voor!
M P
margot p.
's morgens maak ik een shake met al jullie producten waar ik me goed door voel. Ben superblij met de nieuwe producten voor spieren en gewrichten. Omdat ik fitness instructrice ben komt dat mij goed van pas, hoop dat ik het met deze producten nog lang kan doen!

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Margot, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat de shake goed van pas komt :)

Inmiddels ontvangen via DHL

Veel gedoe door het niet ontvangen van mijn bestelling, na onderzoek, begrip en vetrouwen, een nieuwe bestelling ontvangen. Fantastisch!!! Chapeau voor superfoodies

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Nonnie, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
Ik voel me fitter. In de ochtend mijn ”prutje” zie foto , daarna ben ik klaar wakker. Na yoga met supplementen in de vorm van tabletten. Ik neem greenjuice al ruim twee jaar. Ik ben zeer tevreden.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
M G
Monika G.
Eindhoven

Hoogstaand

De producten zijn kwalitatief hoogstaand en dat merk je. Om me heen hoor ik ook dat mensen met bepaalde allergieën jouw producten wél kunnen verdragen, dat wil best wat zeggen.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
ik gebruik al paar jaar green juice en dat bevalt goed het is een mooie aanvulling en ik behoud een goede stoelgang zeker nu ik ALS heb en afhankelijk ben van sondevoeding. Tevens altijd een snelle levering.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review en het delen van je verhaal. Wat fijn dat Green Juice je hier zo goed in kan ondersteunen.
Allereerst dit ik ben super tevreden over greenjuice, daarom ben ik ook vaste klant geworden! Alleen valt het me een beetje tegen dat er geen shaker bij zit. Verder 100 procent tevreden. Keep on the good work. 😍

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review! Hier doen we het allemaal voor :)

Green Juice is top!!

Gebruik Green Juice al jaren in volle tevredenheid! Op deze manier krijg je de benodigde groentes, vruchten enz wat je nodig hebt om je fit te voelen!

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Tineke, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
Het ging in het begin na de bestelling niet helemaal goed. De reacties op mijn e-mails hierover waren vriendelijk en snel. Uiteindelijk kreeg ik 1 bus geleverd terwijl ik er 2 besteld en betaald had. Op dit moment ben ik in afwachting van de tweede bus en start mijn ervaring met de producten nu pas. Daar heb ik nu dus nog geen mening over.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Marijke, Bedankt voor je review. We zien dat we hier ondertussen persoonlijk contact over hebben gehad en het hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de producten.
Goed spul, je voelt gelijk verandering en een energie boost van de Green Juice! Van de Luminous beauty shake gaat onze huid meteen stralen, het heeft echt een heel groot zichtbaar effect! En het is ook redelijk lekker allemaal :)

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Rosalinda, Bedankt voor je mooie review! Wat super om te horen dat je zo’n positief effect merkt van de Green Juice én de Luminous Beauty Shake. Fantastisch dat je ook de smaak kunt waarderen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!
Vorig jaar besteld was niet geleverd na hoop discussie nog geleverd. Ik netjes besteld en betaald en vond zeer vreemd om zo behandeld te worden. Daarvoor tijd andere gehaald. Nu vind ik jullie wel te commercieel en helaas voor veel mensen te duur met actie . Zal ook fijn zijn ipv 3is 2 betalen dat er gewoon korting word gegeven 30% dan is de uitgave minder groot . 160 euro in ene is veel geld voor veel mensen. Nu echt acties voor de mensen die meer verdienen en grotere bedragen kunnen missen. En jullie meer gaan richten ook op de klanten en niet alleen maasa is kassa. Mvg Joop

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Joop, Bedankt voor je review. We hebben je even een persoonlijk bericht gestuurd zodat we je kunnen helpen. We horen dan ook graag nog even van je terug.
Omdat bestellen via de webshop niet lukte heeft de medewerker mij een betaling gestuurd en kon ik het alsnog bestellen. Hele fijne service en goede communicatie.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review. Wat fijn dat we je zo hebben kunnen helpen.

belofte maakt schuld

Ze zijn misschien wel de enige die de belofte "vandaag voor zo laat besteld, morgen in huis" waarmaakt! Chapeau!

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor de mooie review. Wat fijn dat je je pakketje op tijd hebt ontvangen :)

Green Juice prima aanvulling op gevarieerde voeding

Wij gebruiken Green Juice als aanvulling op onze eigen gevarieerde vegetarische voeding. Wij voelen ons er goed bij, het geeft ons goede energie, huid en nagels lijkt het te verbeteren.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste Hans, Bedankt voor je mooie review! Wat super om te horen dat jullie Green Juice op zo’n mooie manier gebruiken als aanvulling op jullie vegetarische voeding! En geweldig dat jullie zulke fijne effecten merken op jullie energie, huid en nagels, daar doen we het voor

OKINAWA mineralen uit het assortiment

Ik bestelde OKINAWA mineralen tegen een wat lagere prijs, zonder verzendkosten. Zonder dat het erbij vermeld was, bleken die niet meer door jullie verkocht te worden. Ondertussen had ik het pittige bedrag betaald van 115,00 euro (2 flesjes, voor wat voorraad) en zat ik te wachten op mijn pakje van Superfoodies. Na 5 dagen wachten, (normaal is tegenwoordig max. 2 dagen) moest ik zelf contact opnemen om te horen hoe het zat. Dat vind ik lage service aan de client. Het terug te betalen bedrag staat ook niet onmiddellijk terug op mijn rekening. Ook dat spreekt niet van een hoge service-gerichtheid. Ik hoop dat u het snel terugstort.

Antwoord van superfoodies.nl

Beste, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden, en ik begrijp je frustratie volledig. Onze excuses dat je bestelling van de OKINAWA mineralen niet correct is afgehandeld. Je had inderdaad mogen verwachten dat dit duidelijk vermeld zou worden op de website en dat je tijdig op de hoogte was gesteld. Ook het feit dat je zelf contact moest opnemen is niet zoals het hoort, en daar nemen we verantwoordelijkheid voor. Wat betreft de terugbetaling: die is inmiddels verwerkt en wordt zo snel mogelijk door je bank teruggestort. In de meeste gevallen staat het bedrag binnen enkele werkdagen weer op je rekening, maar dit kan soms iets variëren afhankelijk van de bank. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We nemen je feedback ter harte om onze communicatie en service verder te verbeteren.