superfoodies.nl
Beoordelingen:

918 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.148 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
superfoodies.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering! Mis alleen een maatschepje bij de (collageen)poeder. Zou handiger zijn om een maatschepje in de bus erbij te hebben met een afstrijkhoekje. (Zoals bij baby melkpoeder verpakkingen) Wat misschien anders kan: Op website is er in het menu heel goed te overzien welke producten je kan nemen bij het thema/gezondheidsdoel: dus voor hormoonbalans, opbouw spieren, geestelijke balans maar ook bijv nachtrust. Alleen per thema is weer een heleboel verschillende producten waaruit je kunt gebruiken. In dat overzicht zou ik de korte gebruiksaanwijzing of gezondheidsdoel per product willen lezen, voor het gemak om makkelijker te kunnen kiezen. Nu moet je namelijk elk product individueel aanklikken om te lezen wat het doet.

de meest kritische beoordeling

29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hallo, Ik wil mijn geld terug (de helft iig) want dit is niet de echte seamoss Ik heb onderzoek gepleegd en er is dus echte en fake seamoss. Je kan zeggen maar je hebt verschillende seamoss, ja maar er is wel een wezenlijk verschil. Ik weet niet of jullie daar van bewust zijn maar dit is echt fake. Deze worden niet in de oceaan gemaakt, maar kunstmatig gekweekt. en bevat dan ook niet de mineralen en vitaminen van de zee. Echte seamoss is fijner van structuur en vaak niet 1 kleur en zwelt later pas op. Jullie seamoss is al dik van zichzelf. Ik ga het verder niet gebruiken, ook al heb ik allemaal pasta gemaakt en ingevroren. Ik zou graag mijn geld terugwillen. Groet, Suzette Huwae
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor superfoodies.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne producten, leverbelofte minder

Mooie missie en fijne producten. Ze zeggen alleen voor 21u besteld is volgende dag in huis en dat is volgens mij nog nooit gebeurd. Bij verschillende bestellingen kreeg ik pas later bericht of moest ik er zelf achteraan gaan. Dat is voor mij wel een minpunt. Qua producten zeker wel een aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
8 mei 2024
Beste Monique, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je pakketjes iedere keer later komen dan de volgende dag! dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas zijn wij ook afhankelijk van de vervoerder maar we doen ons best de volgende dag bezorgen te waarborgen.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik gebruik de Daily Love rauwe cacao en vind deze het lekkerst door het te mengen met warme, ongezoete kokosmelk. Ik gebruik een kleine handmixer om het goed te mengen.
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
9 dagen geleden
Beste Joyce, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Het zal fijn zijn als er een factuur wordt bij gestuurd of eventueel via de mail. Nu moet ik er steeds apart om vragen!!
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
30 apr 2024
Beste, Bedankt voor je goede feedback. We gaan dit intern meenemen om te kijken of we dit kunnen veranderen voor de toekomst!
CV
Chris V.
Berlaar
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles. Altijd zeer tevreden over de producten, snelle levering,… Bij een probleem wordt er voor een oplossing gezorgd. Gewoonweg SUPER!
Beoordeling melden
MV
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Nier verkouden

Ik gebruik iedere dag green juice en ik ben de hele winter niet verkouden geweest. Mijn darmen zijn ook veel rustiger dan normaal.
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
9 dagen geleden
Beste Mo, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je darmen rustiger zijn.
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik geef altijd vijf sterren maar heb een proteïne shake ontvangen wat zo ontzettend vies is. Daarom nu vier sterren helaas.
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
8 mei 2024
Beste Hannie, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de smaak tegen valt. We hebben je hier dan ook een persoonlijk bericht over gestuurd. We horen graag van je terug.
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Samen naar oplossing gezocht omdat ik een abonnement heb en toch graag boeken ontvang en verschillende bestellingen
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
1 mei 2024
Beste Eggie, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat we naar een juiste oplossing hebben kunnen komen!
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De smaak is heerlijk en merk dat ik ook minder zin heb om te snoepen naast mijn normale gezonde voeding. 😂
Beoordeling melden
SK
14 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd en ik heb veel baat bij hun producten. Ik merk wel degelijk dat het werktSuperblij mee
Beoordeling melden
MM
Malika M.
Haarlem
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super superfooddies!

Goede kwaliteit producten , natuurlijke supplementen voor een gezond leven, dankjewel!
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle verzending. En fijn om elke dag groentes en mineralen binnen te krijgen.
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
8 mei 2024
Beste Tineke, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het pakketje had ik al de volgende dag, zat goed verpakt. Prima!!!
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
2 mei 2024
Beste Andre, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Echt geweldig product paratrex ik he gekocht help mij echt 100%
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantenservice fantastisch!! En producten zijn superrrrr!!! 🙏💖🔥
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
30 apr 2024
Beste Ragnhild, Bedankt voor je mooie review en bedankt dat je klant bij ons bent!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede producten, snelle levering en duidelijk in wat het is en wat je krijgt

Snelle levering, duidelijk in wat je krijgt en goede producten
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
9 dagen geleden
Beste Carola, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede communicatie over de levering.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hallo Foodies, de snelle bestelling vindt ik super!!!
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
9 dagen geleden
Beste Aggie, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
LW
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle communictie, misverstand opgelost, heel fijn
Beoordeling melden
Antwoord van superfoodies.nl
8 mei 2024
Beste, Bedankt voor de mooie review en 5 sterren beoordeling!
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede klantenservice
Beoordeling melden
SS
Saskia S.
Velserbroek
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima aangekomen en duurzaam verpakt.
Beoordeling melden