78 reviews in totaal   68 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

78 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 27 aug 2024

lizzymaystore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten prijzen de snelle levering van hun bestellingen en ervaren dit als een groot pluspunt. Ook zijn zij overwegend positief over de vriendelijke en oplossingsgerichte service. Daarnaast zijn klanten zeer tevreden over de geur en kwaliteit van de parfums. De nette en verzorgde verpakking, soms voorzien van extraatjes zoals een proefmonster, wordt eveneens zeer gewaardeerd. Klanten waarderen het ontvangen van proefmonsters bij hun bestelling.

Reviewslizzymaystore.nl

Snelle levering netjes en verzorgd verpakt. Lekker proefmonster erbij gekregen en kortingscode voor de volgende bestelling.
Snelle verzending en heerlijke parfum die lang blijft hangen!
Een van de toegezonden flesjes was tijdens het vervoer helaas gebroken, zelfs gedurende het weekend ontving ik een reactie op mijn mailbericht hierover met de toezegging dat vandaag een nieuw setje zal worden verzonden, super toch, dat is service!
Lekkere geur, goede, snelle bezorging!

Goede kwaliteit parfums en levering

Altijd een goede kwaliteit parfums en goede levering.
Zeer snelle bezorging
Super
Super snel aangekomen, en leuk dat er staaltjes bij zaten en vroegen zelfs om het in te pakken als kado , goeie service! En heel blij met mijn aankoop
Het is top 👍
Snelle levering 👍
Al meerdere malen besteld frisse geuren en de bestelling loopt heel goed super content ik ga zeker nog bestellen

Fijn bedrijf met waar voor je geld

Snelle levering Goede kwaliteit Lekkere geur Ik kan het iedereen aanraden.

lizzymaystore.nl

LizzyMayStore jouw exclusieve online boutique voor parfum en huidverzorging! Bij LizzyMayStore draait alles om jou laten stralen, elke dag opnieuw. Onze collectie bestaat uit zorgvuldig gekozen geure...