lizzymaystore.nl

57 reviews in totaal   52 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit en geur van de parfums. Ook waarderen klanten de nette en vaak feestelijke verpakking van hun bestelling. Het ontvangen van proefmonsters of extraatjes wordt zeer gewaardeerd door klanten.

Reviewslizzymaystore.nl

Een van de toegezonden flesjes was tijdens het vervoer helaas gebroken, zelfs gedurende het weekend ontving ik een reactie op mijn mailbericht hierover met de toezegging dat vandaag een nieuw setje zal worden verzonden, super toch, dat is service!
Super snel aangekomen, en leuk dat er staaltjes bij zaten en vroegen zelfs om het in te pakken als kado , goeie service! En heel blij met mijn aankoop
Al meerdere malen besteld frisse geuren en de bestelling loopt heel goed super content ik ga zeker nog bestellen

Fijn bedrijf met waar voor je geld

Snelle levering Goede kwaliteit Lekkere geur Ik kan het iedereen aanraden.
Snelle levering,prima product.
Parfum blijft super lang zitten Was ook erg mooi verpakt! En voor een betaal bare prijs ik ben fan!

Alles is prima

Alles is 👍🏻
Super Fijne klantenservice! DHL had het pakje geretourneerd, na een telefoontje werd het pakje meteen opnieuw opgestuurd en had ik het de volgende dag. Heel aardige dame bij de klantenservice, daar kunnen andere bedrijven nog veel van leren!
Snelle levering en prima contact

Vlugge en correcte leverti

Vlugge en correcte levering
Veel keuze en hele lekker geurtjes
Goede service, Snelle verzending. Had per ongeluk dat ik de parfum kwam halen en zonder problemen opgelost en werd de parfum bezorgd. Vriendelijke verkoopster. Ik raad Lizzy May store aan