Gecertificeerd sinds: 27 sep 2021
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbeppy.com
Soepel materiaal
Beppy is gemaakt van een heerlijk soepel materiaal. Ik heb ook een andere cup gehad die veel stroever was. Ik kreeg er een zekere cup’moeheid’ van, dat kan ik me met Beppy niet voorstellen.
Beste sponsjes ever. Makkelijk in te brengen. Kunnen genoeg opvangen. En handig dat het in grotere verpakkingen komt.
Slechte communicatie
Ik heb een verkeerde bestelling ontvangen.
Ik heb hier over gemaild en een bericht gestuurd via instagram. Maar krijg 0 gehoor. Erg jammer.
Wat wel goed is ontvangen heb ik getest, en ben jn tevreden mee.
oké
Goeie producten, toffe website
Niet duidelijk dat de wet tampons al/dan/niet herbruikbaar zijn.
cups zijn een ecologisch alternatief, de tampons niet & dat mag directer vermeld.
een pakket met kleine en grote cup zou tof zijn
Crazy irritante mails “wat is je ervaring”
Hier moeten meer vrouwen van weten! Zelfs mijn gynaecoloog kende de sponsjes niet, die voor mijn probleem juist een uitkomst is.
Super fijn product en er was een foutje gemaakt met de bestelling en dit werd heel netjes en snel opgelost. Top service!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
beppy.com
- +31104676747
- www.beppy.com/nl
- info@beppy.com
- Rotterdam, NLD
beppy.com
Bij Beppy ontwikkelen en produceren wij innovatieve menstruatie- en intieme verzorgingsproducten. Onze “core” producten zijn onze Beppy Menstruatiecup en Beppy Soft+Comfort tampons. Vrouwenartsen on...