Mattisson

1.420 reviews in totaal   745 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 19 nov 2024

mattisson.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die als betrouwbaar, biologisch en effectief worden ervaren. De levering wordt doorgaans als snel, betrouwbaar en netjes verpakt gezien. De klantenservice wordt geprezen om de behulpzaamheid en snelle, oplossingsgerichte reacties. Het brede, biologische en innovatieve assortiment wordt gewaardeerd, evenals de goede prijs-kwaliteitverhouding en de aangeboden kortingen. Klanten vinden de website duidelijk en het bestelproces gemakkelijk, en ervaren de producten als gebruiksvriendelijk. Veel klanten merken positieve effecten van de producten. Er zijn enkele klachten over schade of verkeerde zendingen bij levering. Sommige klanten maken opmerkingen over de voorraad en het verdwijnen van favoriete producten. Ook zijn er opmerkingen over het verlopen van kortingsacties, en kleine verbeterpunten rond gebruiksinstructies en verpakking. Daarnaast geven sommige klanten aan dat het te vroeg is om resultaat te beoordelen of ervaren geen effect van de producten.

ReviewsMattisson

Super combo!

Wij hebben onlangs de Psyllium Vezels, Collageen Puur en Calcium Citraat aangeschaft en nemen deze combinatie nu dagelijks. En, voor het eerst in ik weet niet hoeveel jaren, en ik heb het over 20 jaar of meer, heb ik weer normale ontlasting. Ik heb geen idee welk individueel supplement dit als oorzaak heeft maar ik weet wel dat ik deze combi dus niet meer los laat 🙂 Nu eens kijken wat de lange termijn effecten afwachten.
Het lijkt erop dat de lactoferrine van Mattisson echt werkt. De acne op mijn kin begint te verdwijnen, dus ik merk dat het mijn darmen helpt. In mijn geval hangt de acne op mijn kin namelijk sterk samen met wat ik eet. Chocolade of pittig eten veroorzaakt bijvoorbeeld acne bij mij. Maar wanneer ik lactoferrine neem, raakt mijn huid niet opnieuw ontstoken.
Het gaat mij meer om het product zelf ik heb de bone broth chicken gekocht dit product zou ik uit de handel halen. ⭐ Voor mij absoluut niet eetbaar Helaas een enorme tegenvaller. Zodra ik de verpakking openden, kwam al een ontzettend penetrante en onaangename geur tegemoet. Het ruikt zó sterk dat bij mij direct de eetlust verdween. De smaak is helaas bitter, penetrant en voor mij werkelijk niet te nassen. Ik las dat de smaak als “uitgesproken” of “afwijkend” kan worden ervaren en dat wordt geadviseerd het product te verwerken in soep, saus of stoofschotels. Maar eerlijk gezegd vraag ik me af hoe. Als iets zó sterk en onaangenaam ruikt en smaakt, wil ik absoluut niet door een hele pan eten mengen. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik heb het geprobeerd en krijg dit echt niet weg. De hele bus gaat waarschijnlijk de prullenbak in. Absoluut geen tweede keer. De andere producten die ik al eerder heb besteld zijn overigens wel prima

Antwoord van Mattisson

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat de smaak en geur van onze Chicken Bone Broth zo tegenvallen. Het klopt dat dit product van nature een vrij uitgesproken geur en smaak heeft. Hoe dit wordt ervaren, is echter heel persoonlijk. We krijgen gelukkig ook veel positieve reacties van klanten die het product regelmatig en met plezier gebruiken. Mocht u Bone Broth toch nog een kans willen geven, dan is onze runder Bone Broth wellicht een beter alternatief. Deze variant heeft een neutralere geur en smaak dan de Chicken Bone Broth. Fijn om te lezen dat u over de andere producten die u bij ons heeft besteld wel tevreden bent. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Met vriendelijke groet, Team Mattisson

Redelijk tevreden

Mooie vormgeving, fijn (bio)assortiment. Ik heb een beetje buikpijn gekregen na gebruik van het supplement en ik lees online dat dit een bijwerking kan zijn. Dat had ik graag bij het product zelf gelezen voor de aankoop, als dat inderdaad een bekende bijwerking is. Dan had ik het gebruik wat langzamer opgebouwd. Er is twee keer wat misgegaan met het pakket. Na bestelling op vrijdagmiddag kwam dinsdag het pakje van iemand anders (met mijn adres en pakbon) aan. Direct gemeld en gelukkig woensdag meteen opnieuw verzonden. Dit kwam donderdag aan maar hierin was één van de producten verwisseld. Opnieuw gemeld en weer snel gereageerd en het juiste product verzonden, dat ik op zaterdag ontving. Een verzendlabel ontvangen om de bestelling retour te sturen. Kan natuurlijk gebeuren, maar twee keer achter elkaar is wel vervelend.

Mattisson Biologische Breakfast Supersmoothiemix

Ik gebruik de Mattisson Biologische Breakfast Supersmoothie Mix al vele jaren naar volle tevredenheid. Echter blijkt dat dit product inmiddels uit het assortiment is gehaald. Erg jammer, vooral omdat ik voorzichtig moet zijn met diverse voedingsmiddelen in verband met verschillende voedselintoleranties. Vorige week heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Mattisson en ben ik uitstekend geholpen door een medewerker, die mij alternatieve producten heeft voorgesteld. Ook heeft zij mij geholpen bij het aanschaffen van de ingrediënten voor deze smoothiemix, zodat ik die thuis kan mengen tot het vertrouwde recept. Echt top!
Een pot berkensuiker was gebroken in mijn verpakking. Post nl was te enthousiast geweest tijdens het verwerken van mijn bestelling. Ik heb direct contact opgenomen met Mattisson. Geen probleem, ze hebben direct een nieuwe pot toegestuurd. Super fijn. Ik bestel graag bij Mattisson, super professioneel en super producten.

Zeker aan te bevelen!

Goede producten, snelle levering, prima prijzen! Ik kocht altijd rijstdrink van een grote supermarkt keten, maar dat was niet altijd op voorraad en beperkt houdbaar. Dus ben gaan zoeken naar een alternatief en dit vind ik echt een geweldig product. Makkelijk te bewaren, makkelijk in gebruik en handig om mee te nemen.

De bestelling werd vlot bezorgd….

De bestelling werd vlot bezorgd en de zending was goed verpakt. Heb electrolyten in 2 smaken besteld en tot nu toe de citroen/munt smaak geproefd. Die is best lekker - niet te zoet. Fijn dat ze met stevia is gezoet wat een veilige, natuurlijke zoetstof is.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd.

Ik weet het effect nog niet helemaal en geef het voordeel van de twijfel. Ik gebruik het nog te kort om het goed te kunnen beoordelen. Het lijkt wel alsof mijn haren er iets beter uit zien. Rimpels zie ik nog geen verschil eerlijk gezegd, Mijn gewrichten zijn misschien ook wel verbeterd. Het poeder stinkt maar door de koffie prima te drinken, dan ruik je die lucht niet meer. Dus niet met water aanlengen, dat stinkt wel, is best vies en het lost ook niet super goed op, Ik ben nog niet geheel overtuigd.

Mattisson = 😍🔥

Ik bestel al geruime tijd bij Mattisson en ben telkens weer erg tevreden over zowel de service als de kwaliteit van de producten. Ze hebben een mooi assortiment aan hoogwaardige producten — ik bestel er regelmatig magnesium bisglycinaat, magnesiumcitraat, rundercollageen en ook hun natriumbicarbonaat, dat geschikt is voor zowel inwendig gebruik als bakken. De levering is snel en betrouwbaar, en de service is gewoon uitstekend. Bestellingen komen altijd netjes verpakt en precies zoals verwacht aan. Als je op zoek bent naar een betrouwbare aanbieder met goede producten en snelle levering, kan ik Mattisson zeker aanraden.❤️
Verschillende producten gebruik ik al jaren bij mattisson en het bevalt mij zeer goed. Eerst bestelde ik het bij de drogist maar nu rechtstreeks bij mattisson omdat er veel verschillende biologische producten zijn, goed uitgelegd waar het voor is en welk voordeel op de lange termijn je ervan hebt.
Tevreden ben ik over het aanvullend supplement PEA aanbevolen door de orthomoleculair diëtiste en de prijs vond ik ook prima, helemaal in vergelijk met een ander bedrijf. Ook de bestelling van het begin tot het eind verliep zeer voorspoedig en goed.
De sojalecithine poeder bevalt mij zeer goed smaakt lekker maar vooral het voordeel ervan, overal lees ik dat de sojalecithine goed is voor de hersenen. Elke dag een schep is gezond en je wordt er beter van.
Ik gebruik Mattisson Hydrolyzed Cartilage Collagen voor mijn knie en vind het een van de beste producten, vooral voor mensen die last hebben van knie- en gewrichtspijn. Ik heb het zelf al meerdere keren gekocht
Gezien het voor de normale consument zelf niet meetbaar is wat de effecten zijn. Geven de supplementen van Mattisson mij wel het beste gevoel. Het geeft een positieve werking op de gemoedstoestand
Mijn bestelling was erg vlot bij mij afgeleverd. De prijs van het door mij bestelde product is een stuk goedkoper dan bij een ander bedrijf, dus dat is fijn. Over het product zelf kan ik nog niets schrijven omdat het even duurt voordat het merkbaar is heb ik vernomen.
G G
Gabriela G.

Trustworthy

I trust Mattisson and will continue to use their supplements, products with confidence. Delivery was on time, products packed carefully... overall good experience ordering from the website.
J D
Jim D.
Alles was in orde. Mijn bestelling was goed verpakt, ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Dat is voor mij zoals het hoort en zo gebeurde het ook.
Zeer snelle, correcte levering. Collageenpoeder kan zeer eenvoudig in drankjes gedaan worden zonder klontering. Ivm het product kan ik nog geen beoordeling noteren daar deze een geruime tijd moet ingenomen worden.
Post nl had mijn verpakking die breekbaar was over de poort gegooid en bijgevolg volledig kapot was! en Mattisson heeft hier zijn verantwoordelijkheid in genomen waarvoor mijn appreciatie!

Mattisson

Mattisson staat voor gezondheid, duurzaamheid en bewuste keuzes. Sinds onze oprichting hebben we ons gericht op het aanbieden van hoogwaardige, natuurlijke producten die bijdragen aan een gezonde leve...