Mink Beauty Concepts- Logo - Beoordelingen

Mink Beauty Concepts
Beoordelingen:

48 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden441 beoordelingen in totaal  

4,90
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 jun 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Mink Beauty Concepts voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voordat ik m'n eerste bestelling plaatste (Phyto 5 green clay mask wood en Phyt'Acid Gel dermatologische hypo-allergene face en body wash + gratis cadeau naar keuze: UV-Defence - Anti-Ageing Face Cream 50ml)😍, telefonisch contact opgenomen en 4 samples ontvangen van Ashley. In een ver verleden had ik na een schoonheidsbehandeling bij een schoonheidssalon in Blijdorp, Rotterdam de gehele productlijn Phyto 5 Element wood aangeschaft (actie). Online wekte de Ageless Perfection Cream met Edelweiss uit de Zwitserse Alpen mijn aandacht. Op advies van Sandra 6 samples ontvangen uit de Ageless La Cure serie. 2de bestelling geplaatst (met sample korting 10% van Rianne): Ageless Phyto peel AHA & Perfection Cream tegen hyper-pigmentatie en ultra-hydraterend + gratis after sun baume 50ml. Ouderwets attent: persoonlijke aandacht via handgeschreven kaartje! Snelle levering, keurig verpakt, deskundig advies. Hierdoor bestel je met plezier!🤗 Interessant: voedingssuplementen en vitamine D3. Ik ga nu over tot m'n 3de bestelling. Tip: met de feestdagen zijn er (geschenk)sets te koop.

de meest kritische beoordeling

27 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik had een kortingscode die een jaar geldig zou zijn en werd niet erkend.....over gebeld en toch nog gekregen.....dat was goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Mink Beauty Concepts

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind Mink een super fijn merk, alle producten zijn heerlijk.
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
ga zo door !!
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar bedrijf

Eerste keer dat ik hier heb besteld. Ik ben altijd beetje wantrouwig bij bedrijven die ik nog niet ken en had daarom een bestelling geplaatst met als betaalwijze Klarna. Niks meer gehoord dus naar aantal dagen een mailtje gestuurd en kreeg ik heel snel bericht dat de bestelling niet goed was doorgekomen en opnieuw moest bestellen. Omdat ik zo snel antwoord kreeg voelde het al betrouwbaarder aan en heb ik nogmaals een bestelling gedaan, direct betaald en nog een mailtje gestuurd of de bestelling nu wel goed was doorgekomen. Wederom heel snel antwoord dat dit keer alles goed was gegaan. Dezelfde dag nog verstuurd en tracking code ontvangen. Ik zal in de toekomst hier zeker nog een keer bestellen. Komt zelden voor dat ik zo snel antwoord krijg dus klantenservice krijgt een 10👍🏻
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijk.. mailen snel terug op al jou vragen. Snelle levering! En super goede make-upp. Wel duur maar voor mijn huid zeer fijn!
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Niks te klagen

Snelle levering, product voorzien van een mooi tasje en de goedkoopste die ik gevonden heb.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering! Fine producten
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede service en snel
Beoordeling melden
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Holistische biologische skin care, hoogwaardige ingrediënten; klant krijgt goed advies en persoonlijke aandacht

Voordat ik m'n eerste bestelling plaatste (Phyto 5 green clay mask wood en Phyt'Acid Gel dermatologische hypo-allergene face en body wash + gratis cadeau naar keuze: UV-Defence - Anti-Ageing Face Cream 50ml)😍, telefonisch contact opgenomen en 4 samples ontvangen van Ashley. In een ver verleden had ik na een schoonheidsbehandeling bij een schoonheidssalon in Blijdorp, Rotterdam de gehele productlijn Phyto 5 Element wood aangeschaft (actie). Online wekte de Ageless Perfection Cream met Edelweiss uit de Zwitserse Alpen mijn aandacht. Op advies van Sandra 6 samples ontvangen uit de Ageless La Cure serie. 2de bestelling geplaatst (met sample korting 10% van Rianne): Ageless Phyto peel AHA & Perfection Cream tegen hyper-pigmentatie en ultra-hydraterend + gratis after sun baume 50ml. Ouderwets attent: persoonlijke aandacht via handgeschreven kaartje! Snelle levering, keurig verpakt, deskundig advies. Hierdoor bestel je met plezier!🤗 Interessant: voedingssuplementen en vitamine D3. Ik ga nu over tot m'n 3de bestelling. Tip: met de feestdagen zijn er (geschenk)sets te koop.
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Personal attention for bio/natural & holistic skin care

4 samples ontvangen van Ashley voordat ik m'n eerste bestelling plaatste. Van Sandra 6 samples en goed product advies gekregen na m'n eerste bestelling Phyto 5 element wood masker en cleansing gel (natural & holistic skin care) + gratis cadeau UV-Defence - Anti-Ageing Face Cream 50ml.😍 2de bestelling geplaatst uit de Phyto Ageless serie: peeling & crème tegen hyper-pigmentatie. Sample korting 10% gehad van Rianne. Ouderwets attent: persoonlijke aandacht via handgeschreven kaartje! Snelle levering, keurig verpakt. Hierdoor bestel je met plezier, dank 🤗
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne producten

Snelle levering en fijne producten. Bij de sample heb ik een lief persoonlijk geschreven kaart gekregen. Daarnaast op mijn volgende bestelling 10% korting. Geweldige service. Ik zal hier blijven bestellen.
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er was een foutje in mijn levering en binnen de 10 minuten kreeg ik al antwoord van minkbc en een oplossing toegestuurd. Perfect service!
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede communicatie, snelle levering

Goede communicatie, snelle levering. Doet wat er wordt gezegd op de website. Keurig verpakt.
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, leuk dat je verast wordt met monstertjes of n cadeautje Snelle levering.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling snel geleverd, mooie producten

Bestelling snel geleverd, er ontbraken 2 producten, deze kwamen gelijk nagestuurd
Beoordeling melden