nuudcare.nl

1.815 reviews in totaal   1.168 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de langdurige en effectieve werking van het product tegen zweetgeur. Ook het simpele en zuinige gebruik wordt gewaardeerd, waarbij gebruikers slechts af en toe hoeven te smeren. De klantenservice krijgt veel lof vanwege vriendelijkheid, snelle reacties en oplossingsgerichtheid, vooral bij leverproblemen of ontevredenheid. Daarnaast wordt de duurzame verpakking gewaardeerd en ervaren de meeste klanten het product als mild voor de huid, zelfs bij gevoelige oksels of allergieën. Sommige klanten reageren positief op verbeteringen in de formule. Er zijn ook enkele negatieve punten: sommige gebruikers ervaren wisselende resultaten van de werking en merken op dat er verschillen zijn tussen de crème en stick. Er zijn klachten over bepaalde varianten van de formule die dun, olieachtig of moeilijk mengbaar zijn. De verpakking levert soms problemen op, zoals het lastig uit de tube krijgen van het laatste restje en het gebruiksgemak van de sticks. Verder klagen veel klanten over trage of onzekere levering, hoewel ze begrip tonen voor het duurzame aspect.

Reviewsnuudcare.nl

Nuud is super!

Voordelen van Nuud: vrijwel geurloos van zichzelf. Oksels zijn geurvrij voor minimaal een etmaal, bij mij zeker twee dagen. Geeft geen geur en kleur af aan kleding. Ik heb tubes en een stick. De laatste werkt makkelijker. Met de tubes moet je je vingers wassen na het aanbrengen. Is geen moeite, want ik sta dan toch in de badkamer. Mee naar sportschool of -club is niet nodig vanwege de langdurige werkzaamheid.

Nuud werkt voor mij

Je hebt weinig nodig. Soms zelfs minder dan je denkt. Mijn oksel zijn door een concullega product helaas heel gevoelig geworden voor 'troep' in een deo en ik moet blijven oppassen, maar het gaat nog steeds goed. Ik smeer 1x per 3 dagen en soms dus even een dag toch maar niet. Maar Nuud werkt voor mijn gevoelige oksel: meestal geen geur meer en gelukkig ook geen jeukende, rode plekken. Heel fijn
Ik gebruik Nuud al jaren en ben er nog steeds erg tevreden over. Het gaat lang mee en doet wat het belooft. Onlangs heb ik voor het eerst de stick geprobeerd. Die bevalt erg goed, vooral omdat je handen schoon blijven tijdens het aanbrengen. Wel zijn er een paar aandachtspunten rondom de verpakking en het gebruik van de stick. De verpakking kan wat gebruiksvriendelijker en het aanbrengen vraagt soms wat extra aandacht. Ondanks dat vind ik het een fijne toevoeging aan het assortiment en zal ik de stick zeker blijven gebruiken.

Mijn favoriete natuurlijke oplossing – werkt perfect en gaat lang mee

Ik ben helemaal enthousiast over de Nuud deo-crème! Deze voldoet aan al mijn verwachtingen. De crème is heerlijk makkelijk aan te brengen en een erwtgrote hoeveelheid per oksel is meer dan genoeg. Bij mij houdt het 5 tot 7 dagen voor ik het hoef te vernieuwen! Wat ik ook geweldig vind: een tube gaat verrassend lang mee. De textuur is fijn, het ruikt neutraal, en het voelt als een veilige, effectieve keuze voor mijn huid. Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke deodorant!
Ik ben al lange tijd fan van Nuud. Nuud werkt echt fantastisch bij mij en mijn man. Nooit last van nare geurtjes en zo fijn idee dat er geen schadelijke ingrediënten in zitten. Een kleine kanttekening over de verpakking; voorheen gebruikte ik de crème waar ik een hele fijne applicator bij had gekocht die helaas niet meer verkrijgbaar is. Daardoor heb ik de sticks gekocht wat erg makkelijk aanbrengen is maar daar vind ik de kartonnen verpakking erg kwetsbaar, met name als je de dop weer terug op de verpakking plaats.

Ik vind dit nog steeds 'DE' fijnste deo

Ik vind dit nog steeds de fijnste deodorant die er is. Ik heb wel de tubevariant. De sticks vind ik duidelijk minder goed. Daarmee haal ik nog geen 24 uur en geen zweetgeur weg. Waarbij de crème 7 tot 10 dagen effectief is. Daarmee is het prijspunt dus ook het geld waard! Heel eerlijk vind ik de beschikbaarheid en levering daarin tegen weer tegenvallen. Waarom is dit niet bij de Kruidvat, Albert Heijn of een meer toegankelijke winkel te koop?
Ik had eerst ‘Lovely’ maar dat geeft jeuk na een tijd gebruiken. Overgestapt op Nuud, nu twee maanden en perfect spul. Ook aan ‘stinkende’ vriendin gegeven (want ook zij 50+ en dan krijg je andere lucht door hormonen), en zij ook zo blij. We stinken alle twee niet meer. Zo’n opluchting! Vind de ‘groene’ het lekkerst. Maar maakt niet veel uit. Alle kleuren werken en daar gaat het om. Bedankt Nuud 🙏🏽
Heel fijne producten. We hebben nu ervaring met de crème en de sticks. De enige reden waarom ik 4 sterren geef in plaats van 5 is omdat de samenstelling van de crème al een paar keer gewisseld is. Ik was jarenlang super tevreden. Toen heb ik een partij gehad die totaal anders was. Héél dun en echt moeilijk om netjes een klein beetje te smeren. Het zit overal vanuit de tube. Nu he ik weer tubes die veel dikker van structuur zijn. Dus die vind ik weer wel heel fijn. Maar ik heb dus geen idee wat nu de "normale" samenstelling is.
Het product heb ik altijd fantastisch gevonden. het is heel zacht en zorgt ervoor dat mijn eigen lichaam de zweetgeur aanpast. Nu had ik de laatste tijd last van de bezorging, het duurde vrij lang en er zijn wat pakketjes verdwenen. Maar Nuuud gaf niet op en bleef mij pakketjes sturen en hulde hulde eindelijk was het gelukt! dus wat klantenservice betreft stijgen zij boven alles uit!

Mooi product en concept, maar geen match met mijn oksel helaas :'-)

Ik heb op zich niks aan te merken op de klantenservice van Nuud. Ik vind hun prijzen redelijk en in verhouding tot het product, de verzending was snel en het is een mooi product waar duidelijk kwaliteit achter zit. Alleen werkt het gewoon niet voor mij. Zes jaar geleden gaf ik Nuud in tubevorm al eens een kans - na meer dan twee weken Nuud smeren, maar lekker stinken (en na een fijn contact met de klantenservice die me zeiden even door te bijten, dat het soms echt een kwestie van stinkweken doorkomen is!), dan maar gestopt. Zes jaar en twee zwangerschappen later opnieuw op zoek naar een natuurlijke deo, dus ik geef de Nuud deostick een kans - maar net hetzelfde. Stinkeeeeuuuh! Ook na enkele weken gebruik (en veel sorry zeggen voor hoe ik stink "maar het gaat over hoor! dat staat toch op de website bij de FAQ tenminste..." - "sure sweety") dan maar weer gestopt, kwestie van mijn sociaal leven geen permanente schade toe te brengen. Het is gewoon geen match met mijn lijf blijkbaar. Super jammer wel, want het hele concept spreekt me dus wel aan, maar mijn oksels vragen dan toch maar om een klassieke Sanex deostick (want ik stink dus niet altijd).

Antwoord van nuudcare.nl

Wat vervelend om te horen! We hebben je zojuist een e-mail gestuurd. Controleer je spammap als je deze niet ziet.
Werkt bijzonder goed, ook tegen puberzweetlucht en menopauzezweetlucht. Enige minpunt wat ik kan bedenken: er blijft veel product in de tubes achter als die leeg lijkt, ook met gebruik van de squeezy. Wij knippen hem daarom op het eind altijd open en gebruiken hem dan nog twee weken. Is zijn geld zeker waard!

Perfecte deo zonder meuk!

Vanaf de start van NUUD begonnen met deze perfecte deo. Ik kan drie dagen doen met 1 x smeren. Let er wel op dat de crème volledig is opgenomen door de huid. Want mijn ervaring is dat wanneer dit nog niet is opgenomen de NUUD op je kleding bruin wordt bij transpiratie. Dit krijg je er wel uit bij wassen gelukkig maar is wel een puntje van aandacht. Verder voor mij de meest perfecte deo die er bestaat! Geen huidirritaties meer, geen ongezonde meuk. Voor mij nooit meer wat anders.

Super service, fijn product

Nadat mijn bestelling maar niet binnenkwam, werd er na melding meteen een nieuwe verzending gedaan. Super service! Toen na een aantal weken alsnog de eerdere bestelling op de mat viel, mocht ik deze gewoon houden en hoefde niks extra’s te betalen! Heel blij met mijn Nuud deo crème én deze fijne service.
Ik gebruik deze deo al jaren. Werkt bij mij perfect. Nooit zweetlucht een hele week lang. De laatste zendingen zat er geen gat in de tube. Die heb met een puntig schaartje geopend maar dat werkt niet goed. Daardoor komt er vloeistof uit en blijft de zalf in de tube. Dit moeten jullie herstellen want in het verleden zat er wel een goed gaatje in de tube.
De service is onberispelijk. Wel zou het handig zijn om track & trace te gebruiken bij verzending. Sedert de herformulering van de tubes Nuud hebben deze ook altijd de neiging om te splitten (olie en pasta apart). Dit hindert de fantastische werking van het middel gelukkig niet!!

Werkt prettig na even instellen

Ik las dat acteurs Nuud graag gebruiken, omdat je dan niks ruikt bij veel zweten. Na even instellen werkt Nuud ook heel goed voor mij. Iedere ochtend breng ik gelijkmatig een kleine erwt van de crème aan op mijn oksel. Eerst een beetje tappen, en dan wrijven met mijn vinger. Als het niet soepel gaat, is het te weinig. In het begin was het even proberen met de hoeveelheid en de tijd. Bij het douchen wel met een beetje zeep de oksel wassen. En daarna weer Nuud aanbrengen. Perfect, ik ruik niks meer! Met een grote tube (40 mL) doe ik ruim vijf maanden.
Erg prettige anti transpirant, heb vrij snel last van allergische reacties, maar Nuud totaal nergens last van. Prettig is ook dat het lang kan blijven zitten, ook na een paar keer douchen doet het nog steeds zijn werk. Gebruik meestal om de twee tot drie dagen weer een beetje.
De tubes zijn echt fantastisch, geen geurtjes van zweet of deodorant. Lekker neutraal en doet wat een deo moet doen. Top! De sticks zijn in het begin best handig, maar brokkelen af wanneer ze bijna op zijn en daardoor helemaal niet praktisch. Ze maken soms ook moeilijk verwijderbare vlekken op je kleding.

Was fan van de oude tubes, minder van de sticks

Ik gebruik al jaren nuud naar volle 5 sterren tevredenheid. Ik doe ongeveer 10 maanden met een family pack. De laatste zending was echter ineens meer vloeibaar, ging sneller op en was het net niet omdat het er te snel uitliep. Daarna maar eens de sticks besteld. En tot mijn grote verbazing rook ik mezelf ineens na 2 dagen. Ter vergelijking. Ik smeerde de creme zo ongeveer om de 5 dagen en dan rook ik niet naar zweet. Na t scheren is de stick ook niet fijn. De sticks heb ik inmiddels aan mijn man kunnen overdoen, die is gewend aan iedere dag smeren, maar ik twijfel of ik nu weer terug naar mijn oude vertrouwde tube wil... Omdat die ook niet zo oud en vertrouwd was de laatste keer. Vandaar 4 sterren nu. Ik was een groot fan van Nuud, maar nu even een tikje minder.
Super blij mee! Je hebt ontzettend veel producten die allemaal het zelfde beweren als Nuud. En daar door zag ik door de bomen het bos niet meer. Wel kwam Nuud het beste uit de reviews! Dus toch gekocht en geen seconde spijt van gehad! Oksels wassen, de crème aanbrengen en niet meer naar zweet ruiken! We hebben veel verschillende producten geprobeerd, maar niks hielp! En we eten gezond, sporten.. wassen onze oksels goed! Gelukkig was daar Nuud🙏🏼 Super blij mee!!