nuudcare.nl

1.662 reviews in totaal   1.199 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de effectiviteit van het product, dat langdurig nare geurtjes voorkomt en vaak beter presteert dan andere deo’s. De natuurlijke samenstelling en het ontbreken van irriterende stoffen worden zeer gewaardeerd, vooral voor gevoelige huidtypes. De tube-variant wordt als effectiever en duurzamer gezien. De klantenservice wordt meestal als persoonlijk, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast wordt de duurzame verpakking positief benoemd door sommige klanten. Er zijn echter ook negatieve aspecten: klanten ervaren wisselingen in de samenstelling (zoals dikte en consistentie) als storend. De stick-variant krijgt kritiek op werking en verpakking, en de kartonnen huls wordt als kwetsbaar en lastig in gebruik ervaren, met problemen bij het doseren. Klanten klagen regelmatig over lange levertijden en trage verzending. Soms is de reactie van de klantenservice traag.

Reviewsnuudcare.nl

Heel fijne producten. We hebben nu ervaring met de crème en de sticks. De enige reden waarom ik 4 sterren geef in plaats van 5 is omdat de samenstelling van de crème al een paar keer gewisseld is. Ik was jarenlang super tevreden. Toen heb ik een partij gehad die totaal anders was. Héél dun en echt moeilijk om netjes een klein beetje te smeren. Het zit overal vanuit de tube. Nu he ik weer tubes die veel dikker van structuur zijn. Dus die vind ik weer wel heel fijn. Maar ik heb dus geen idee wat nu de "normale" samenstelling is.

Perfecte deo zonder meuk!

Vanaf de start van NUUD begonnen met deze perfecte deo. Ik kan drie dagen doen met 1 x smeren. Let er wel op dat de crème volledig is opgenomen door de huid. Want mijn ervaring is dat wanneer dit nog niet is opgenomen de NUUD op je kleding bruin wordt bij transpiratie. Dit krijg je er wel uit bij wassen gelukkig maar is wel een puntje van aandacht. Verder voor mij de meest perfecte deo die er bestaat! Geen huidirritaties meer, geen ongezonde meuk. Voor mij nooit meer wat anders.

Werkt prettig na even instellen

Ik las dat acteurs Nuud graag gebruiken, omdat je dan niks ruikt bij veel zweten. Na even instellen werkt Nuud ook heel goed voor mij. Iedere ochtend breng ik gelijkmatig een kleine erwt van de crème aan op mijn oksel. Eerst een beetje tappen, en dan wrijven met mijn vinger. Als het niet soepel gaat, is het te weinig. In het begin was het even proberen met de hoeveelheid en de tijd. Bij het douchen wel met een beetje zeep de oksel wassen. En daarna weer Nuud aanbrengen. Perfect, ik ruik niks meer! Met een grote tube (40 mL) doe ik ruim vijf maanden.

Was fan van de oude tubes, minder van de sticks

Ik gebruik al jaren nuud naar volle 5 sterren tevredenheid. Ik doe ongeveer 10 maanden met een family pack. De laatste zending was echter ineens meer vloeibaar, ging sneller op en was het net niet omdat het er te snel uitliep. Daarna maar eens de sticks besteld. En tot mijn grote verbazing rook ik mezelf ineens na 2 dagen. Ter vergelijking. Ik smeerde de creme zo ongeveer om de 5 dagen en dan rook ik niet naar zweet. Na t scheren is de stick ook niet fijn. De sticks heb ik inmiddels aan mijn man kunnen overdoen, die is gewend aan iedere dag smeren, maar ik twijfel of ik nu weer terug naar mijn oude vertrouwde tube wil... Omdat die ook niet zo oud en vertrouwd was de laatste keer. Vandaar 4 sterren nu. Ik was een groot fan van Nuud, maar nu even een tikje minder.
Super blij mee! Je hebt ontzettend veel producten die allemaal het zelfde beweren als Nuud. En daar door zag ik door de bomen het bos niet meer. Wel kwam Nuud het beste uit de reviews! Dus toch gekocht en geen seconde spijt van gehad! Oksels wassen, de crème aanbrengen en niet meer naar zweet ruiken! We hebben veel verschillende producten geprobeerd, maar niks hielp! En we eten gezond, sporten.. wassen onze oksels goed! Gelukkig was daar Nuud🙏🏼 Super blij mee!!

deostick

Ik heb voor het eerst een deostick van Nuud geprobeerd. De kartonnen verpakking is even wennen, maar werkt wel. Ik heb al eerder andere natuurlijke deo’s geprobeerd maar die werkten niet tegen zweetluchtjes. Nuud helpt wel. Bij mij niet langer dan 1 dag, maar die dag doet hij het wel goed. Ik ga er zeker mee door. Heb nu andere geurtjes besteld, ben benieuwd. (Ik had de rode)

Nuud is en blijft nog steeds fantastisch

Ik gebruik Nuud al jaren, eigenlijk vlak nadat ze op de markt kwamen. Ik was er wel sceptisch over want het kwam op social media voorbij. Toch maar overstag gegaan. In het begin moest ik er natuurlijk aan wennen na jarenlang deodorant spuiten/rollen. Einde van de dag stonk je gewoon omdat je zweet samensmolt met de geur van je deodorant. Eindelijk heb ik daar geen last meer van. Heerlijk geurloos, en het fijne ervan is ook dat ik het niet ieder dag hoef te smeren. Heel zuinig in gebruik. Echt maar de grootte van een erwtje is voldoende voor je oksel. Dus ik doe er heel lang mee. Ik heb de stick nog niet uitgeprobeerd dus dat kan ik niet beoordelen. Al met al de fijnste deo wat ik me kan bedenken en kan het iedereen aanbevelen! Top product!

Crème en stick allebei prima

Ik heb lang de crème gebruikt en was daar erg tevreden over. Nu een paar keer de stick geprobeerd. Na een paar verschillende geuren te hebben getest nu een prettige geur gevonden. Werking is goed. Het enige is dat de stick als hij voor ongeveer 3/4 gebruikt is uit het karton valt en je het laatste deel moeilijker kunt gebruiken.

Perfect!!

Ik gebruikte jaren een heel dure deodorant van de apotheek. De gigantische berg plastic dat er jaarlijkse door in de vuilnisbak terechtkwam, zorgde ervoor dat ik naar alternatieven zocht. Nuud werkt voor mij perfect. Ik smeer het elke drie dagen en heb geen last meer van nare geurtjes.

Van grijze naar groene smurrie…

Duurt lang voordat je je bestelling ontvangt. Dat is niet van deze tijd. De consistentie zou verbeterd zijn maar van een grijze stinkende smurrie is het veranderd in een groene smurrie. De olie mengt niet met de overige ingrediënten. Ik gebruik Nuud al járen en in het begin was het een echte crème. Werkte echt prima en smeerde lekker. Nu is het een olieachtige smurrie en blijft het dat ook. De werking is gelukkig nog goed.

Antwoord van nuudcare.nl

We zouden je heel graag helpen! Als je een mailtje stuurt naar info@nuud.care, dan zorgen wij dat het helemaal goed komt :)

persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering met een echt mens wordt zeer gewaardeerd! Deze medewerker blijft verbonden inlevend en oplossingsgericht. Geweldig! (Ik geen trainingen in omgang en service dus ben over het algemeen zeer kritisch, maar dit contract is geweldig)

♥️ nuud-crème al vanouds

De nieuwe formule van de crème is weer fijn stevig en vertrouwd effectief, nadat hij een poosje veel te waterig was. Ik mocht ‘m gratis uitproberen toen ik de oude wilde retourneren - superfijn! Over de stick kan ik helaas niet echt naar huis schrijven, al gaf ik ‘m meerdere kansen: de geur is onprettig (en wordt niet helemaal succesvol gemaskeerd door de esthetische oliën in de stickversies met geur), de verpakking is leuk en milieuvriendelijk maar ontzettend kwetsbaar, de stick droogt snel uit, heeft een erg vettige en soms brokkelige substantie die niet makkelijk smeert (zeker niet als je okselhaar hebt) en bovendien witte vetvlekken achterlaat in je kleren. De altijd vriendelijke en behulpzame klantenservice compenseert verder wel goeddeels voor de erg trage bezorging (al mijn bestellingen deden er minstens 3 weken over om op mijn deurmat te arriveren). Ofwel: ga voor de crème en heb geen haast, dan zit je uitstekende bij nuud!
Zelfs in het bloedhete Thailand waar ik mij nu verkeer werkt Nuudcare uitstekend. Ik gebruik het nu 1x per 4 dagen en dat bevalt prima. Ik kan langer zonder, maar ik wil ook geen risico lopen dat ik halverwege dag 7 denk; oeps, nu is het uitgewerkt. De nieuwe samenstelling is veel beter. Daarvoor was het te vloeibaar. Nu is het zonder geklieder goed aan te brengen. De emulsie heeft geen parfum en dat is fijn. Toch zou Nuud kunnen proberen er een subtiele frisse geur aan toe te voegen. Nu ruikt het een beetje muf/medisch, wat overigens snel weer verdwijnt. Zo snel dat als je tijdens het aanbrengen aan iets anders denkt, je kunt vergeten dat je het hebt opgedaan. In zo’n geval kan een subtiele frisse neutrale geur zijn voordeel bieden. Zoals Happy Earth dat doet. Deze gebruikte ik hiervoor en heeft een natuurlijke subtiele bergamot geur, die overigens ook niet lang blijft hangen. Ook een aardige deodorant, maar lang niet zo effectief als die van Nuudcare.
Al jaren fan van NUUD. ik merk dat het echt effectief is. nog wel natte oksels maar geen nare geurtjes meer ! ook zuinig in gebruik en de handige dop om uit te smeren is ook top. De verpakking en verzending zijn duurzaam . Ik probeer wel eens iets anders maar niets bevalt zo goed. maar al met al ben ik een trouwe gebruiker. Al laat het vaak nog wel op zich wachten. het duurt zeker meer dan een week voor ik het binnen heb dus dat kan beter.

Goed product

Goede uitleg hoe het product gebruiken, snel geleverd. Bij mij helpt het heel goed waar ik eerst ontzettend zweette en mezelf rook (ik zit in de perimenopauze) hebbik dat nu niet meer. In her begin twijfelde ik dacht dat het niet hielp maar na een paar d merkte ik wel degelijk groot verschil.

Milieu- en huidvriendelijk

Ik vind het fijn dat het zo milieuvriendelijk is en lekker compact. Dus makkelijk mee te nemen. Gebruik gaat ook makkelijk, alleen heb ik het idee dat het niet (meer) volledig de geur tegen houdt. Mijn huid is heel gevoelig, maar deze deo verdraag ik goed!
Meestal heel goed, maar soms lijkt het net wat minder te werken. Als het warm is zweet ik toch en ruikt het ook. Ik heb helaas nog niet het nieuwste product. Had net weer besteld voor dat uitkwam. Jammer.

Zeer tevreden!

Ik gebruikte al troepvrije deo, maar rook toch vaak zweet. Sinds dat ik Nuud gebruik (orange, stick) ruik ik mezelf niet meer! Ik ben dus erg blij dat ik Nuud ben gaan gebruiken. Klein minpuntje is dat de levertijd soms lang is.
Super product! Ik gebruik het heel af en toe maar heb juist hierdoor amper meer deo nodig. Doe er dus wel erg lang mee. Alleen op zomerse dagen of wanneer ik echt weet dat ik veel ga zweten met sporten o.i.d. draag ik het maar ook dan werkt het top. Beste uitvinding in jaren. Gebruik het al sinds 2021 maar misschien hoog uit een paar keer per maand. Meer is ook niet meer nodig wanneer je afkickt van de normale deo. Verder voelt het ook erg fris en natuurlijk onder je oksels. Geen rare geurtjes of plakkerig gevoel etc.

Geen nare geur meer.

Ik ben erg tevreden op de werking van Nuud. De slechte geur, ook in mijn kleding, is verdwenen. Wat jullie beter zouden kunnen doen: de leveringstijd is echt erg lang. Het zou mooi zijn als daar meer snelheid in zou komen.