114 reviews in totaal   71 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

114 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 30 apr 2024

eminenceorganics.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en doeltreffendheid van de producten, vaak met zichtbare resultaten. De snelle levering van bestellingen wordt veelvuldig geprezen door klanten. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk ervaren. Klanten waarderen het gebruik van natuurlijke en organische ingrediënten in de producten. De heerlijke geur van de producten wordt vaak genoemd als een groot pluspunt.

ReviewsÉminence Organics Nederland

L T
Laura T.
De producten die ik nu gebruik zijn zo fijn, en ze doen wat ze zeggen. Heb al veel verschillende merken geprobeerd maar bij deze heb ik echt resultaat dat is fijn

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de producten en écht resultaat ervaart. :) Dankjewel dat je dit met ons deelt, daar worden wij blij van! Veel plezier van de producten. Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België

Persoonlijke touch

Netjes verpakt,persoonlijk en met zorg. De proefjes waardeer ik ook.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je prachtige review! De persoonlijke touch en aandacht bij ieder pakketje vinden wij ontzettend belangrijk en daar zullen we ons altijd voor blijven inzetten. Fijn dat je dit zo waardeert! ✨ Veel plezier van de producten. Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België
Fijne producten. Mijn huid ziet er top uit. Geuren zijn fantastisch. Wel prijzig. Leuke korting voor vaste klanten zou soms wel prettig zijn.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de producten en de geuren! Elke dag weer een feestje :) Dank je wel voor je lieve review. We snappen dat het een investering is, juist daarom werken we met kwaliteit die echt iets doet voor je huid. Fijn dat je zo’n trouwe klant bent, dat waarderen we enorm! Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België
Heerlijke producten! Snelle levering, zeer tevreden!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Heel erg bedankt voor je mooie review. Super dat je zo tevreden bent met onze producten en de snelle levering! Geniet ervan :) Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België
amazing customer service!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Thank you so much for your review! We’re so happy to hear that you’re pleased with our customer service. We truly appreciate it! 💚 Warm regards, Team Éminence Organic Skin Care Netherlands & Belgium
Snelle service.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je prachtige review! Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je mooie review! Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België
Alles goed!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Fantastische producten, mijn huid straalt!

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je mooie review en geniet van je stralende huid :) Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel Joyce voor je prachtige review! Veel plezier van de producten. Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België
Snelle levering en fantastische kwaliteit. De producten ruiken heerlijk. Een feestje om te gebruiken.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te horen dat je zo geniet van de producten en de heerlijke geur. Veel plezier ervan! Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België

prima gegaan

Fijne producten.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie review! Liefs, Team Éminence Organic Skin Care Nederland & België

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Visible result, continuous moisture during day and n…

Visible result moisture during day and night

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn dat je merkt dat het product je huid langdurig hydrateert. Veel plezier van de producten. 💚 Liefs, Éminence Organic Skin Care Nederland & België

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Mensen om me heen vragen heb je iets in je gezicht laten doen ???

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Wat een geweldig compliment! Dat is precies wat de Éminence Organics producten doen. Je huid laten stralen! ✨ Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België

Renew set aangekocht

Nog maar net bezig maar merk al een verschil, de producten ruiken ook heerlijk

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel Gitte, voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je al verschil merkt. Inderdaad de geuren zijn altijd weer een feestje! 😊 Geniet ervan. Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België
Ik vind het fijn dat jullie ook altijd een extra sample meesturen! Dat zorgt ervoor dat ik ook andere producten bestel die ik anders niet had besteld.

Antwoord van Éminence Organics Nederland

Dankjewel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je door de extra sample nieuwe producten ontdekt. Heel veel plezier met de samples en natuurlijk met je producten. Liefs, Team Éminence Organics Skin Care Nederland & België

Éminence Organics Nederland

Sinds de oprichting in 1958 maakt Éminence Organics gebruik van duurzame landbouw om natuurlijke, biologische en biodynamische producten te ontwikkelen. Wij geloven in het leveren van de best mogelijk...