babydrogist.nl

2.922 reviews in totaal   656 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten waarderen de webshop vanwege de snelle levertijd, het gebruiksgemak van de website en de duidelijke presentatie. De prijs wordt vaak als gunstig ervaren en de klantenservice wordt meestal als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht omschreven. De verpakking van bestellingen wordt door de meeste klanten als positief beoordeeld. Toch zijn er ook verbeterpunten: vertragingen bij de levering komen regelmatig voor, met name bij de bezorgdienst DPD, waarvoor veel klanten ontevredenheid uiten over de betrouwbaarheid en snelheid. Daarnaast zijn er klachten over de traagheid of slechte bereikbaarheid van de klantenservice bij sommige klanten. De productkwaliteit wordt wisselend ervaren en sommige klanten ontvangen hun bestelling in beschadigde dozen.

Reviewsbabydrogist.nl

aangepaste recensie

2 weken geleden een bestelling gedaan, helaas was er iets niet goed gegaan bij DPD. Echter stond er bij het bestellen dat het de volgende dag bezorgd zou worden, na een kleine week nog niets ontvangen. Uit eindelijk contact gehad met de klantenservice van babydrogist, zij stelde voor om het opnieuw te verzenden of het bedrag terug te storten. Na het lezen van anderen recensies met dezelfde ervaring gekozen voor het terugstorten van het geld. Doordat het geld netjes is terug gestort de recensie aangepast van 1 naar 3 sterren. Maar ik zal niet nog een keer iets bestellen door deze ervaring.

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen en je recensie aan te passen. We vinden het erg jammer om te lezen dat je bestelling niet goed is verlopen en dat dit je vertrouwen heeft beïnvloed. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Fijn om te horen dat de terugbetaling netjes is verlopen, maar we begrijpen dat dit het ongemak niet volledig wegneemt. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service en samenwerking met de bezorgdienst verder te verbeteren. Mocht je ons in de toekomst toch nog een kans willen geven, dan doen we er alles aan om je een betere ervaring te bieden.
SELDA S.
ALPHEN AAN DEN RIJN

Perfect deksel op zit is een enorm voordeel,

Perfect, ik ben Erg tevreden, Het feit dat er een deksel op zit is een enorm voordeel, want zo droogt het niet uit. En natuurlijk zijn de stripfiguren op de verpakking erg belangrijk, tenminste voor mijn dochter. Ik kan haar Pampers makkelijk schoonmaken terwijl ze naar die plaatjes kijkt. Ik ga meteen een nieuwe set bestellen. Ik raad het iedereen aan.

Antwoord van babydrogist.nl

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Het deksel is inderdaad een groot voordeel, fijn dat de doekjes daardoor goed vochtig blijven. En helemaal herkenbaar: de stripfiguren op de verpakking maken het verschonen nét even makkelijker (en leuker 😉). Super om te horen dat je dochter er zo van geniet en dat het jou helpt tijdens het schoonmaken. Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor je aanbeveling. We wensen je alvast veel plezier met je volgende bestelling!

Different opening cap/not the same one on the photo

Pampers sensitive wet wipes were shown with a hard plastic opening cap in the photos however it came with transparent thin plastic opening cap. I ordered according to the photo and I am disappointed that the opening cap is not the same with the one in the product photos.

Antwoord van babydrogist.nl

Thank you for your review. We apologize that the product did not fully match your expectations. Pampers sometimes supplies these wipes with a hard plastic lid and sometimes with a flexible transparent closure. As a result, the packaging may differ from the product photos. We understand this can be disappointing when you ordered based on the images shown. We will pay closer attention to this in the future and improve our product information where possible.

Goede klantenservice

Er was iets fout gegaan met de verzending. Iedereen kan fouten maken, gaat er om hoe je het oplost. Na een telefoontje was alles opgelost en werden de juiste artikelen verstuurd.

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de oplossing. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer bij Babydrogist.nl!
De levering verlies vlot. Helaas heeft babydrogist geen omruilservice voor luiers die te klein zijn geworden naar een grotere variant.

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je 4-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat de levering vlot verliep. Jammer dat wij je niet konden helpen met het omruilen van de luiers naar een grotere maat. We waarderen je feedback en nemen dit mee.

Prima

Makkelijke website en makkelijk om te bestellen. Bestelling was snel verzonden en werd goed op de hoogte gehouden van de status van de zending.

Antwoord van babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, het bestelproces en de snelle verzending. Ook leuk om te lezen dat je goed op de hoogte werd gehouden van de status van je bestelling.
Alles goed verlopen alleen jammer dat ze dpd gebruiken als bezorger daar ben ik niet tevreden over. Liever postnl

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles verder goed is verlopen. Jammer dat je minder tevreden bent over DPD als vervoerder. We waarderen je feedback en nemen dit mee in onze evaluaties van onze bezorgdiensten.

Vriendelijke en snelle klantenservice

Duidelijke shop,Snelle levering en een uitstekende klantenservice! Ik ga hier vaker shoppen!

Antwoord van babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze duidelijke webshop, snelle levering en vriendelijke klantenservice. We kijken ernaar uit om je vaker terug te zien bij Babydrogist.nl!

pampers

Ik heb pampers besteld, en dit is de eerste keer dat mijn kind constant doorlekt. Elke keer is zijn kleding ook nat van zijn plas. Helaas goedkope luiers maar kwaliteit was een c kwaliteit luier. Levering via dpd, was niet dag later maar na 3 dagen ontvangen.

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je beoordeling. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit en dat je kindje last heeft van doorlekken. Ook vervelend dat de levering langer duurde dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Bedankt voor je feedback.

Late levering

Levering is altijd veel later dan aangegeven. Soms door de verwerking bij de post maar vaak genoeg ook omdat het niet op tijd is verwerkt en overgedragen aan de post

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Ik zie dat je bestelling op tijd is verzonden, maar helaas vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Mijn excuses voor het ongemak en de langere levertijd.
Beschrijving op website klopt niet helemaal met wat is ontvangen.

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je review en feedback. Jammer om te horen dat de beschrijving op de website niet helemaal overeenkwam met het ontvangen product. Zou je hierover contact met ons willen opnemen via info@babydrogist.nl? Dan kijken we graag met je mee.
Levertijd was erg lang. (Zaterdags besteld, donderdag geleverd) Pampers zijn erg dun, niet zoals ik gewend ben van Pampers.

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Mijn excuses voor de vertraging. Jammer ook dat de Pampers niet aan je verwachtingen voldoen. We waarderen je feedback en nemen dit mee.

Slechte levertijd

Product is goed. Alleen levering via DPD is slecht. Komen nooit op het afgesproken moment. Houdt dus rekening met lange levertijden.

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat je vertraging hebt ervaren met de levering via DPD. Normaal gesproken levert DPD in standaard situaties binnen 1 werkdag, maar momenteel zijn er helaas wat vertragingen bij de vervoerder. Excuses voor het ongemak.
Hele snelle verzending. Goed verpakt en top product!

Antwoord van babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending, de verpakking en het product.
Zeeer te vrede zou het iedereen aanraden om hier je bestelling te doen

Antwoord van babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en ons zou aanraden aan anderen. Bedankt voor het vertrouwen in Babydrogist!

Antwoord van babydrogist.nl

Bedankt voor je 4-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Super

Snelle levering en goed ingepakt

Antwoord van babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en goed was ingepakt. Veel plezier met je bestelling!
Ik heb pampers besteld bij de babydrogist het zijn buitenlandse pampers maar dat is helemaal prima ik heb er een mooie prijs voor betaald en ze werden keurig de volgende dag bezorgd

Antwoord van babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering. Wanneer het om een buitenlandse variant gaat, vermelden wij dit altijd duidelijk in de advertentie, zodat je precies weet wat je bestelt. Fijn dat dit voor jou helemaal in orde was. Bedankt voor je vertrouwen in Babydrogist.nl!
Gemakkelijk te bestellen prima prijs en snel geleverd

Antwoord van babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het eenvoudige bestelproces, de scherpe prijs en de snelle levering.

fout bestelling

Heel erg bedankt, Lynn, voor je supersnelle en efficiënte hulp bij het oplossen van de fout in mijn bestelling! Echt uitstekende service, enorm gewaardeerd! 😃

Antwoord van babydrogist.nl

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review. Het is goed om te horen dat je zo tevreden bent over de manier waarop we de fout in je bestelling hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat problemen snel en netjes worden opgepakt, dus het doet ons echt goed dat je onze service zo hebt ervaren. Bedankt ook voor je vriendelijke woorden en je 5 sterren, dat waarderen we enorm.