43 reviews in totaal   43 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

43 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 17 feb 2026

freshimprove.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Veel klanten ervaren een duidelijke verbetering van hun ademhaling, vooral 's nachts, en merken daarnaast dat hun slaapkwaliteit toeneemt waardoor ze uitgeruster wakker worden. De effectiviteit van het product wordt overwegend positief beoordeeld. Ook wordt de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd. De meerderheid van de klanten is tevreden over de snelle levering. Er zijn echter enkele klachten over niet ontvangen of vertraagde bestellingen. Daarnaast geven sommige klanten aan weinig tot geen effect te merken van het product. Ook worden ongemakken genoemd zoals het loslaten van de strips, jeuk of irritatie bij het gebruik.

Reviewsfreshimprove.nl

Excellent service

I recently tried the Orange World Cup Edition from Fresh Improve after purchasing it through their overstock promotion. At first, I thought the product simply wasn't working for me because the strips kept coming loose after about an hour. After contacting customer support, they immediately helped me and sent me different sizes to try free of charge. It turned out that the issue was the fit, not the product itself. The standard size fits perfectly, and almost 24 hours later it is still securely in place and working exactly as intended. What impressed me most was the outstanding customer service. They responded quickly, genuinely cared about finding a solution, and went above and beyond to make sure I had a great experience. If you're trying these for the first time and they're not working for you, don't hesitate to reach out to Fresh Improve it may simply be a sizing issue. It's refreshing to see a company stand behind its products and support its customers so well. Highly recommended, both for the product and the excellent service!
Ik was eerlijk gezegd sceptisch, maar deze neusstrips werken echt verrassend goed. Sinds ik ze gebruik kan ik veel beter door mijn neus ademen, vooral 's nachts. Ik slaap rustiger, word minder vaak wakker en voel me 's ochtends fitter. Ze blijven goed zitten en zijn makkelijk aan te brengen. Zeker een aanrader voor iedereen die last heeft van een verstopte neus of beter wil ademen tijdens het slapen of sporten!
Ik heb de gratis WK strips besteld om uit te proberen. Ik heb al 13 jaar een neusspray verslaving, ik ging echt niet slapen zonder neusspray. Ik gebruik de neusstrips nu een week, wat een verademing! En ik ben dus al een week neusspray vrij! Serieus een mijlpaal 🤣 ga de strips dus zeker weer bestellen en een aanrader voor iedereen die niet zonder neusspray kan!
ik vindt ze echt super! de eerste x dat ik had het geprobeerd kreeg ik een paar mee op een hyrox event. na deze te hebben gebruikt heb ik geen ander merk gebruikt!! ps: meerde soorten kleurtjes zijn altijd leuk;) voor het matchen met outfits haha

Werkt verrassend goed!!

Dit was precies wat ik al die tijd nodig had om vrijer te ademen in de nacht. Ik word uitgeruster wakker en mijn partner is ook blij, want het snurken is aanzienlijk minder! De plakstrip is sterk genoeg om de hele nacht te blijven zitten, maar laat geen lijmresten achter of beschadigt de huid niet bij het verwijderen. Een aanrader voor iedereen die beter wil slapen!
Ik gebruik al jaren neusspray maar dit is echt de oplossing voor mij. Opent mijn neus in de nacht en kan door mijn neus ademen zonder verstopte neuss! Top service ook. Goede klantenservice.

Prima!!!

Ik was eerst sceptisch over het product... Maar na proberen ben ik om; werkt echt!!! Super bedankt voor de speciale WK actie. Ik kom zeker terug als ik weer nieuwe neusstrips nodig heb 👍🏻
Dat je bij je eerste bestelling een gratis ademhalings programma erbij kreeg vind ik echt geweldig. Zoveel aan gehad. Mijn ademhaling zit blijkbaar echt hoog! En ju steeds lager.

Top product!

Fijne neusstrips die ook echt werken, verzending kan je online volgen. Prima geregeld echt een aanrader vooral tijdens het slapen!
Ik vind het verwijderen van de neusstrips niet prettig. Tijdens mijn verkoudheid deed het ook niets. Het verschil is niet werelds maar ik merk zeker wel verschil met of zonder neusstrips slapen.
De neuspads zorgen inderdaad voor een betere ademhaling en ik merk hierin een duidelijk positief verschil. Ik heb wel een wat geoliede huid, wat mogelijk van invloed is op de hechting en het gebruiksgemak. Hierdoor blijven de magnetische pads en de brug bij mij ’s nachts niet goed zitten en laat één van/of beiden los. Daarnaast vind ik de dagelijkse stickers minder prettig, omdat ze op mijn neus kriebelen en daardoor voor ongemak zorgen.

twijfelgeval

de eerste nachten snurkte ik minder maar daarna werd ik toch weer wakker gemaakt door mijn man omdat ik teveel geluid produceerde
Kwam mooi op tijd maar ook onverwacht omdat ik geen track en trace kreeg

neusstrips

Bestelling was de volgende dag bezorgd! En wat een fijn product.
Ik heb het voor het eerst gebruikt tijdens een circuit training en ik krijg idd meer zuurstof om intensiever te trainen . Levering mag sneller zijn!
Tijdens mijn ochtend rums veel meer lucht en je hoeft niet meer door je mond te ademen maar.zoals het hoort door je neus!
Niet verwacht dat het zo goed werkte!
Luc H.
Mol

Goed!

Dit product werd snel geleverd, goede actieve service via de mail. Ik beveel je aan hier te kopen

freshimprove.nl

Fresh Improve helpt mensen beter ademen, dieper slapen en meer energie ervaren. Met praktische producten zoals neusstrips en slaapaccessoires maken we dagelijks welzijn eenvoudig en toegankelijk. Klei...