Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsfreshimprove.nl
Werkt verrassend goed!!
Dit was precies wat ik al die tijd nodig had om vrijer te ademen in de nacht. Ik word uitgeruster wakker en mijn partner is ook blij, want het snurken is aanzienlijk minder! De plakstrip is sterk genoeg om de hele nacht te blijven zitten, maar laat geen lijmresten achter of beschadigt de huid niet bij het verwijderen. Een aanrader voor iedereen die beter wil slapen!
Ik heb het voor het eerst gebruikt tijdens een circuit training en ik krijg idd meer zuurstof om intensiever te trainen .
Levering mag sneller zijn!
Tijdens mijn ochtend rums veel meer lucht en je hoeft niet meer door je mond te ademen maar.zoals het hoort door je neus!
Highly recommend
I didn’t expect such a big difference! The quality of my sleep improved (and I don’t snore so much anymore ) and I finally can breathe through my nose normal!
I definitely recommend!👍
Helpt wel, plakt niet heel de nacht.
Ik heb van nature een vettige huid neusstrips zitten daarom niet heel de nacht, als ik wakker wordt heb ik er geen meer op.
Als ik er een op heb merk ik wel verschil.
Bij de magneetstrips merk ik geen verschil, alle strips voelen hetzelfde aan.
Antwoord van freshimprove.nl
Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat je wel verschil merkt wanneer je de strip draagt. Bij een wat vettere huid kan het inderdaad helpen om eerst de neusvleugels goed schoon en droog te maken met een doekje voordat je de strip aanbrengt. Dan plakken ze vaak een stuk beter en blijven ze bij veel gebruikers de hele nacht goed zitten. Ook tijdens het sporten worden ze hier veel voor gebruikt. We waarderen je feedback in ieder geval enorm.
Besteld toen ik verkouden was en neusverstopt. Kreeg het meteen de volgende dag thuis en sinds dien slaap ik met de magnetische neusstrips
Je ademt gelijk beter door het plaatsen van de strips.
Neusstickers blijven niet goed zitten met zweet… het gaat los en is dan niet goed werkzaam meer. de neus klemmen zijn echt heel groot dus het werkt echt niet voor smalle neusjes, ik heb ze zelf op maat proberen te maken mr dat werkt ook niet echt, waarbij ik het wel erg nodig heb voor een betere ademhaling . Dus erg jammer voor 40 euro..
Oortjes dempen goed en blijven ook de hele nacht zitten, erg fijn om mee te slapen!
Ik kan veel beter ademhalen! Top product
Fijne neusstrips en ook snel bezorgd!
Fijne mondtape en neusstrips
Werkt absoluut niet.
Zou anti snurken moeten zijn. Totaal geen verschil. Helaas.
Antwoord van freshimprove.nl
Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat je geen verschil hebt gemerkt, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We zien in de praktijk dat onze magnetische neusstrips bij veel gebruikers wel helpen om de ademhaling te verbeteren en snurken te verminderen. Daarom zijn we ook benieuwd of het product op de juiste manier is gebruikt, omdat dit echt verschil kan maken in het resultaat.
We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Zou je contact met ons willen opnemen via info@freshimprove.nl ? Dan helpen we je verder.
We horen graag van je.
Team FreshImprove