Merkala.nl- Logo - Beoordelingen

Merkala.nl
Beoordelingen:

1.656 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.260 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 nov 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Merkala.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een deel van de bestelling was niet op voorraad en wij hadden het dringend nodig. Een mailtje gestuurd en direct kregen we een mailtje terug of we konden wachten of dat we het artikel wilden annuleren. We moesten helaas annuleren want de wachttijd was voor ons te lang. Maar heel fijn dat de mogelijkheid er was om te annuleren. De rest van de bestelling was er heel vlot. Dank! Met vriendelijke groeten, Jeroen en Wanda Boerstra

de meest kritische beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb besteld op woensdag. Levering zou de volgende dag gebeuren. We zijn inmiddels zaterdag en heb bericht gekregen dat de levering pas op maandag zou plaatsvinden. Jammer van deze foute info, want had het materiaal dringend nodig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Merkala.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een besteld artikel was niet op voorraad...

Een deel van de bestelling was niet op voorraad en wij hadden het dringend nodig. Een mailtje gestuurd en direct kregen we een mailtje terug of we konden wachten of dat we het artikel wilden annuleren. We moesten helaas annuleren want de wachttijd was voor ons te lang. Maar heel fijn dat de mogelijkheid er was om te annuleren. De rest van de bestelling was er heel vlot. Dank! Met vriendelijke groeten, Jeroen en Wanda Boerstra
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De website is heel gebruiksvriendelijk. Je kan onmiddellijk vinden wat je nodig hebt. Één klein puntje, het bedrag dat jullie vooropstellen om gratis te verzenden is nogal hoog. Maar om die reden ga ik het niet laten om bij jullie iets te kopen! Ik ben heel tevreden!
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudige bestelling en snelle levering; ondanks dat de prijs van de door mjj bestelde katoenen verbandhandschoen best wel fors is gestegen, ben ik toch tevreden en zal ik ze weer bij Merkala bestellen als ik ze nodig heb.
Beoordeling melden
FE
F. e.
Almere
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
1) De prijzen vd bestelde producten waren bij Merkala voordeliger. 2) Het bestelproces tot aan bezorging zijn top; Verschillende betaalmogelijkheden en binnen 1 dag bezorging. 3) Mailcontact is prettig.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De beloofde s'-avonds voor 2100 besteld en de volgende dag leveren is echt waar bij de dor mij bestelde creme.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

eerste bestelling

snelle levering zoals aangegeven. Goede prijs, geen verzendkosten boven bepaald bedrag. Erg fijn.
Beoordeling melden
VA
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Verzendkosten zijn wel erg hoog- deze bestelling had ook in envelop gekund.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed!

Heldere site. Product keurig de volgende dag ontvangen. Product voldoet aan de verwachtingen
Beoordeling melden
JS
Jan S.
Oosterhesselen
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling van de producten was simpel en de levering volgde snel. Prima service dus.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en correcte bezorging. Keurig verpakt in een doosje dat bij de inhoud past.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking prima ,en de levering snel .producten volgens bestelling , dus👍
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden met alles

Prima! Snel geleverd, overzichtelijke website, goede kwaliteit producten:)
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling ging makkelijk. Hopelijk gaat de levering ook zoals verwacht.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede beschrijving van de latexvrije eilandpleisters en snelle levering
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende service, snel contact, tijdige levering. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en extra info verstrekt. Levering conform afspraak.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede service en snelle levering. vriendelijk gesprek aan de telefoon
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrowbaar en altijd snel!

Een ruime keuze aan kwaliteitsproducten, betrouwbaar en altijd snel!
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals beloofd komen jullie de afspraken na Alles op tijd bezorgd.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had verzenden op andere dag gezet! Maar verder snel en goedkoop
Beoordeling melden