Merkala.nl

28.343 reviews in totaal   2.079 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van bestellingen. De prijzen worden als scherp en betaalbaar ervaren, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Ook worden de overzichtelijke website en het eenvoudige bestelproces gewaardeerd. De verpakking wordt meestal als netjes en zorgvuldig ervaren en het ruime aanbod zorgt ervoor dat klanten vaak vinden wat ze zoeken. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten vinden de klantenservice soms lastig bereikbaar. Enkelen ervaren problemen met specifieke functionaliteiten van de website. Daarnaast zijn er suggesties voor milieuvriendelijkere of verbeterde verpakkingen en zijn er klachten over de afhandeling van fouten bij bestellingen.

ReviewsMerkala.nl

alles is top alleen lijkt het klantvriendelijker als jullie ook met DHL in zee zou kunnen gaan want met post.nl is het telkens weer gezeik medische post wordt gewoon bij de trappenhuis neer gekwakt je zal maar minder beweegkijk of erger zieker zijn echte aso's afhaalplekken verdwijnen plots of staat/stond aangegeven als bestaande plek terwijl zij die diensten niet meer leveren zoals bij de Primera in de Nova Zembla straat Amsterdam nog recent die al meer dan een jaar geen ophaalplek meer was dus jullie treffen geen blaam wel als je die waardeloze post.nl alleen blijft gebruiken foto's ? hoe dan ? elke keer op de bode wachten met de camera in de aanslag? gekke vraag wat foto's betreft dat is weer onduidelijk

Goede ervaring met Merkala

Al meerdere malen benodigdheden besteld voor de suiker controle van mn man. Spullen die in zijn geval niet in de ziektekosten verzekering vallen en best in de papieren gaan lopen. Merkala biedt deze producten aan voor een mooie prijs. En de producten zijn na bestelling ook altijd keurig en vlot in huis. Kort gezegd Merkala een prima bedrijf om zaken mee te doen.
Ik heb al heel wat jaren hele goede ervaring met het bedrijf Merkala. Zowel in het nakomen van toezeggingen enz. is het oké bij deze firma oké en vertrouwd. Qua levering van bestelde producten geen enkel probleem en ook bij het telefonisch assisteren van een oude wat digibeetachtige cliënt zijn de Merkala-collega's me altijd praktisch en respectvol ter wille! Wat mij betreft mag ik (zo de Heere tijd van leven geeft) nog een poosje graag met Merkala zaken doen!

Super snel

Het juiste product op een super snelle ( 1 dag ) in België ontvangen. Leuke prijs van het product maar de verzendkosten zijn erg hoog, kan volgens mij goedkoper door een aangepaste verpakking en bezorging in de brievenbus. De klant zou dan ook niet thuis moeten blijven om op een klein pakje dat nog veeeeel te groot is, te wachten. WinWin dus Groetjes
K V
koos v.
Een overzichtelijke web site met veel artikelen en de bestelde artikel de andere dag in huis. Was op zoek naar Natriumchloride0,9% voor doorspoelen van de katheter. Vond op de site Kant-en-klare, voorgevulde spuiten met NaCl (0,9%) I. Hoef niet meer spuit te vullen wel zo handig en Steriel.
Alles helemaal prima! Enige dingetjes was het leveren, ik ben de hele dag thuisgebleven, maar kreeg op een gegeven moment het bericht dat er niet geleverd kon worden. (De Ring nog even gecheckt). Ze zijn gewoon niet geweest. Maar daar kunnen jullie ook niet aan doen.
R B
Ronald B.
Sensor voor de freestyle libre besteld. Kreeg hem netjes verpakt en snel in huis. Maaaarrrrrrr, het was mijn eerste keer dat ik hem gebruiken moest. En helaas geen Nederlandse beschrijving of gebruiksaanwijzing erbij. Wel in het Frans, maar die taal ben ik niet machtig. Dus via de plaatjes en goed kijken is het gelukt. Maar ik vind dit een echt flink minpuntje.
Had twee bestellingen binnen 30 minuten ingezet. Het was vijf over zes, dus kantoor gesloten. Dan maar een mailtje, met de vraag om de orders te combineren en daardoor eenmaal verzendkosten uit te kunnen sparen. Na een belletje een dag later rond 16.00 uur, bleek dat de eerste bestelling al weg was en dat de mail nog niet was behandeld. Het was dus helaas pindak....
V S
Vera S.

Goede en nette levering

Een snelle levering en nette verpakking en een duidelijke status over de bezorging. Een iets duidelijkere beschrijving van het product. Het is elastisch "tubeverband"maar gaat niet terug in vorm. Uitgerekt is uitgerekt. Voor de rest voldoet het aan de verwachtingen en het probleempje is op te lossen met leukoplast. De andere producten zijn zoals gezegd.

Top Producten voor een goed prijsje, alleen de bezorgings size...

Emails Meteen gekregen over de facturing en de prijs overige informaite voor duidelijkheid hartstikke fijn. Het product zoals ik had verwacht en ben er blij mee. Alleen vond ik het jammer dat er geen pakketje was dat zo door de brievenbus kon. Aangezien er meerdere producten met dit voormaat zijn is het gewoon jammer dat niet een extra of een standard mogelijkheid is. Voor de rest heel positief...
Super service !! Heb vrijdag avond besteld en zaterdag (een dag later ) al pakket binnen, echt super snel !!! Ook de klantenservice is snel te bereiken en lieve behulpzame mensen die voor je klaar staan!! Dus ga zo door Merkala!! Dit was trouwens niet de eerste bestelling want heb al een paar keer bij Merkala besteld en tot nu toe alleen maar positief. Als klant ben ik zeer tevreden, jullie hebben een vaste klant erbij !! En de zending word discreet verzonden dus dat is heel fijn . Dankjewel Merkala.

Nog steeds niets ontvangen

slechts enkele dagen na het telefoontje van de klantenservice inderdaad mijn pakketje ontvangen. waarschijnlijk niet in de gaten gehad dat het niet op voorraad was. Bij de orderbevestiging werd daar niets over vermeld, alleen tijdens het plaatsen vd order.
Snel levering van het bestelling. Verbeterpuntje om de volgende keer 5 sterren te krijgen? Mijn bestelling had in een grote envelop gepast, en daarna in mijn brievenbus. Het had karton gescheeld en een gang naar het ophaalpunt. Dat laatste was wel op mijn verzoek, maar was niet nodig gewest als het thuis in de bus terechtgekomen was.
Makkelijk bestellen snel bezorgd en duidelijk als er iets nabesteld wordt. Enige jammer is de bezorgkosten, daarom overweeg ik het een volgende keer om het bij de apotheek te bestellen, daar heb ik geen bezorgkosten.
Ik ben 76 en begrijp inloggen en paswoord niet op mijn telefoon en Google. Daar heb ik dan mijn man voor nodig. Liever heb ik een bestelling zonder inloggen en paswoord , maar gelukkig heb ik een man van 83 jaar , die mijn redding is bij bestellingen. Ik begrijp dat voor veiligheid bestellingen zo moeten , maar mijn hoofd wil dit niet kunnen.
Ik heb het hele internet afgezocht en alleen bij Merkala vond ik schorten in grotere maten. Daar ben ik echt blij mee, bedankt! 😊 De prijzen waren wel iets gestegen tussen mijn eerste en tweede aankoop, maar verder helemaal tevreden.

Het bestelde product werd binnen 24 uur geleverd

Het bestelling werd binnen 24 uur bezorgd. Het product voldoet echter maar ten dele aan de verwachting. Niet vanwege de vormgeving van de huidpleister in donut vorm, die is goed maar omdat de hechtkracht van de lijmlaag tegenvalt.
H N
Hans N.
Het is heel fijn om als particulier op deze manier een fantastische crème te kunnen kopen die het behoud van m’n voeten en scheen benen is, m’n huid is zo droog , net als m’n moeders huid, dat was perkament achtig en is afgescheurd zelf kn ik het zo voorkomen, mede door uw crème , hartelijk dank daar voor

Ik heb een Accu-chek SmartGuide besteld en deze is snel geleverd. Nu wel even een probleem , maar dat ligt niet aan Merkala. Na het aanbrengen van de censor en 12.00 u gewacht te hebben om te kalibreren stopte de sensor, Roche hierover benaderd.
C B
C.G. B.
Snelle aflevering van bestelling en pakket heel netjes en zorgvuldig verpakt met de goede en juiste medische producten die ik o.a. nodig heb voor de diabetes. Ben zeer tevreden hierover! Hartelijk dank hiervoor!