Ik heb een gemengd gevoel over mijn ervaring bij John Beerens.
Ik heb vooraf bewust om advies gevraagd, omdat ik kort haar heb. Bellen kon niet, dus mij werd gevraagd om een e-mail te sturen. In die mail heb ik duidelijk aangegeven dat ik kort haar heb en zelf al een paar opties genoemd. Van één optie werd expliciet aangegeven dat dit de juiste keuze was.
Na ontvangst bleek echter dat de krulborstel veel te dik is. Ik heb altijd een ronde borstel gehad en de diameter doorgegeven. De diameter van mijn oude borstel bleek overeen te komen met de korte kant van de borstel maar er is niet vermeld dat dit de korte kant betreft en dat de andere zijde van de borstel een keer zo breed is en duidelijk te groot voor kort haar. Voor mij dus totaal ongeschikt. Toen ik hierover belde, kreeg ik te horen dat het toch mijn eigen verantwoordelijkheid was, ondanks dat ik juist om advies had gevraagd. Ook werd gezegd dat bellen wel mogelijk was geweest, terwijl eerder werd aangegeven dat dit niet kon.
Ik vind het teleurstellend dat er bij professioneel advies niet wordt gezegd: “Dit kun je beter niet doen voor kort haar.” Daar vraag je immers advies voor. De borstel kon niet retour (logisch vanwege gebruik), maar ik zit nu met een apparaat van €99 dat ik niet kan gebruiken en maar één keer heb geprobeerd.
Ik heb wel een kortingscode van 15% gekregen voor het ongemak. De medewerkster was vriendelijk en doet waarschijnlijk wat het beleid toestaat, maar als klant voelt dit niet correct. Advies moet ook echt deskundig zijn, anders sta je alsnog met een dure miskoop.