Certificaat voor Haarshop.nl

No. X1DBD6E8BC10C4717244BD12EF9EF87B0
 

Geldig vanaf
18-05-2018
Geldig tot
17-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Haarshop.nl



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 4.396 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-11-2017.
In totaal heeft Haarshop.nl al 4.396 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
24-09-2018
snelle levering en goedkoper dan in de winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
24-09-2018
Vandaag besteld, morgen in huis.
Ideaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
24-09-2018
De shampoo is een mooie prijs en de levering is erg snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
24-09-2018
Super, snelle levering en goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
24-09-2018
Goede berichtgeving over levertijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Product komt slecht uit het flesje, sowieso niet door het dekseltje.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Geen problemen en Track & Trace werkte perfect. Producten perfect verpakt. Heel blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Prima service. Als klant weet je precies waar je aan toe bent.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Ik ben tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Snelle levering, goede producten, zoals beloofd. Ben er blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
goede merken voor een goede prijs, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Levering zeer goed 5
Product goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
22-09-2018
Een jaar garantie, hoe vol ik dat in.
Een stempel van de verkoper?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
22-09-2018
Ben tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Altijd top
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
21-09-2018
Snelle en accurate levering. Voor mij een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
20-09-2018
Abc
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
20-09-2018
Super snelle levering.
Top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
20-09-2018
de kleuren die ik gebruik zijn in de winkel niet te koop.
en on line bij de haarshop wel.
en nog goedkoper ook.
wat wil je nog meer??
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
23-08-2018
20-09-2018
Vlugge levering..kwaliteit was iets minder..3,5
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
20-09-2018
Het is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
20-09-2018
Mooie prijzen en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
20-09-2018
Product netjes verpakt ontvangen. Helaas wel n dag later dan was beloofd. Maar dat was voor mij geen probleem. Erg fijn vind ik dat je kunt betalen met Afterpay. Werkt perfect.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
19-09-2018
Wat een supersnelle service echt helemaal top s’avonds om 21.00 uur besteld volgende dag in huis ingepakt in een prima doos. Product kan ik nog niet veel over zeggen die ligt ingepakt te wachten op de verjaardag van onze dochter. Al ga ik er van uit dat de stijltang van Chi heel goed zal zijn omdat ik er zelf ook een heb
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
19-09-2018
i don't like to write explanations..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
19-09-2018
Snelle levering en uitstekende producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
19-09-2018
alles perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Bijzonder tevreden
Producten, levering, website en met name de klantenservice... TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
18-09-2018
Ik heb vanochtend om ca. 10 uur gebeld over Soft color kleur 6 N van Goldwell en ik zou worden teruggebeld maar tot nu toe nog niets gehoord
2.33
Matig

Haarshop.nl antwoordt: 20-09-2018
Beste Klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat onze klantenservice nog geen contact met je heeft opgenomen, excuses hiervoor. Ik ga hier uiteraard direct navraag over doen. Ik zal er dan ook voor zorgen dat je vandaag alsnog een antwoord krijgt op jouw vraag. Groet, Charlene van Haarshop.nl

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Mooie site en snelle levering, goede klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
18-09-2018
Goede producten.
Makkelijk te bestellen.
Snelle bezorging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
18-09-2018
Snelle levering van een goed product, netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
18-09-2018
Prima levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
17-09-2018
T bezorgen was niet op dinsdag maar werd woensdag helaas
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Snel afgeleverd. Netjes afgeleverd..en goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
17-09-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Haarshop.nl klantbeoordeling

Haarshop.nl

Voor professionele Hair, Beauty & Nails producten!

Haarshop.nl werd op 18-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Ratio 16 B
6921RW Duiven
Nederland
klantenservice@haarshop.nl
Haarshop.nl
Winkel-exploitant
Haarshop Professional Duiven B.V.
Ratio 16 B
6921RW Duiven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Hans Lemmens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Haarshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.