Certificaat voor Haarshop.nl

No. X1DBD6E8BC10C4717244BD12EF9EF87B0
 

Geldig vanaf
18-05-2018
Geldig tot
17-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Haarshop.nl



Uitstekend

4.78/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.306 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Haarshop.nl al 6.685 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
22-09-2019
Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
goede prijs en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
21-09-2019
Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
21-09-2019
Prima levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
alles is goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
20-09-2019
Snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
I LIKE TO ORDER WITH THIS SITE
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
Good products are very fast delivery.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
20-09-2019
Ik gebruikte de producten al, maar kocht ze elders.
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
prima in Leveringen, producten die wij gebruiken, en de service is gewoonweg geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Volgen's afspraak geleverd
Prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
na bestelling goed op de hoogte gehouden en snel ontvangen,
product naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Snelle levering en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Ben tevreden over de manier van bestellen en afleveren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Snel goed en goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Vaak ging ik naar een kappersgroothandel om mijn verf te kopen, ik kwam toevalling op jullie si de en jullie waren een stuk goedkoper dan bij die groothandel, voor het eerst een kleuring voor mijn dochter besteld omdat ik niet zeker wist watde kleuren waren heb ik met een van jullie medewerkster zitten chatten en dat op zondag, samen ben ik er met haar uitgekomen en heel vriendelijk behandeld dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
18-09-2019
Ondanks dat Keune de prijzen belachelijk verhoogd heeft voor hetzelfde product in een nieuw jasje heb ik goede uitleg gehad. Daarnaast een korting code gehad die ik ga gebruiken voor het testen voor een andere optie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Zeer tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Prima site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Perfect Levering en bestelling tiptop in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Super snelle service, netjes ingepakt Altijd super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Goed-snel en veilig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
17-09-2019
Alles ging prima, vanaf het bestellen tot en met het bezorgen. Ik zou niet weten wat er verbeterd zou kunnen worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Alles kwam op tijd, goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Lk ben tevreden met de service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
16-09-2019
snelle service en goedkoop snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Bste
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Very good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
16-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Snel en netjes geleverd. Prima producten. 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Alles verliep uitstekend en binnen de kortste tijd. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Perfect en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Zoals gewoonlijk een snelle levering dus ik ben een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
15-09-2019
Zeer snelle levering, prima communicatie mbt bestellen, betalen en leveren, nog nooit iets 'fout' gegaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
14-09-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
14-09-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Haarshop.nl klantbeoordeling

Haarshop.nl

Voor professionele Hair, Beauty & Nails producten!

Haarshop.nl werd op 18-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Ratio 16 B
6921RW Duiven
Nederland
klantenservice@haarshop.nl
Haarshop.nl
Winkel-exploitant
Haarshop Professional Duiven B.V.
Ratio 16 B
6921RW Duiven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Hans Lemmens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Haarshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.