Beoordelingen voor Haarshop.nl



Uitstekend

4.79/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 1.767 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-11-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 1.767 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Snelle levering/ mooie prijs/ zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Duidelijke site, gunstige prijzen. Bestelling komt altijd correct aan en wordt snel geleverd. Vol lof over Haarshop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het bestelde artikel geleverd gaat worden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
Prima hoor.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Goede site, snelle en keurig verpakte levering en heel scherpe prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Snelle, nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Prima webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Erst hat es ja nicht geklappt , dann ist es aus irgendeinem Grund zurück Gegangen Vielleicht weil ich aus Deutschland bestellt habe Beim zweiten Mal dann aber super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
I had a very good contact with the staff; they had a lot of patience with me.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Goede producten, veel goedkoper dan bij de kapper en op de scherpe prijs vaak ook nog een korting. Voor mij top dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Bestelde producten zijn netjes verpakt en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
Mijnheer was correct en op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
ik heb niets toe te voegen, gewoon uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
Gewoon goed geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
Nooit problemen met de levering en service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
26-04-2018
Duidelijke website en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
26-04-2018
Toen ik het pakje openmaakte zat er een produkt in dat ik niet besteld dacht te hebben en miste ik een produkt waar ik op wachtte. Welke fout er precies is opgetreden weet ik niet, dus ik kan kan uitsluiten dat ik per ongeluk het verkeerde produkt aangeklikt heb bij bestelling. Toen ik de klantenservice belde was er geen medewerking om dit op te lossen. Behalve als ik de retourkosten zelf betaal.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Geweldig, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Duidelijke site en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snelle levering, je wordt netjes op de hoogte gehouden als de zending iets later is. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Goeie prijs en snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snelle levering goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Prima product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Alles prima in orde.
Heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snel en goede levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snelle levering,fijne klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
De beste stijltang die ik ooit gehad heb . Werkt perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
picobello...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
Uitstekende service
Goede producten
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
nee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
Nooit problemen
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
24-04-2018
Heb het nog niet ontvangen
1.00
Slecht

Haarshop.nl antwoordt: 25-04-2018
Beste klant, bedankt voor je review en excuses voor het feit dat we niet aan je verwachting hebben voldaan. Een van mijn collega's van klantenservice heeft inmiddels contact met je gehad om dit op te lossen. Ondanks dit, zien we je graag terug Groet, Hans van Haarshop.nl

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
24-04-2018
Very good service and quick delivery
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
24-04-2018
Snel en netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Haarshop.nl klantbeoordeling

Haarshop.nl

Voor professionele Hair, Beauty & Nails producten!

Contact
Ratio 16 B
6921RW Duiven
Nederland
klantenservice@haarshop.nl
Haarshop.nl
Winkel-exploitant
Haarshop Professional Duiven B.V.
Ratio 16 B
6921RW Duiven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Hans Lemmens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Haarshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.