Certificaat voor Haarshop.nl

No. X1DBD6E8BC10C4717244BD12EF9EF87B0
 

Geldig vanaf
18-05-2018
Geldig tot
17-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Haarshop.nl



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 3.473 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-11-2017.
In totaal heeft Haarshop.nl al 3.473 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Prima producten, snelle levering, prima prijs. Enge minpuntje is dat je niet op elk moment in het betaalproces je winkelpand kan aanpassen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Ben zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Zéér snelle en correcte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snelle betrouwbare service en goede verpaking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
God
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Alles ging perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Goede prijs en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snelle levering. Breed assortiment en goede producten (inclusief een prettige en juiste productomschrijving op de website). Ik ben fan van Haarshop
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Altijd snelle en correcte levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
bestellen ging makkelijk, pakket prima op tijd ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
18-07-2018
Echt snel, de volgende dag binnen ondanks verbouwen van het magazijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
snel en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Goed service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Ben heel tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
goed service prima winkel die we zekker aan iedereen die we kennen en op school gaan aanbevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
niks
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Klopt helemaal super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snelle levering, overzichtelijk en betaalbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Ik ben inderdaad erg blij met haarshop Van mij krijgen ze een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Pullen worden zeer snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
goed en snel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
Prima gegaan, mooie producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Makkelijk bestellen en snel in huis .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Vlotte, correcte service
Competitieve prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Snel en netjes ingepakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Tot nu toe alle levering prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Ik bestelde twee stuks van L’Oreal shampoo, kreeg ik twee verschillende shampoos geleverd. Ik heb geen energie voor retoursturen etc. dus heb het maar zo gelaten, alleen niet echt zorgvuldig dit... :(
2.67
Redelijk

Haarshop.nl antwoordt: 19-07-2018
Beste Klant, Bedankt voor je review. Onze excuses voor dit ongemak. Wij willen dit probleem uiteraard graag op een schappelijke manier met je oplossen. Onze klantenservice zal daarom per email contact met je opnemen. Groet, Charlene van Haarshop.nl

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Klantvriendelijk en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Vlot alle bestelde kwaliteitsproducten geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Zeer snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
17-07-2018
Als altijd prima en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
Snel behandeld Prima tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
17-07-2018
Snelle levering,
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
17-07-2018
tevreden
4.00
Goed

Haarshop.nl klantbeoordeling

Haarshop.nl

Voor professionele Hair, Beauty & Nails producten!

Haarshop.nl werd op 18-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Ratio 16 B
6921RW Duiven
Nederland
klantenservice@haarshop.nl
Haarshop.nl
Winkel-exploitant
Haarshop Professional Duiven B.V.
Ratio 16 B
6921RW Duiven
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Hans Lemmens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Haarshop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.