hardyskeuze.nl- Logo - Beoordelingen

hardyskeuze.nl
Beoordelingen:

187 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.544 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet al mijn producten waren op voorraad. Hier werd ik keurig over gebeld. Ik mocht toen zelfs aangeven wanneer ik wilde dat het pakket verzonden werd zodat ik zeker wist dat ik thuis zou zijn om het te ontvangen. Er zat uiteindelijk ook nog een presentje in het pakket. Wat een goede service!

de meest kritische beoordeling

12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een bestelling ruim op voorhand geplaatst, omdat ik de producten nodig had voor een opleidingsdag. Bestelling was vertraagd en producten waren blijkbaar niet op vooraad. Dit stond niet aangegeven op de site en ze lieten ook niks weten via mail etc. Helaas de opleidingsdag niet met succes kunnen bijstaan omdat ik de producten niet had. Heel erg frustrerend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hardyskeuze.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top bedrijf

Kende het bedrijf niet maar hadden de spray die ik nodig had voor een goede prijs. Snel en netjes geleverd incl kleinigheidje en handgeschreven kaartje, top!
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
2 jun 2024
Wat fijn dat u positief verrast bent over ons! Dat is natuurlijk waar wij het allemaal voor doen. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Liefs, team Hardy's keuze
JB
jane b.
grashoek
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vindt het super voor de kwalitijd.
Beoordeling melden
PK
Piet K.
Dongen
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed advies
Beoordeling melden
TG
T, G.
NL- Wittem
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AN
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
2 jun 2024
Bedankt voor uw 5 sterren. Liefs, team Hardy's keuze
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
1 jun 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Liefs, team Hardy's keuze
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
1 jun 2024
Bedankt voor uw 5 sterren. Liefs, team Hardy's keuze
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
1 jun 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Liefs, team Hardy's keuze
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
1 jun 2024
Bedankt voor uw 5 sterren. Liefs, team Hardy's keuze
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
1 jun 2024
Bedankt voor uw 5 sterren. Liefs, team Hardy's keuze
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik werd persoonlijk gebeld dat de levering iets langer duurde en of ik de producten dan nog wel wilde, erg attent. Kreeg ook nog een presentje bij mijn bestelling. Top bedrijf!
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
17 mei 2024
Bedankt voor uw leuke beoordeling. Als producten uit uw bestelling op dat moment niet op voorraad zijn laten wij dat u altijd even weten. Zo bent u ervan op de hoogte dat de bestelling wat langer onderweg is. Fijn dat u onze service waardeerd! Liefs, team Hardy's keuze
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webshop, een aanrader.

Ze namen persoonlijk contact op omdat er iets niet op voorraad was, ik vind het goed dat ze dat persoonlijk doen en niet met een e-mailtje. Fijne webshop.
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
17 mei 2024
Wat fijn dat u tevreden bent over onze service, dat waarderen wij enorm! Happy hairdays Liefs, team Hardy's keuze
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer fijne ervaring met deze winkel. Snelle verzending met PostNL. En persoonlijk bedankingskaartje van Daan en een geschenk.
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
2 mei 2024
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Wij wensen u veel plezier van uw producten en hopen u in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn. Liefs, team Hardy's keuze
GB
Gea B.
Groningen
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijk

Even dat persoonlijk kaartje en een verrassing doet t m net. Super blij en snel en netjes bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
2 mei 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Ons team pakt elke bestelling met zorg en aandacht in. Door ons handgeschreven kaartjeen extra verrassing maken wij uw bestelling nog persoonlijker. Liefs, team Hardy's keuze
CG
Caroline G.
Flevoland
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne producten en levering

Goede producten leuke acties Zorgvuldig verpakt met leuk presentje zeer snelle levering. Super top
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
17 apr 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Ons team pakt elke bestelling met de grootste zorg en aandacht in. Door ons handgeschreven kaartje en extra cadeautje maken wij uw bestelling nog persoonlijker. Liefs, team Hardy's keuze
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending. Duidelijke communicatie rondom verzending. Ga hier weer bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
23 apr 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze klantenservice! Liefs, team Hardy's keuze
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super leuk . Altijd een leuk kaartje en een klein cadeautje . En super fijne shampoo
Beoordeling melden
Antwoord van hardyskeuze.nl
31 mei 2024
Bedankt voor uw leuke beoordeling. Liefs, team Hardy's keuze