Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewssQincare.shop
Ik ben zeer tevreden over sQincare Shop. Inmiddels heb ik meerdere bestellingen geplaatst en iedere keer verloopt alles perfect. De producten worden keurig verpakt geleverd, de verzending is op tijd en de bestelling komt altijd volledig overeen met wat ik heb besteld.
De kwaliteit van de producten is uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Betrouwbare service, snelle levering en topkwaliteit producten. Voor mij zeker een aanrader en ik zal hier in de toekomst blijven bestellen!
Bedankt voor de goede service!
Antwoord van sQincare.shop
Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de producten als onze service, we doen ons best om elke bestelling netjes en op tijd te leveren en het is erg waardevol om te lezen dat dit zo wordt ervaren, we waarderen je vertrouwen enorm en kijken ernaar uit je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Groet team sQincare.shop
Uitstekende producten en service!
Wederom mooie producten ontvangen op tijd na mijn online bestelling. Zeer tevreden.
Antwoord van sQincare.shop
Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je opnieuw tevreden bent met onze producten en service. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zijn blij dat je bestelling weer op tijd is aangekomen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling!
Team sQincare.shop
Wederom een bestelling geplaatst. Snelle levering.
Prima in orde.
Antwoord van sQincare.shop
Dank je wel voor je fijne review en voor je nieuwe bestelling! Wat leuk om te horen dat alles opnieuw naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de snelle levering. We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag weer terug bij sQincare.shop.
Team sQincare.shop
Goede en heerlijke producten voor zowel mijzelf als mijn dochter. En ook nog super snel verzonden!
Antwoord van sQincare.shop
Dank je wel voor je mooie review, fijn om te horen dat zowel jij als je dochter zo tevreden zijn over de producten en dat de verzending zo snel is verlopen, we waarderen je vertrouwen enorm en hopen je snel weer terug te zien.
Groet team sQincare.shop
Was helemaal top
Antwoord van sQincare.shop
Dank je wel voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat alles helemaal naar wens was. We zijn blij dat je tevreden bent over onze producten, service en levering. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij sQincare.shop.
Team sQincare.shop
Super snelle levering met een kleine attentie erbij.
Antwoord van sQincare.shop
Dank je wel voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat de kleine attentie gewaardeerd werd. We doen graag net dat beetje extra om onze klanten blij te maken. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!
Heerlijke producten
Ruime keuze, snel verzonden
Antwoord van sQincare.shop
Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de snelle verzending. We doen ons best om een ruime keuze aan kwaliteitsproducten aan te bieden en bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij sQincare.shop!
Antwoord van sQincare.shop
Bedankt voor uw 5 sterren review! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent. We stellen uw waardering zeer op prijs en hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij sQincare.shop.
Snel en netjes geleverd!
Antwoord van sQincare.shop
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd. Veel plezier met je bestelling.
Team sQincare.shop
Ik heb de bestelling nooit ontvangen!!!
Antwoord van sQincare.shop
Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen.
Volgens de gegevens van onze vervoerder DHL is het pakket op 15 april geleverd, maar we nemen uw melding uiteraard serieus.
We hebben inmiddels een onderzoek gestart bij de vervoerder en nemen persoonlijk contact met u op om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Onze excuses voor het ongemak, we zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld.
team sQincare.shop
Update:
We hebben inmiddels contact met u gehad en het probleem samen opgelost met een nieuwe verzending.
Bedankt voor uw geduld en medewerking.