Crystal Colloidals BV
Beoordelingen:

97 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden833 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jul. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Crystal Colloidals BV voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
gebruik Crystal al heel lang en adviseer alle 5000 honden vrienden die ik help op facebook dit in huis te halen, is met een hond onmisbaar en bespaar je veel dierenartskosten mee. Op open wondjes en hotspot werkt geweldig snel Eb Crystal mag in en uitwendig gebruikt worden

de meest kritische beoordeling

19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
het flesje is veranderd en het duurde langer voor ik het ontvangen heb.
TE
Tineke E.
Woudenberg
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Crystal Colloidals BV

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

DHL had na 1,5 week nog niet bezorgd. Na 1 telefoontje hebben ze meteen nieuwe producten gestuurd via PostNL, deze waren na 2 dagen binnen.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
de bestelling is snel ..,helaas doet de col.zilver ,tot nu toe niks(3 weken) bij pyodermie hond...
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zo super lief dat ik een nieuwe zending kreeg omdat DHL mijn pakketje niet bezorgd had. Echt top.
Beoordeling melden
GR
Gera R.
Makkum
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog geen verbetering bij de hond maar dat is misschien ook nog een beetje te vroeg.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle verzending, maar bovenal uitstekend produkt!
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering..goed verpakt.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top product!

Top product, snelle levering
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
gebruik Crystal al heel lang en adviseer alle 5000 honden vrienden die ik help op facebook dit in huis te halen, is met een hond onmisbaar en bespaar je veel dierenartskosten mee. Op open wondjes en hotspot werkt geweldig snel Eb Crystal mag in en uitwendig gebruikt worden
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het werkt geweldig. Veel beter dan chemische antibiotica. Jammer dat ze DHL als leverancier hebben want die komen nogal eens 1á2 dagen later.
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed verpakt, snel geleverd.

Colloïdaal zilver werkt echt geweldig. Zoveel beter dan de rotzooi antibiotica.
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
TE
Tineke E.
Woudenberg
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
het flesje is veranderd en het duurde langer voor ik het ontvangen heb.
Beoordeling melden
CW
Carla W.
Voorburg
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel netjes verpakt en goed gearriveerd! Ik doe er zoveel mee .. te veel om op te noemen ! Voor mezelf en mijn honden!
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle service en levering. Alles was in orde en producten zijn van hoge kwaliteit
Beoordeling melden
MD
Margret D.
Poortugaal
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen
Beoordeling melden
AA
Anne A.
Geleen
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering van een goed product.
Beoordeling melden