Crystal Colloidals BVReviews

: 711Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Crystal Colloidals BV is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Crystal Colloidals BV kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Crystal Colloidals BV is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Crystal Colloidals BV kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Crystal Colloidals BV

78 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

711 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 mrt. 2022
In de eerste instantie gedacht dat ik het verkeerde colloïdale zilverwater had aangeschaft. Na een geloofwaardige uitleg besloten ik het niet terug te sturen, wat overigens geen probleem zou zijn geweest. O, wat ben ik blij dat ik het heb gehouden. Eerder bleek ik het verkeerde zilverwater te hebben gekocht bij een ander bedrijf. Al een tijd uitslag op mijn oog en met het vorige water ging het maar langzaam vooruit maar met het zilverwater van Crystal was er na 3 dagen al een prachtig resultaat. Heb ik al verteld dat ik het geluk had met een snelle levering, ik hield nl mijn hart een beetje vast na het lezen van de commentaren. Al met al 5 sterren voor mij.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 feb. 2022
Het was niet voorradig, op het moment dat ik het wilde bestellen. Ik heb een pre order moeten doen. En toen vond ik nog dat lang moest wachten... Dat vond ik jammer...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Crystal Colloidals BV

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
Snelle verzending, top kwaliteit goud water, aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023 
Werkt zeer snel. Na 2 dagen al resultaat zichtbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beste colloïdale producten op de markt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023 
Al een paar keer geprobeerd om in contact te komen, twee keer met chat, twee keer telefonisch. Mislukt altijd, verschrikkelijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Bestelling NOOIT ontvangen!!! Gevraagd teryg te bellen, GEEN response. Verliest een klant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023 
29 december besteld is nu 7 januari nog steeds niets ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
ik heb helemaal niets ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022 
De kwaliteit is prima. Alleen heel erg jammer dat de verpakking is veranderd en er geen pipet meer bij zit. Bij deze verpakking, bruine fles, is het bijna onmogelijk om er iets uit te schenken zonder te morsen en dat is verspilling van een dure vloeistof.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Makkelijk bestellen op hun zeer informatieve website. Zelfs in de week voor kerst is mijn bestelling supersnel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Ze lossen fouten uitstekend op!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022
Beoordeling melden