12 nov. 2022
Mijn dochter is geveld met pfeiffer, en ze had in het begin een flinke blaas-, keel ontsteking. Ze was flink ziek. Ze is begonnen met 5 x 10 druppels per dag in te nemen onder dr tong. Na een week was de keel ontsteking weg. Na 2 weken was haar urine van donker bruin naar geel gegaan. De dosering is afgebouwd naar 5x 5 druppels per dag. Kortom het gaat de goede kant op. Haar vermoeidheid zal tzt ook weer verdwijnen. Crystal zilver is echt een wonder middel. Het zou bij iedereen in de kast moeten staan!!
Ik ben heel blij met Chrystal colloids. Heb een super service mogen krijgen. Terwijl het niet eens hun fout was!
1 aug. 2023
Kwaliteitsproducten
Goede, waardevolle kwaliteitsproducten. Ik beveel ze regelmatig aan bij vrienden en bekenden.
14 aug. 2023
Ze zijn altijd snel met opsturen en hebben gelukkig een betrouwbare bezorgdienst; niet zoals die lamzakken van PostNL waar je elke keer weer achter je pakje aan moet.
Ze zijn altijd snel met opsturen en hebben gel
een goede bezorgdienst
18 aug. 2023
Heel vlotte vlugge levering.
22 aug. 2023
Snelle service !!
1 jul. 2023
Goed spul, alleen heel lang onderweg
24 jun. 2023
Heel klantvriendelijk
22 jul. 2023
29 jun. 2023
8 jun. 2023
De bezorging liet op zich wachten. Tip, een uitleg over de werking en toediening zou handig zijn.
Verder was alles in orde
Geïmporteerde beoordelingen