Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHabys NL
Helemaal blij
Ik heb een oliebestendige hoes voor mijn massagetafel met gezichtsopening besteld. Vooral het feit dat ik eentje met een gezichtsopening moeste hebben bleek nogal een uitdaging. Bij habys hadden ze gelukkig eentje op voorraad. Het lijkt op het eerste gezicht van goede kwaliteit. Ga het na het weekend gelijk in gebruik nemen voor een lomilomi maasage. Alleen de verzending had misschien wat sneller gemogen. Verder ben ik helemaal blij.
Antwoord van Habys NL
Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van de hoes en dat deze precies past bij uw behoeften. We wensen u veel succes en plezier met het gebruik ervan tijdens uw lomilomi massages. Bedankt ook voor uw feedback over de verzending — we nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren.
Snelle service en goede communicatie
Goederen snel geleverd, degelijk verpakt en goed op de hoogte gehouden. Goed product voor een goede prijs.
Snel geleverd en mooi spul
Antwoord van Habys NL
Hartelijk bedankt voor uw positieve review! :)
Ik krijg nergens een reactie. Niet de mail, niet via telefoneren en niet via whatsapp! Erg jammer. Ik had goede verwachtingen!
Great
Prijs / kwaliteit