voordeliginslaan.nl

398 reviews in totaal   131 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. De prijzen worden als scherp en voordelig ervaren, wat bijdraagt aan de tevredenheid. Ook waarderen klanten dat de bestellingen netjes en goed verpakt worden geleverd. De website wordt omschreven als duidelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Daarnaast zijn klanten positief over de bereikbaarheid en behulpzaamheid van de klantenservice.

Reviewsvoordeliginslaan.nl

Zeer voordelig en snel

Zeer voordelige prijzen en zeer snel geleverd. Al is het altijd een goed plan om de eenheidsprijs sommige artikels te vergelijken met andere winkels. De kwaliteit van de producten heb ik nog niet kunnen testen maar ik ga ervan uit dat het origineel is en dus geen ondermaatse namaak.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Wat leuk dat u zo blij bent met onze webshop, prijzen en producten!
Fijn alles snel geregeld. Wat ik raar vond: mijn man had toevallig ook besteld maar via Bol, werd afgeleverd via jullie. Hij hoefde hierbij geen verzendkosten te betalen. Toch erg tevreden.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Bedankt voor de feedback en de vijf sterren, daar zijn we hartstikke blij mee!
E B
Eddy B.

Makkelijk en gedkoop bestellen

Makkelijk bestellen, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. En goed contact met de klantenservice. Perfect geregeld.
De snelheid van het versturen. Ik ben niet tevreden over DHL, stop met deze bezorgdienst. Ze brengen je bestelling gewoon naar een DHL-servicepunt ipv je adres. Heb dit al vaak meegemaakt.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Bedankt voor de feedback en de vijf sterren, daar zijn we hartstikke blij mee! Ps. zet bij uw volgende bestelling erbij dat u het via PostNL verstuurd wilt hebben, dan regelen we dat!

Snel en correct

Snelle levering van een product dat bijna niet meer te verkrijgen is. Netjes ingepakt.

Bestellen ging gemakkelijk met supersnelle afhandeling!

Bestellen ging gemakkelijk, en de verzending werd snel en correct verstuurd. Het bestelde product was goedkoper dan elders, dus tot een volgende keer!

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent! En fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen!
Tevreden met producten, prijs en levering. Achteraf wel opdringerig met diverse mails om een beoordelingen te geven. Daardoor ster minder.
Wat hebben jullie toch scherpe aanbiedingen. Eenvoudig besteld en de volgende werkdag de zending ontvangen.

Prima

Een eerste bestelling gedaan en alles is prima verlopen. Product was goedkoper dan elders en bestelling werd volgende dag al geleverd.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Bedankt voor uw bestelling! Fijn dat u tevreden bent over onze prijzen en levering!

De producten erg goed

De bestelling compleet, goed verpakt en snel geleverd. En de producten erg goed zoals verwacht. Super blij.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering van uw bestelling en dat de producten naar wens zijn!
Wat ik fijn vond, is dat je ook eens wat andere produkten kan proberen zonder dat je gelijk eerst de volle prijs te betalen en t valt tegen.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Fijn dat je tevreden bent over onze producten en assortiment! Bedankt.
C V
Chrit v.
Zeer tevreden met besteld artikel voor wat betreft levering,kwaliteit en prijs.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Fijn dat u tevreden bent over onze service!
Super snelle afhandeling en levering
Op advies van collega paardenkracht besteld ivm met nekpijn. Vrijdags besteld tot mijn verbazing zaterdags al in huis dus dat was helemaal top!

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Fijn dat je zo tevreden bent over onze levering en producten!

Geweldig en een aanrader!

leuke website met A merk producten voor een mooi prijsje, verzending snel en goed verpakt.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Wat een leuke review! Fijn dat u tevreden bent over onze prijzen, levering en verpakking!
snel geleverd

Snel en goed

Snelle en goede levering. Producten aan goede prijs.

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze levering en prijzen! Bedankt.
Prettige site, goede spullen voor goede prijzen. Zoals gewoonlijk weer goed verpakt en een razendsnelle levering. Tot de volgende ronde...

Antwoord van voordeliginslaan.nl

We doen ons best om alles goed en stevig te verpakken, fijn dat u dat waardeert. Bedankt voor uw complimenten, we zijn blij met u als klant! Tot de volgende keer!
Snelle levering, goede prijs!
Heel voordelig, gebruiksvriendelijke site, vlotte communicatie en heel snelle levering

Antwoord van voordeliginslaan.nl

Fijn dat je tevreden bent over onze prijzen, levering en service. Bedankt voor deze complimenten!

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.