Zenay Cosmetics

147 reviews in totaal   57 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De verpakking wordt als mooi en verzorgd ervaren, vaak met extra aandacht of verrassingen. De meeste klanten prijzen daarnaast de goede of mooie kwaliteit van de producten. De prijsstelling wordt over het algemeen als goed of schappelijk gezien. Ook wordt de service vaak als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Klanten waarderen de kleine extra’s of cadeautjes in de bestelling en noemen deze als positieve verrassing. Enkele klanten merken op dat er soms problemen zijn met de communicatie of de bereikbaarheid van het bedrijf. Daarnaast zijn er uitzonderingen waarbij de kwaliteit van producten als minder goed wordt ervaren.

ReviewsZenay Cosmetics

Een aantal verbeterpuntjes na het bestellen

Er zitten wat problemen in de mail. Na het bestellen van mijn producten had ik verwacht een order bevestiging te krijgen, maar deze is niet gekomen. Wat wel is gekomen is een mail waar in stond dat er een refund gegeven werd en toen ik naar uw website ging was deze offline. Met die informatie heb ik ergens anders het zelfde product nog een keer besteld, alleen om er een aantal dagen later achter te komen dat uw product ook aan zou komen en dat ik deze ook nog moest betalen (de bestelling was gedaan met de betaalmethode van bol.com). Uw product ziet er beter uit dan de andere variant en ik ben benieuwd of deze ook beter werkt. Over het algemeen is dit een goede webshop, er zitten alleen wat verbeterpuntjes in.

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor het delen van deze uitgebreide en waardevolle feedback. Het spijt ons dat de verwerking van de bestelling voor verwarring heeft gezorgd. We hebben dit even nagekeken en het blijkt dat er automatisch één bestelling is geannuleerd, omdat er via de betaalmethode van Bol vrijwel gelijktijdig twee identieke bestellingen waren geplaatst. De genoemde aandachtspunten worden gewaardeerd en helpen onze dienstverlening verder te verbeteren, want het is jammer om te vernemen dat niet alles duidelijk is verlopen. We vinden het fijn dat de bestelling een goede indruk maakt. En we streven ernaar om een volgende ervaring volledig naar wens te laten verlopen. Met liefdevolle aandacht, Team Zenay

Aanrader.

Een heel leuk zeepschaaltje voor een schappelijke prijs besteld bij dit bedrijf. Snel geleverd met net dat beetje extra aan de verpakking toegevoegd.

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze positieve feedback en het vertrouwen, fijn dat de producten, service en verpakking naar wens zijn! Met liefdevolle aandacht, Team Zenay
Fijn produkt snel geleverd prijs perfect

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze goede beoordeling! Met dankbaarheid en liefde, Team Zenay
Mooie producten en snelle service. Ook erg smaakvol verpakt.

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen. We vinden het fijn om te vernemen dat de producten, service en verpakking naar wens zijn. Met liefdevolle aandacht, Team Zenay
Snelle levering, goeie producten, mooi verpakt

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en de waardering! Met een sprankje licht en zachtheid, Team Zenay
Duurzaam verpakt, snelle levering en met aandacht voor de klant!

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We doen ons best aandacht te besteden aan ieder pakketje, dus het is fijn om te vernemen dat dit zo gewaardeerd is ervaren! Met dankbaarheid en liefde, Team Zenay
Fijne en betrouwbare website met een snelle service

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen. We vinden het fijn om te vernemen dat de service zo gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Met een sprankje licht en zachtheid, Team Zenay
Leuk verpakt met zelfs een kleine verrassing erin, Snelle levering. Misschien bij het product nog iets toevoegen over de hoeveelheid water en hoeveelheid vlokken je nodig hebt.. om het op te lossen tot Ghassoul klei. Dit kan ik niet terugvinden op de verpakking en hoe vaak je het zou mogen gebruiken per week. qua het product: of het voldoet aan verwachting weet ik nog niet maar denk dat dat wel goed zit.

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze mooie en positieve beoordeling. We vinden het heel fijn om te vernemen dat de verpakking en verrassing zo goed gewaardeerd zijn! En wat betreft de suggestie: dank hiervoor. We zijn bezig met het opzetten van handleidingen en rituelen, maar zullen inderdaad ook de gebruikersinformatie over de Ghassoul klei verbeteren! Met liefdevolle aandacht, Team Zenay Cosmetics

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor het delen van deze beoordeling. We vinden het jammer dat we niet volledig aan de verwachtingen hebben voldaan en vernemen het graag als we nog iets kunnen betekenen, zodat we je hopelijk toch tevreden kunnen stellen. Met een sprankje licht en zachtheid, Team Zenay

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor de vijf sterren! Met een sprankje licht en zachtheid, Team Zenay Cosmetics

Perfect!

Snelle, verzorgde levering. Absolute aanrader!

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en de aanbeveling. We zijn verheugd om te vernemen dat je zo tevreden bent. Graag nog eens tot ziens! Met een sprankje licht en zachtheid, Team Zenay

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze goede beoordeling. Met dankbaarheid en liefde, Team Zenay

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor de de goede beoordeling! Met een sprankje licht en zachtheid, Team Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor de vijf sterren! Met dankbaarheid en liefde, Team Zenay
Netjes en snel geleverd.

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor de beoordeling en het vertrouwen. Met dankbaarheid en liefde, Team Zenay

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Met dankbaarheid en liefde, Team Zenay
Communicatie kan verbeterd worden. Rest was prima.

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor de beoordeling en het delen van de feedback. We vinden het spijtig om te vernemen dat de communicatie als minder is ervaren. Deze terugkoppeling wordt meegenomen. Als er vragen zijn of advies gewenst is, neem dan gerust contact op. We helpen uiteraard graag verder. Met liefdevolle aandacht, Team Zenay

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Met een sprankje licht en zachtheid, Team Zenay

Antwoord van Zenay Cosmetics

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Met dankbaarheid en liefde, Team Zenay