Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit, werking en het natuurlijke karakter van de producten. De snelle en stipte levering wordt gewaardeerd, evenals de zorgvuldige verpakking en leuke extraatjes zoals proefjes of cadeautjes in het pakket. Ook het deskundige en eerlijke advies, de vriendelijkheid van het personeel en de prettige sfeer worden veelvuldig genoemd. De service wordt als uitstekend, persoonlijk en attent ervaren, met extra aandacht voor klanttevredenheid. Daarnaast vinden klanten de website duidelijk, overzichtelijk en informatief, wat het online bestellen vergemakkelijkt. Hoewel de levering meestal snel is, meldt een enkeling een langere levertijd of problemen met de bezorgdienst.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvanderpigge.nl
'De open mond wandeling'.
Ik heb meegelopen met 'de open mond wandeling'
Je wandelt door leuke stukjes Haarlem en ziet dingen in de stad waar je vaak achteloos aan voorbij loopt. De wandeling is uitgezet met als leidraad de geschiedenis van van der Pigge. Het is geen moment saai, niet in de laatste plaats door de prettige gids.
Antwoord van vanderpigge.nl
Dank voor deze eervolle waardering. - Aart Mak.
Wij zijn mee geweest met een stadswandeling door Haarlem die we heel bijzonder vonden. Een echte aanrader!
Als klant van van der Pigge waardeer ik de rust en kennis als je in de winkel geholpen wordt ook wanneer de winkel vol staat met klanten.
Antwoord van vanderpigge.nl
Hartelijk dank voor je positieve review! Heel leuk om je ervaring met de MOM wandeling te lezen!
Daar waar je je echt klant voelt!
Het klantcontact bij van der Piggge is uitermate prettig!
Uitgebreid antwoord gekregen op mijn vragen en daardoor de juiste keuze kunnen maken.
Bedankt!
Antwoord van vanderpigge.nl
Hartelijk dank voor je positieve en uitgebreide review! Erg fijn om te lezen!
Altijd de tijd om een goed advies te geven, ook al is het soms erg druk.
Geen idee wat deze vriendelijke mensen beter zouden kunnen doen. Ik ben dik tevreden!
Antwoord van vanderpigge.nl
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat je zo dik tevreden bent!
De spierbalsem werkt heel erg goed. De prijs is wel erg omhoog gegaan maar toch weer gekocht om de uitstekende werking.
Antwoord van vanderpigge.nl
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat de spierbalsem zo goed bevalt! Zou je je tekst iets kunnen aanpassen? Het woord 'werkt' en 'uitstekende werking' mag eigenlijk niet in verband met de claimswetgeving. Je kan wel zeggen: 'is heel goed'. het stukje 'om de uitstekende werking' geheel weglaten is beter. Hoe leuk we ook vinden om dat te horen, maar dat mag helaas niet. Hartelijk dank alvast. Hartelijke groet Team Van der Pigge
Heel bijzondere plek om te zijn. En altijd goede adviezen en goede producten.
Ook de wandelingen die worden georganiseerd zijn heel leuk.
Antwoord van vanderpigge.nl
Hartelijk dank voor je positieve review en leuke ervaringen!
Makkelijk zoeken op de site, geweldige informatie, en bij vragen snel en duidelijk antwoord
Antwoord van vanderpigge.nl
Hartelijk dank voor je enthousiaste review!
Deskundig advies door fijne, prettige mensen en mooie natuurlijke producten.
Super ervaring
Er is niet een winkel die ik ken waar ik elke keer weer met enorme vriendelijkheid en gedegen kennis van zaken word behandeld. Altijd een leuke ervaring. Daarnaast is het assortiment onuitputtelijk en áls er eens iets niet voorradig is, wordt het direct besteld en is het er snel.
Antwoord van vanderpigge.nl
hartelijk dank voor je uitvoerige review!
Goed advies, snelle bezorging
Kreeg goed en duidelijk telefonisch advies, ik woon niet in de buurt namelijk. Kreeg daarna producten perfect verpakt en snel per post thuisbezorgd.
Hartelijk dank voor je positieve review!
Top producten, snelle service.
Netjes en zorgvuldig verpakt.
Mooie en duidelijke website
Hartelijk dank voor je positieve review!
Eerlijk en helder advies. Mooie producten.
Snelle levering.
Als ik raad wil krijg ik goed advies
De verzorging van het pakket
En
Hele fijne producten
Hartelijk dank voor je positieve review!
Binnen paar dagen de bestelling binnen!
Kwaliteit producten, goede informatie mbt verzendstatus en altijd snelle en adequate levering.
Hartelijk dank voor je positieve review!
de snelle sevice en de kwaliteit
Hartelijk dank voor je positieve review!
Uitstekende adviezen, prima producten.
Uitstekende adviezen,
Snelle reactie op vragen via de mail en snelle verzending
Hartelijk dank voor je positieve review!
Goede producten voor schappelijke prijzen.
Jammer dat niet alle oude vertrouwde producten op dit moment verkrijgbaar zijn.
Antwoord van vanderpigge.nl
Hartelijk dank voor je positieve review! Inderdaad jammer dat momenteel een deel van de producten niet leverbaar is, maar er is goed nieuws, want de producten komen druppelsgewijs in maart en april gelukkig weer binnen! Excuses voor het ongemak.
de dienstverlening en ook de attentheid dat ik een product had gekocht waar nog een cadeautje bij hoorde, vertrassend leuk
Antwoord van vanderpigge.nl
Hartelijk dank voor je leuke review en fijn dat we je om deze manier blij kunnen maken!