mr-stiff.com

1.121 reviews in totaal   531 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over de effectiviteit van het product en prijzen vooral de langdurige werking en het uithoudingsvermogen dat het biedt. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd, net als de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice. Daarnaast vinden de meeste klanten het product makkelijk in gebruik. Er zijn echter enkele klanten die lichte bijwerkingen zoals hoofdpijn of duizeligheid ervaren. Ook zijn er klachten over vertragingen of fouten bij de levering. Het product wordt soms als duur ervaren, en sommige gebruikers vinden de instructies bij verschillende vormen (pillen/drank) onduidelijk.

Reviewsmr-stiff.com

Helemaal top!

Voor mij een superproduct! Dit in tegenstelling tot alle berichten in de media. Geen enkele bijwerking voor mij. Sildenafil en Tadelafil daarintegen wel degelijk! Ik ben superblij met jullie!

Antwoord van mr-stiff.com

Jeetje wat een mooie review! Hartelijk bedankt! We zijn u met alle liefde van dienst!
Zeer tevreden. Op een lege maag in genomen. Binnen 60 minuten kreeg ik een gloeiend hoofd, dit is een bekende bijwerking. Daarna begon het hele lichaam iets te gloeien. Vlug even douchen om het zaakie lekker fris te hebben. Em toen begon het feestje al. Normaal krijg ik geen stijve van het wassen van mijn pik. Nadat mijn vrouw in bed erbij kwam liggen, begon het feest pas echt goed. Normaal is een wip na 10 minuten wel klaar. Maar omdat mijn erectie aanbleef, bleef mijn vrouw tekeer gaan. Dankzij mijn stijve, kwam ook mijn vrouw 2 x klaar. En duurde de sex meer dan een uur. Later op de avond heb ik onder de douche nog een 3de keer mijn lading eruit gespoten. Dit maal het doucheputje in, want de vrouw lag al te slapen.

Antwoord van mr-stiff.com

Beste, Bedankt voor uw uitgebreide en enthousiaste ervaring. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het resultaat en dat zowel u als uw partner er veel plezier aan hebben beleefd. Ook goed dat u aangeeft hoe u het hebt ingenomen, dat kan andere klanten zeker helpen. Geniet er vooral van, en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Mr. Stiff.

Perfecte resultaten

Helaas kan ik hier niet al te uitgebreid op privégebied zijn. Het enige wat ik kan bevestigen: zowel de pillen als de vloeistof werken perfect. Mijn vriendin is steeds uiterst tevreden (en meer....) en zij is extra verliefd op mij geworden. Een ding is wel belangrijk: gebruik de Mr Stiff additieven op nuchtere maag eventueel met extra vitamine B12 (500 microgram) voor meer uithoudingsvermogen. Minstens drie uur voor inname niets meer eten. Dat geeft de allerbeste resultaten.

Antwoord van mr-stiff.com

Beste, Bedankt voor je uitgebreide en waardevolle review! Geweldig om te horen dat zowel de pillen als de vloeistof zo goed werken en dat jullie samen zo tevreden zijn. Dank ook voor je nuttige tip over het gebruik op een nuchtere maag — dat klopt helemaal en zorgt inderdaad voor het beste resultaat. Met vriendelijke groet, Mr. Stiff.
Ik merkte de afgelopen maanden dat ik impotent aan horden was, dacht. Nou ik kan melden niets is minder waar na drie uur stomende sex, ja ja met tussenpozen, kan ik eerlijk zeggen mr. Stift did the job

Antwoord van mr-stiff.com

Ik was om eerlijk te zijn een beetje sceptisch . Dit zou goed moeten werken volgens de recensies ,maar had er toch niet echt vertrouwen in….. Maar daar moet ik van terug komen 😀 Het werkte echt !! Top product !

Antwoord van mr-stiff.com

Goed om te horen dat je zo tevreden bent! We hopen dat je er nog vaak plezier van hebt :)!
De pil variant slikt fijn door. De werking hiervan kwam snel op gang. Halverwege de avond wel wat lichte hoofdpijn. De vloeistof moet ik nog proberen

Antwoord van mr-stiff.com

Beste, bedankt voor de mooie review, en dankje voor het doorgeven. De shots werken sneller en voor sommige mensen is dit een goeie keuze. Heel veel plezier er nog mee. Groetjes Mr Stiff.
ik mix een ampule en een inhoud van een pil en neem dan een klein beetje van het mengsel ... en dan gebeuren er binnen 30-45 min wonderen :)

Antwoord van mr-stiff.com

Wat geweldig en goed! inderdaad als je een klein beetje neemt kan het ook al werken. Bedankt voor het laten weten!
Goede werking, zo goed als geen neveneffecten

Antwoord van mr-stiff.com

Beste Dimitri, Super fijn om te horen! Daar doen we het voor.
Ik neem het in met wee aspirines. Geen kaakpijn of neuspijn daarna

Antwoord van mr-stiff.com

Super wat fijn om te horen! Daar zijn we voor. :)
Lekker lang hard, soms beetje verstopte neus.

Antwoord van mr-stiff.com

Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! Daar zijn we altijd erg blij mee. Vervelend van de verstopte neus. Misschien kunt u ons andere product eens proberen. Dat kan net beter bij u passen.

Met Mr. Stiff sta je stijf bovenaan bij de vrouwen

Mr Stiff laat me keer op keer niet in de steek. Vrouwen vertellen dat ze geweldige sex hebben gehad en hoe ik het zo lang vol hou. Dat komt voor een deel door Mr Stiff.

Antwoord van mr-stiff.com

Beste, Wat een fantastische review, dank daarvoor! Geweldig om te horen dat Mr Stiff je keer op keer ondersteunt en bijdraagt aan zo’n positieve ervaring. Dat partners dit ook merken en waarderen, is natuurlijk het mooiste compliment dat je kunt krijgen. We waarderen je vertrouwen enorm en blijven ons inzetten om die kwaliteit te leveren waar je op kunt rekenen. Met vriendelijke groet, Mr. Stiff
Privéprofiel

goed product

Ik heb de booster geprobeerd doet het goed smaakt ook niet verkeerd de pillen doen hun werk beter meer gevoel en volle sterkte van de penis top product

Antwoord van mr-stiff.com

Super bedankt! heel fijn te horen!
Het effect komt na een uur . Bij elke gedachte of aanraking van mijn vrouw heb ik binnen een paar seconden een kei harde paal en deze blijft tijdens de dat knoer hard.je kan ook langer door en mijn vrouw vind het fantastisch ook de volgende ochtend is hij zo weer hard en kunnen we nog eens .

Antwoord van mr-stiff.com

Beste, Dank u wel voor het delen van uw uitgebreide ervaring. Fijn om te horen dat het effect na ongeveer een uur duidelijk merkbaar is en dat zowel u als uw partner hier veel plezier van hebben, ook de volgende ochtend. Het is mooi om te lezen dat het product bijdraagt aan meer vertrouwen en tevredenheid samen. Met vriendelijke groet, Mr. Stiff
het werkt echt lekker lang een harde

Wat fijn om te horen! Daar zijn we voor. Geniet er van! XX Mr Stiff

Uitstekend product

Product is goed en doet wat het beloofd. Ik was in eerste instantie kritisch, maar kan het zeker aanraden.

Antwoord van mr-stiff.com

Wat super goed dat u zo een goede ervaring heeft gehad. Geef de tip ook eens aan een vriend. We helpen graag!
Werkt perfect doet precies wat het moet doen

Antwoord van mr-stiff.com

Bedankt voor je review! Super fijn dat je zo tevreden bent. Dat maakt ons ook erg blij!
Ongekend resultaat. Werkt snel, zonder bijwerkingen en enorm goed. Je kunt blijven gaan. Top product.

Antwoord van mr-stiff.com

Gewoon de betaling via medere manieren

Antwoord van mr-stiff.com

Bedankt voor de review! vijf sterren helemaal top! Mochten er nog vragen zijn laat het ons dan vooral weten!
Werkt echt , snel en discreet geleverd.

Geweldige communicatie

waren wat problemen met hun site maar is opgelost dankzij de geweldige communicatie