Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewshairandbeautyonline.com/nl/
Geweldig en super snel en goede deals.
Gister besteld en net al bezorgd.
Was klein beetje wantrouwig door de lelijke berichtjes maar ik kan alleen maar zeggen 1000% dat ik weer bij jullie ga bestellen.
Correcte en snelle afhandeling
Bestelling snel en accuraat geleverd & goed verpakt. 1 product mankeerde wat aan, binnen 1 dag reactie en correcte oplossing van klantenservice. Prima !
Producten kapot ontvangen. Klantenservice doet alsof ik het zelf gedaan hebt en wilt me niet helpen. Ik wordt ook nog eens onvriendelijk te woord gestaan. Eens maar nooit meer..
3 maanden geleden shampoos besteld èn betaald. Na herhaaldelijk rapporteren nog steeds niets ontvangen.
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.