508 reviews in totaal   229 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

508 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 2 mei 2024

mrgreenmind.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de oplossingsgerichte klantenservice en het gemak in gebruik van de producten, zoals de pasvorm, handgrepen en praktische inzetbaarheid in het huishouden. De kwaliteit en stevigheid van de zakjes wordt vaak geprezen, met name dat ze niet scheuren of lekken. Daarnaast worden de biologische afbreekbaarheid en milieuvriendelijke eigenschappen gewaardeerd, evenals de scherpe prijs en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn echter enkele klachten over vertraagde of incomplete zendingen. Ook zijn er gemengde meningen over de maat van de zakjes; sommige klanten vinden deze precies goed, terwijl anderen ze te klein vinden.

Reviewsmrgreenmind.com

Fantastisch product en snelle levering!

Ik ben ontzettend tevreden met de groente- en fruitafvalzakjes van MrGreenMind. Ze passen echt precies in mijn afvalemmertje in de keuken en de bestelling werd snel geleverd. Ideaal in het gebruik en een absolute aanrader!
E M
ELLY M.
De deksel van de prullebak was kapot en daarom een nieuw besteld. Helaas de verkeerde maat besteld. Stom van mij Omdat Mr. Green telefonisch niet te bereiken was heb ik een mailtje gestuurd met mijn telefoonnummer. De volgende dag werd ik meteen gebeld en heeft hij het opgelost. Zeer tevreden.

zakjes

Ik vindt de zakjes net iets te klein zodat je ze niet dicht kunt knopen of ze maar voor de helft kan vullen en dan er maar heel weinig in kan!
Fijne producten, goede prijs, snel geleverd. Wc reiniger ruikt lekker en was doekjes ook.
Eindelijk gft zakjes die heel blijven en niet gaan lekken als ze pas halfvol zijn.
Ik ontving het pakket pas vandaag via post nl .( 8/9) Misschien sneller via DHL??
Stevige zakken die van 6 lt mis alleen een handvat om makkelijker te knopen

Volgens verwachting

Zowel de producten als het verzend- en ontvangstproces liepen volgens verwachting.

Prima webshop

Goede ervaring met mrgreenmind. Tijdens BF2025 een flinke bestelling gedaan (en dus genoeg voor aankomende 2, misschien wel 3 jaar) en snel verzonden. Dat de bezorgdiensten het superdruk hebben en dus later het pakket bezorgd hebben, tsja. Daar kan de webshop niets aan doen. Zeker een aanrader, losse GFT rollen met zakken/zakjes etc bij de Action zijn wat mij betreft verleden tijd, veel fijner om een doosje met zakjes te hebben, staat nog netter in de kast ook.
Fijne zakken, goede prijs, snel geleverd
Mooie rvs pendaalemmertje past goed de compostbacs in en sluit goed af, erg blij mee.
Goede kwaliteit van zakken, snelle levering
De zakjes zijn stevig en scheuren niet
Een goed product

Prima service.

Snelle levering. Leuk dat jullie ook gratis proefzakjes kunnen opsturen, dan kan ik goed zien welke maat ik het best3 kan gaan gebruiken.
Fijn mee te werken

Biozakken netjes en snel geleverd. Eerste bestelling.

De door de overheid geadviseerde composteerbare afvalzakken (biozakkken) voor GFT voor de eerste keer besteld bij Mr.Green Mind. Snel geleverd. Blij dat ik nu een flinke voorraad in huis heb. Over een jaar of wat weer een bestelling. Ik heb een account aangemaakt.

mrgreenmind.com

Mr. Green Mind heeft een missie Wij van Mr. Green Mind willen mensen prikkelen om milieubewustere keuzes te laten maken. Iedereen kan zelfs al met kleine stapjes bijdragen aan een groenere wereld. Wij...