Certificaat voor alleeninkt.nl

No. X43DD5676B13A221B37C1B91DF8BFC1F1
 

Geldig vanaf
25-04-2019
Geldig tot
23-04-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor alleeninkt.nl



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.028 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft alleeninkt.nl al 23.545 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Was perfect op tijd en inorde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
25-05-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Hoef hier niets aan toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
makkelijk te bestellen en snelle levering is dus top oja is ook nog goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
25-05-2019
Ik had de verkeerde cassettes besteld maar dit was geen probleem deze retour gestuurd en het goede type besteld .Het bedrag van de verkeerd bestelde werd keurig teruggestort op mijn rekening geweldige service op alles verdient alleen inkt 5 sterren .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
ziet er goed uit
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
veel portokosten naar belgie
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Alles altijd heel correct verzonden .... prima kleur... ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
25-05-2019
Ik gebruik al jaren inktcartridges van alleeninkt. Altijd snel geleverd, goed verpakt en goede prijs. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
25-05-2019
Beoordeling spreekt voor zichzelf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
snelle levering goede kwaliteit prima prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
keurige afhandeling van bestelling verder zo
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Beetje late levering maar heel goede inktpatronen en goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
25-05-2019
Op de website werd vermeld: vrijdag voor een bepaalde tijd besteld, de volgende dag per post geleverd. Bezorging kon tot 18:00 zijn. Heb daarop gewacht, geen bezorging. Maandag erop wel geleverd i.p.v. dinsdag.
Op zaterdag na 18:00 kun je niets meer ondernemen, waardoor ik in het weekend in de problemen kwam, kon mijn tickets niet uitprinten.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
alles is snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Snelle levering.Top Product ben ik zeer tevreden over.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Gisteren besteld, vandaag in de brievenbus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Supersnel :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
24-05-2019
oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
zeer snelle levering en goede prijzen,zeker aan te bevelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
snelle levering en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Website overzichtelijk. Aankopen verliep soepel. Bestelling volgende dag al afgeleverd. Besteld product voldoet aan de verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
snel en op tijd geleverd, werken tot op heden goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Snel en de juiste spullen. Goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Ik ben zeer tevreden over het product doet wat het doen moet.
Ook de prijs is redelijk.
Dus ik geef een 8.5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Erg tevreden.
Ook fijn dat je achteraf pas hoeft te betalen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.Snelle levering verschillende betalings mogelijkheden,gekozen voor achteraf betalen .bestelling dag of 4 in huis nog geen mail gekregen met betalings gegevens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Prima product en zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Prima prijs, snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Helemaal top, vandaag besteld en de volgende dag netjes aan de deur afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Dit is de eerste keer dat ik bij u besteld heb, maar zeker niet de laatste keer.
Ik ben erg blij dat ik getipt ben, om een keer op uw site te gaan kijken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Ik ben tevreden over jullie produkten van mijn bestelling, met dank.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
24-05-2019
Supersnelle levering , goed betaalbaar produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
24-05-2019
De website biedt u direct de juiste toners aan bij ingave van het type printer. Gemakkelijk en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Snel geleverd. Ga er van uit dat inkt ook goed is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
23-05-2019
Correct produkt
5.00
Uitstekend

alleeninkt.nl klantbeoordeling

alleeninkt.nl

alleeninkt.nl werd op 25-04-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Modem 20
7741MJ Coevorden
Nederland
info@alleeninkt.nl
alleeninkt.nl
Winkel-exploitant
Alleeninkt.nl B.V.
Modem 20
7741MJ Coevorden
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Nick van Klinken
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met alleeninkt.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.