De reviews voor alleeninkt.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en vaak stipte levering. De klantenservice wordt als uitstekend, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, en fouten worden snel en adequaat opgelost. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk en concurrerend beschouwd, vooral in vergelijking met originele producten. Problemen worden snel en correct afgehandeld en het omruilen of oplossen van fouten verloopt zonder gedoe. De kwaliteit van de inkt en cartridges wordt als goed tot zeer goed ervaren, met veel positieve geluiden over compatibiliteit en afdrukresultaten. Verder waarderen klanten het bestelgemak, de duidelijke communicatie en de gebruiksvriendelijke website. De communicatie wordt meestal als helder en informatief gezien.
Af en toe melden klanten problemen met bezorgdiensten of vertragingen. Daarnaast wordt soms gemist dat er tijdige updates worden gegeven bij vertragingen of problemen. Ook worden er af en toe verbeterpunten genoemd wat betreft de website.
Reviews voor alleeninkt.nl
Het zal nog moeten worden afgehandeld, maar de flexibiliteit van het bedrijf dat de klanten netjes te woord worden gestaan. Jammer is alleen dat via een mail of whatsapp gaat. Buiten dat is het nog niet afgehandeld met mijn ( eigen foutje) vraag en koop. Moet er bij vermelden dat de codes en de bestelnummers soms van elkaar afwijken. En het dan wat moeilijker zoeken wordt. In mijn geval zoek ik stickerrollen op een rol. Mijn labelprinter is in staat om op elke lengte van de rol te snijden. Bij de ene firma heet het permanent en bij andere firma’s kan het alleen op nummer. Op de rolhouder staat alleen maar de afmeting en is bij niet op zoeken te vinden. Er staan veel maten voor stickers die je wel ziet staan maar niet weet welke er bedoeld worden. Daar zit volgens mij nog wel speling in bij dat bij te werken.VOORBEELD: nummer Hg12345=adreslabel klein
En een andernummer is dan groot en weer een andernummer is dan een aaneengeslotenrol.
Met vr gr Jacob Middelhof
Ik heb twee bestellingen gedaan.
De 1e was niet conform, vandaag donderdag (werkdag) gekocht en morgen in huis, is pas op zaterdag geleverd. Hierover een feedback geleverd. Alleeninkt.nl geeft een eerlijke antwoord waarom het niet tijdig is geleverd.
Als test een 2e bestelling gedaan en deze is wel de volgende dag geleverd, dus geef ik de maximale sterren.
De vriendelijkheid van medewerker. Had probleem met beschadigde cartridges en moest diverse testen doen. Maar dat ging moeilijk omdat de beschadigde cartridges niet werden geaccepteerd door mijn printer. Dus kon ook niets printen. Uiteindelijk nieuwe cartridges toegezonden gekregen (supersnel) en het leed was geleden. De service is uitstekend en ik ben dik tevreden.
Voor het eerst een pakket cartridges bij jullie gekocht, cartridge vervangen, maar de display van de printer zei dat hij het niet kon detecteren. Gebeld met de klantenservice, fijn om een mens aan de lijn te krijgen, ze zag dat ik de goede inkt had gekocht en mailde me een trucje. En zo lukte het. Heel fijn!
Snelle service, goede producten
Er was iets mis gegaan met mij bestelling en dat is direct opgelost door iets na te leveren. Klantenservice reageert snel. Over de inktpatronen kan ik nog niks zeggen. Zijn in gebruik en de kleuren zijn prima, maar hoe snel deze leeg zijn (als het goed is heb ik meer inhoud dan bij mijn vorige b-merk) weet ik nog niet
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Vervelend om te horen dat er in eerste instantie iets mis is gegaan met je bestelling, maar fijn dat we dat snel hebben kunnen oplossen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Veel printplezier!
Groet Tom
Goede en snelle service
Had in eerste instantie een cartridges gekregen welke niet werkten. Heb oplossingsrichtingen gekregen en toen deze op 1 cartridge wel en op de ander niet werkte kreeg ik per omgaande een nieuwe cartridge opgestuurd.
Uiteindelijk werkt deze nu ook. Retourlabel gekregen voor kostenloze terugzending van de niet-werkende cartridge.
Bestelling goed uitgevoerd. Alleen jammer dat het moment dat de bezorger zou komen steeds wisselde en uiteindelijk kwam hij net na de laatst aangegeven tijd. We konden er toen niet meer op wachten en is het pakketje in de hal van het appartementencomplex achtergelaten. Bij thuiskomst lag het er gelukkig nog.
Antwoord van alleeninkt.nl
Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen dat de bestelling goed is uitgevoerd. Inderdaad vervelend, maar jammer genoeg ligt dat ook buiten onze macht. We zullen dit wel onthouden en terugkoppelen. Excuses voor het ongemak. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop!
Groet Tom
Sinds jaren altijd supersnel in de brievenbus ontvangen ,De Epson XP 430 printer vervangen door een epson XP3200 printer .nu wel 4x 1281 over en 1 x1283
De geel en blauw hadden geen geen chip herkenning in de XP430 dus na 8 jaar gebruik met Alleen inkt van Alleen inkt een mooie score vele dank.
goedkoper, even goede prestaties
De inkt is goedkoper dan die van andere (huis)merken, maar levert zonder één hikje een mooie afdrukkwaliteit.
Ik had een deadline op mijn eindwerk (op x exemplaren te drukken), ik dreigde zonder inkt te valken, maar 's anderendaags was mijn probleem helemaal opgelost.
Hallo, allereerst bedankt voor u snelle levering! Website is makkelijk te benaderen en de informatie is correct. Ik heb wel nog een vraagje, ik kan nergens de capaciteit in het te afdrukken pagina's vinden.......
Voorts is de prijs kwaliteit verhouding uiterst gunstig.
Ik bestelde 2 cartridges en ontving 1 dag later de bestelling . Maar een van de cartridges was ver over de datum. Gemaild en kreeg antwoord dat er hoogstwaarschijnlijk een oude was doorgeglipt. Een dag later ontving een een nieuwe en goede cartridge. Topservice!!
Verkeerde Inkt besteld.
Kleuren set cartridges besteld, maar helaas was er iets niet goed (per ongeluk de verkeerde besteld). Deze mag retour gestuurd worden, en zodra afgewerkt krijg ik een tegoed om "de juiste cartridges" te bestellen. Dus al met al, goede en snelle service.
de printer geeft aan dat een gevulde cartridge leeg is.dat de cartridge
Geregeld geeft de printer aan dat de cartridge leeg is, maar als ik deze eruit haal voel ik aan het klotsen van de inkt dat ie niet leeg is. Ik installeer deze opnieuw en geregeld, maar niet altijd., werkt de cartridge weer. Het weigeren gebeurd soms als er langere tijd niet geprint wordt.
Beste Mensen van alleeninkt, Jullie zijn heel goed. Ook als ik met eenvoudige vragen kom bij jullie, omdat ik er toch niets van begrijp. Ik krijg gewoon en op prettige wijze een antwoord waarmee ik uit de voeten kan. Heel veel dank. Jeannie Sauer
Ik ben niet zo lang aangemeld als klant maar de bestelling was zo snel verzonden en netjes verpakt. De kleur inkt was verpakt in plastic maar liever net zo verpakt als de zwart inkt. Verder was geen bijzonderheden. Alles naar mijn wensen. Met vriendelijke groeten.
Het is heel fijn dat de levering zo snel mogelijk komt en dat heb ik bij Alleeninkt.nl ervaren.
Ook is het fijn dat er nog artikelen leverbaar zijn voor de oudere modellen printers.
Al met al, goed bezig.
Ben al enkele jaren klant en heb tot op heden nog geen problemen gehad met alleeninkt plus elke vraag is ingewilgd en opgelost.
Kwaliteit van inkt en betaalbare prijs .
PRIMA doe zo voort .
De service van jullie was prima in orde. Alleen zette post.nl het pakje gewoon achter de brievenbus, terwijl het die dag regende. Aan onze voordeur is een afdak waar de pakjes altijd droog staan dus...
De toner is netjes afgeleverd door postnl.
Ik had op zondag besteld. De levering was op donderdag. Ik had de levering eerder verwacht omdat op de site de indruk wordt geschept dat levering snel plaats vindt. Ik zou graag een bericht ontvangen op het moment dat die verwachting niet kan worden waargemaakt. Wellicht was op dat moment de toner die ik bestelde niet op voorraad?
Welke beoordeling ???
Een beoordeling? Goeie vraag, wij zullen een beoordeling kunnen schrijven vanaf het moment dat wij onze bestelling ontvangen hebben …
We hebben nog niets gezien of gehoord van Post NL en kunnen op track en trace niets vinden. Gisteren nog bij het afhaalpunt op de Krijgslaan 118 Wilrijk gaan horen en zij hebben nog niets ontvangen! We zijn benieuwd maar tot nu toe zeker geen goede ervaring !
Mvg,
Desair Germain