alleeninkt.nl- Logo - Beoordelingen

alleeninkt.nl
Beoordelingen:

6.940 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden80.170 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een waanzinnig goed service team! Ik wilde mijn HP printer én de nieuwe cartridge al weggooien, toen deze mensen me net zo lang hielpen totdat ik weer kon printen. Toen bleek dat de cartridge (waarschijnlijk door mij) vernield was, ontving ik gratis een nieuw exemplaar. Vanaf nu koop ik al mijn inkt bij AlleenInkt.

de meest kritische beoordeling

13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb bij AlleenInkt gekocht omdat ik korting kreeg via Q and A panel - ik had toen niet in de gaten dat het huismerk cartridges waren. Bij HP zou ik deze zeker niet gebruikt hebben, omdat je dan meteen je printer bij het schroot gooien. Bij mijn huidige Canon heb ik het er maar op gewaagd en de kleuren wijken toch af van het fabriekswerk. Jammer, omdat ik fotografische ontwerpjes maak en graag in serie werk. Nu kan ik jullie cartridge alleen voor test gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alleeninkt.nl

 Sorteren  
Relevantie
DT
Daan T.
Bussum
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

4 sterren door externe factoren

Geen klachten over AlleenInkt of het bestelde product dus dat zou 5 sterren waard moeten zijn; helaas maken ze gebruik van DHL als hun vervoerder. Wellicht is het goedkoper dan andere vervoerders, maar hier is het de meest slechte optie omdat ze niet doen waarvoor ze betaald worden. Als je 3 dagen moet lezen dat ze niet hebben bezorgd omdat er niemand thuis was terwijl ze een brievenbuspakket bij zich hebben, dan wekt dat een hoop irritatie op en wellicht valt de keuze de volgende keer op een andere aanbieder die geen gebruik maakt van DHL.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Product uit de handel?

Het product bleek niet meer beschikbaar bij de leverancier? Dat was vreemd. de verzending was daardoor meer dan een week vertraagd. Het bericht dat er iets mis was duurde vrij lang (een week en pas nadat ik zelf een vraag had gestuurd). Wel heel verrassend fijn dat ze nog een restvoorraad hadden en het ook nog hebben aangevuld met extra fotopapier.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hartelijk dank voor de supersnelle afhandeling en verzending van mijn bestelling. Mijn complimenten! Na ontvangst zag ik dat het doosje aan de onderkant open was, maar gelukkig zaten de 2 inktcartridges er nog heel in. Misschien bij volgende verzending een klein extra stukje plakband gebruiken?
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles loopt vlotjes. Duidelijk krijg je inzicht over de gang van zaken. Een verbeterpunt is, wanneer er via de e-mail een vraag gesteld wordt , komt er geen reactie op die vraag, maar een algemeen antwoord.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel snelle levering. Super service.

Had bij een nieuwe bestelling een opmerking geplaatst over een cartridge van meer dan een jaar oud. Kreeg zonder vragen een 2e nieuwe bij mijn bestelling bijgeleverd. Super service. Heel snelle levering.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring, nu voor de 2de keer besteld. Wel wat 'losse' inkt in verpakking maar vermoed dat dit geen problemen gaat opleveren. Mocht dat wel zo zijn vertrouw ik er op dat het netjes word opgelost.
Beoordeling melden
BB
bernard b.
Amersfoort
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon cartridges voor canon pixma 6300a zo bestellen, maar wist niet waarom Het ene pakket 5 en het andere 6 cartridges bevatte. Na wat zoek werk bleek het 6de cartridge foto blauw te zijn
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het produkt is gewoon goed. Alleen de bezorging door DHL is slecht. Zelfs een brievenbuspakket geven ze af bij een pick-up point, zodat je alsnog door weer en wind moet om het op te halen.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering , via mail contact gehad over de qr code. Heel snel antwoord en perfecte afhandeling. Een goede prijs. Kortom een zeer tevreden klant
Beoordeling melden
FP
Femy P.
Alphen aan den Rijn
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
het bestelde artikel ontvangen alleen nog niet in gebruik. Heb altijd graag voorraad. na gebruik ga ik jullie melden hoe het inkt in gebruik is.
Beoordeling melden
RF
R.F. F.
Den Helder
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zo gemakkelijk te bereiken en bestellen en achteraf te betalen. Ben er blij mee,alleen jammer dat er niet zoveel inkt i.d.cartridges zitten.
Beoordeling melden
MK
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid wat betreft levering betreft kan niet beter, ik heb nog niet getest de kwaliteit van de lnkt, maar dat zal zeker goed zijn.
Beoordeling melden
GH
Greetje H.
Haulerwijk
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na telefonisch overleg, vanwege ik dacht verkeerde inktpatronen, werd na ons gesprek, er onmiddellijk een oplossing aangeboden! Tof👍👍
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bestellen liep gesmeerd! Verder was de verpakking ook erg aantrekkelijk en de aflevering liep gesmeerd en was al de volgende dag!
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Toen er iets verkeerd ging met mijn bestelling kon ik deze zonder problemen retourneren en werden nieuw cartridges toegestuurd
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De patronen werken uitstekend. Voor mij was dit een proefbestelling en ik bestel eerstdaags meerdere exemplaren. Bedankt!
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima huismerk inktcartridges.

Prima huismerk inktcartridges voor mijn Canon printer voor een scherpe prijs. De super snelle levering is echt top!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle service. Tijd voor persoonlijke hulp. En een steeds mooier en breder assortiment. Ga zo door heren!
Beoordeling melden
EV
Edward v.
Leidschendam
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette en overzichtelijke website. Kwaliteit en prijzen zijn prima. Snelle (brievenbus) levering Houden zo😊
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking was goed, de inkt kon niets mee gebeuren toen het pakketje door de brievenbus werd geleverd.
Beoordeling melden