alleeninkt.nl

85.957 reviews in totaal   3.248 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle levering, de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De klantenservice wordt vaak geprezen om vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en snelle hulp. Ook wordt het eenvoudige en gebruiksvriendelijke bestelproces positief genoemd. De kwaliteit van de inkt en cartridges wordt over het algemeen als goed ervaren en de verpakking wordt meestal goed beoordeeld. Problemen met bestellingen of producten worden doorgaans vlot en naar tevredenheid opgelost door het bedrijf. Sommige klanten ervaren frustratie wanneer bestellingen vertraagd zijn of niet voldoen aan de beloofde levertermijn. Er zijn enkele negatieve ervaringen met de communicatie van de klantenservice en met de compatibiliteit of het functioneren van inkt en cartridges. Daarnaast zijn er suggesties voor verbetering van de website en verpakking.

Reviewsalleeninkt.nl

Ik had reeds een beoordeling geschreven. Het gaat goed en snel als je een bestelling plaatst, en ook zodanig afgewerkt. Wat wel beter kan is( als je eigen materiaal verkoopt) dat het dan ook duidelijk aangeeft wat de maten zijn ( ik heb het dan over de printer rollen). Adresrollen en verzendingen rollen prima, maar als men zoekt naar rollen die helemaal aaneengesloten zijn, om dat sommige labelprinters deze zelf opmaat kunnen snijden en dan ook minder paper nodig hebben. Bij adres labels is dat niet nodig.ik sluit met de woorden het is goed bij Alleeninkt.nl om je bestellingen te doen. Maar het kan altijd beter.. fijn weekend
Ten eerste is de klant koning, heb het zelf ervaren. Ten tweede zijn de mensen waarmee IK contact heb gehad, keurig en netjes met uitleg behandeld. Tot driemaal toe een pakje retour gezonden en uit de gegevens die ik had gekregen ook binnen die tijd uitgevoerd. Ik heb inmiddels drie rollen binnen gekregen die ik kan gebruiken en al in gebruik heb. Een minimale kant tekening…. Ik zoek eenpapier rol die aaneengesloten is en niet wordt onderbroken door bv adreslabels of verzendlabels, mijn printer kan zelf de rol op maat snijden. Deze rol heb ik gehad maar is niet te verkrijgen. Dus zoek ik nu op het internet of deze te verkrijgen is. Ik ben hier eerlijk in dus mocht het binnen Uw gelederen zijn , dat U deze wel heeft hoor ik het graag. Voel het als een beetje schuldig naar elders te kijken. Nogmaals hartelijk bedankt.. Jacob Middelhof

Super service!!!!!

We hadden een zwarte cartridge besteld omdat we kleur nooit gebruikten, dus kleuren waren leeg. Tot die tijd konden we gewoon een nieuwe zwarte cartridge bestellen en we konden weer printen. Deze keer niet! Verschillende keren contact gehad met de klantenservice. Ze dachten goed mee, kwamen met mogelijke oplossingen, maar het probleem bleef bestaan. Na alles geprobeerd te hebben toch kleuren cartridges besteld en het probleem was opgelost. Het bleek achteraf toch aan onze printer te liggen. Maar we hebben deze klantenservice als TOP ervaren. Menige klantenservice kan hier nog wat van leren!

Antwoord van alleeninkt.nl

Bedankt voor de positieve recensie! Wat fijn om te lezen dat jullie onze klantenservice als top hebben ervaren. Natuurlijk is het jammer dat het probleem niet meteen was opgelost, maar goed om te horen dat er uiteindelijk duidelijkheid kwam en jullie weer kunnen printen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Veel printplezier! Groet Tom
C E
Carolus E.

Huismerk Canon GI-51 inkttanks voordeelbundel

IPage 1 Carolus Erken Ridder Walter Van Havrelaan 26/bus 5 2900 Schoten België carolus.erken@telenet.be 0496530116 Pakbon P2026-90284 Bestelling O2026-98110 Klantnummer 57814 Datum 27-05-2026 Betaalmethode mollie - bancontact Shop alleeninkt Verzendmethode Pakket met T&T AI Productcode Naam Geleverd 6091634360336 Huismerk Canon GI-51M inkttank magenta 3 6091638149180 Huismerk Canon GI-51C inkttank cyaan 3 6091641552557 Huismerk Canon GI-51Y inkttank geel 3 6091651769723 Huismerk Canon GI-51PGBK inkttank zwart 3 Totaal: 12k bestel altijd mijn inktpatronen van Canon bij jullie en ben heel tevreden over service.

Antwoord van alleeninkt.nl

Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! We vinden het leuk om te horen dat je je inktpatronen altijd bij ons bestelt en zo tevreden bent over onze service. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Veel printplezier! Groet Tom
IN afwachting van de retour gezonden niet passende cartridges, de nog te ontvangen vervangende doos voor mijn Brother printer MFC 1491DW met mijn wel passen cartridges LC3213 met beste groet, G van Beek marketeer en contentstrategie - editor www.RandstadMedia.nl data www.vanbeekcommunicatie ger@vanbeekcommunicatie.nl Voorstel. als zoveel jaren gebruiker enthousiast met Alleeninkt. Maak graag Pr ad op voor support bedragje € 15,00 per maand. per 3 maanden. 0654722813 zie www.Randstadmedia.nl
Het zal nog moeten worden afgehandeld, maar de flexibiliteit van het bedrijf dat de klanten netjes te woord worden gestaan. Jammer is alleen dat via een mail of whatsapp gaat. Buiten dat is het nog niet afgehandeld met mijn ( eigen foutje) vraag en koop. Moet er bij vermelden dat de codes en de bestelnummers soms van elkaar afwijken. En het dan wat moeilijker zoeken wordt. In mijn geval zoek ik stickerrollen op een rol. Mijn labelprinter is in staat om op elke lengte van de rol te snijden. Bij de ene firma heet het permanent en bij andere firma’s kan het alleen op nummer. Op de rolhouder staat alleen maar de afmeting en is bij niet op zoeken te vinden. Er staan veel maten voor stickers die je wel ziet staan maar niet weet welke er bedoeld worden. Daar zit volgens mij nog wel speling in bij dat bij te werken.VOORBEELD: nummer Hg12345=adreslabel klein En een andernummer is dan groot en weer een andernummer is dan een aaneengeslotenrol. Met vr gr Jacob Middelhof
Correct en snel geleverd maar over de inkt patronen kan ik op dit ogenblik niet zeggen ze moeten nog vervangen worden en hopelijk aanvaard de printer de huis patronen want mijn ervaring heb ik al in het verleden met magenta en gele patronen foutmelding gekregen dat de patronen niet aanvaard worden door de epson xp 6100 printer.
Normaal geen probleem, enkel mijn laatste bestelling van inktpatronen voor printer, Ziet er identiek uit als mijn vorige , maar mijn printer zegt continue dat dit inktcartridges niet voor deze printer is Maar natuurlijk hebben we dus geprobeerd en lukt nie Het is een hp printer , dit had ik vermeld en heb 304 ontvangen ipv 302 vermoed ik Zal moeten kijken om een nieuwe te bestellen zeker Vriendelijke groeten fabiennetanghe@outlook.com

Antwoord van alleeninkt.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het normaal geen probleem is, maar vervelend dat het bij je laatste bestelling niet goed lijkt te gaan. Als de printer aangeeft dat de cartridges niet geschikt zijn, kan het inderdaad zijn dat het verkeerde type is besteld of geleverd. HP 302 en HP 304 lijken op elkaar, maar kunnen niet als vervanger van elkaar worden gebruikt. We kijken graag even met je mee welke cartridges geschikt zijn voor jouw HP printer en of er iets mis is gegaan met je bestelling. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan altijd klaar om je te helpen. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing. Groet Tom
Het bijzondere was dat, na ik had besteld ( binnen de normen) het gevraagde was verzonden. Vrijdag de aankoop Zaterdag bericht dat ik het kon ophalen, helaas was de ptt zo vriendelijk en een uurtje later de melding gaf , dat het naar Maandag was verschoven. Waarom het draait is dat er snel en goed wordt gehandeld. Sjapoo
Ik heb twee bestellingen gedaan. De 1e was niet conform, vandaag donderdag (werkdag) gekocht en morgen in huis, is pas op zaterdag geleverd. Hierover een feedback geleverd. Alleeninkt.nl geeft een eerlijke antwoord waarom het niet tijdig is geleverd. Als test een 2e bestelling gedaan en deze is wel de volgende dag geleverd, dus geef ik de maximale sterren.
De vriendelijkheid van medewerker. Had probleem met beschadigde cartridges en moest diverse testen doen. Maar dat ging moeilijk omdat de beschadigde cartridges niet werden geaccepteerd door mijn printer. Dus kon ook niets printen. Uiteindelijk nieuwe cartridges toegezonden gekregen (supersnel) en het leed was geleden. De service is uitstekend en ik ben dik tevreden.
Ondanks dat er bij het bestelde artikel stond dat het maandag zou arriveren (besteld op zondag ochtend om 00:23) kwam de inkt pas op woensdag aan. Bij nabellen op dinsdag werd er verwezen naar de FAQ waarin dan staat dat het pas op maandag door post.nl opgehaald zou worden, maar als er bij het artikel staat dat het op maandag gaat komen ga ik niet nog verder zoeken om te kijken of dat wel klopt. Wellicht kan er op de artikel pagina verwezen worden naar die informatie, of duidelijker worden aangegeven dat bestellingen in het weekend pas halverwege de week gaan komen.
Voor het eerst een pakket cartridges bij jullie gekocht, cartridge vervangen, maar de display van de printer zei dat hij het niet kon detecteren. Gebeld met de klantenservice, fijn om een mens aan de lijn te krijgen, ze zag dat ik de goede inkt had gekocht en mailde me een trucje. En zo lukte het. Heel fijn!

Antwoord van alleeninkt.nl

Bedankt voor je positieve recensie! We vinden het vervelend om te horen dat je in eerste instantie een vervelende ervaring hebt gehad met de cartridges, maar we zijn blij om te horen dat de cartridges weer werkten nadat je contact had opgenomen met onze klantenservice. Leuk om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Veel printplezier! Groet Tom

Snelle service, goede producten

Er was iets mis gegaan met mij bestelling en dat is direct opgelost door iets na te leveren. Klantenservice reageert snel. Over de inktpatronen kan ik nog niks zeggen. Zijn in gebruik en de kleuren zijn prima, maar hoe snel deze leeg zijn (als het goed is heb ik meer inhoud dan bij mijn vorige b-merk) weet ik nog niet

Antwoord van alleeninkt.nl

Bedankt voor je 5-sterrenrecensie! Vervelend om te horen dat er in eerste instantie iets mis is gegaan met je bestelling, maar fijn dat we dat snel hebben kunnen oplossen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Veel printplezier! Groet Tom

Goede en snelle service

Had in eerste instantie een cartridges gekregen welke niet werkten. Heb oplossingsrichtingen gekregen en toen deze op 1 cartridge wel en op de ander niet werkte kreeg ik per omgaande een nieuwe cartridge opgestuurd. Uiteindelijk werkt deze nu ook. Retourlabel gekregen voor kostenloze terugzending van de niet-werkende cartridge.

Perfecte club

In de eerste instantie een prachtige, overzichtelijke en klantvriendelijk site. Veel producten wat uitnodigt tot verder winkelen. Artikelen zijn snel bezorgd en in goede orde ontvangen. Was degelijk verpakt. Veel beter dan andere leveranciers vaak doen! Kortom, voor mij 10 sterren waardig.

Antwoord van alleeninkt.nl

Wat een mooie recensie, dankjewel! Super om te horen dat je onze site overzichtelijk en klantvriendelijk vindt en dat je bestelling snel, netjes en goed verpakt is aangekomen. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom
Bestelling goed uitgevoerd. Alleen jammer dat het moment dat de bezorger zou komen steeds wisselde en uiteindelijk kwam hij net na de laatst aangegeven tijd. We konden er toen niet meer op wachten en is het pakketje in de hal van het appartementencomplex achtergelaten. Bij thuiskomst lag het er gelukkig nog.

Antwoord van alleeninkt.nl

Bedankt voor je recensie! Fijn om te horen dat de bestelling goed is uitgevoerd. Inderdaad vervelend, maar jammer genoeg ligt dat ook buiten onze macht. We zullen dit wel onthouden en terugkoppelen. Excuses voor het ongemak. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Geniet van je aankoop! Groet Tom

Problemen en service

Nadat ik problemen had met de cartridges en een goed telefonisch gesperk had gehad met de klantenservice stuurde men mij direct nieuwe cartridges ik moet alleen nog eens afwachten of het probleem dan is opgelost,maar de service is alvast oké!!! Waarvoor mijn dank
Heb er al weer een cartridge bij die niet helemaal leeg getrokken wordt. Ik zie dat aan het gewicht van de cartridge. Op een gegeven moment weigert de cartridge terwijl er wel nog inkt inzit. Gelukkig is dat pas de derde keer op al die jaren dat ik bij alleeninkt mijn cartridges koop, maar het is wel vervelend.
Het eigen merk werkt prima, Het enige wat beter kan is dat als een klant voor de zekerheid vraagt of het klopt (aangezien de afbeelding een verschil met origineel liet zien) de klantenservice dan niet kleinerend de opmerking plaatst dat het zelf op te zoeken is, echt een raar antwoord van een klantenservice.