ergolutions.nl

27 reviews in totaal   27 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsergolutions.nl

Zeer professionele services met esthetische en ergonomische producten! De bureaustoel gekocht voor mijn kleindochter was prachtig uitgevoerd. De vier modules zijn makkelijk en in just-no-time in elkaar te zetten. Het is een prachtig verjaardagscadeau voor een peuter
Love this desk. Pretty easy to assemble, very sturdy and stable ( I got the 120 x 80cm) It moves very quickly, smoothly and allows you to find also the little tiny adjustment. Very happy with it.
heel erg op afspraak en klantvriendelijk. Product is ook absoluut naar wens met hoge kwaliteit.
product is mooi en van goede kwaliteit. Je word op de hoogte gehouden van de levering.
Snelle, probleemloze levering. Kwaliteit top.
Service is prima. Echter iets meer flexibiliteit in onderhandelen met de klant mag wel.
Zeker een aanrader 👍
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Ze communiceren duidelijk en reageren snel. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht. Kortom: een prima bedrijf dat ik van harte aanbeveel!"
Repeated requests for a review while I am still waiting for delivery….

Antwoord van ergolutions.nl

Geachte klant, hartelijk dank voor uw bestelling van vrijdag 09-01-2026. Wij hebben uw bestelling direct op maandag aan onze verzendpartner GLS overgedragen. Onze beoordelingsuitnodigingen worden door Trusted Shops automatisch 7 dagen na overdracht aan GLS verzonden. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Wij doen werkelijk alles om onze klanten tevreden te stellen en zetten ons daar elke dag volledig voor in. Helaas hebben wij geen invloed op de prestaties van GLS. Naar aanleiding van uw negatieve beoordeling hebben wij de zaak nogmaals zorgvuldig bekeken. GLS heeft voor de bezorging helaas daadwerkelijk 10 dagen nodig gehad, wat uiteraard veel te lang is. Omdat wij altijd open en transparant zijn, hebben wij u de volledige verzendhistorie van GLS doorgestuurd. Natuurlijk doet een dergelijke slechte beoordeling ons veel pijn en wij ergeren ons eraan dat GLS ons – en daarmee ook u – in dit geval heeft teleurgesteld. Voor de lange levertijd kunnen wij ons slechts verontschuldigen en wij willen u op deze plaats hartelijk danken voor uw geduld. Het spijt ons zeer dat u zo lang heeft moeten wachten en dat Trusted Shops u tegelijkertijd onnodige e-mails heeft gestuurd. Wij hopen van harte dat u volledig tevreden bent met uw nieuwe tafel. Met vriendelijke groet Christoph Henning Directeur Ergolutions GmbH
Eenvoudig een zadelkruk besteld en was snel geleverd. Zeer tevreden.
Klantvriendelijk, eerlijke prijs, hoge afwerkingskwaliteit; zou opnieuw kopen.
Klantenservice denkt mee, oplossing kwam binnen enkele minuten per e-mail.
Levering probleemloos en stipt, het bureau stond nog dezelfde dag.