Akkermandenhaag.nl

7.072 reviews in totaal   277 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn bijzonder tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend, professioneel en klantgericht ervaren, met extra aandacht voor een persoonlijke benadering. Klanten waarderen de zorgvuldige, nette en vaak feestelijke verpakking van hun bestelling. Het brede en kwalitatief hoogwaardige assortiment wordt veelvuldig geprezen. De communicatie met klanten verloopt vlot, vriendelijk en duidelijk. Daarnaast voelen klanten zich gewaardeerd door persoonlijk advies en kleine attenties bij hun bestelling. Problemen worden snel, professioneel en naar tevredenheid van de klant opgelost. De website wordt als duidelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaren, al zijn er enkele suggesties voor verbetering.

ReviewsAkkermandenhaag.nl

Kwaliteit, service en betrokkenheid

Net als de kwaliteitsproducten die Akkerman Den Haag verkoopt, zit de kwaliteit van dit bedrijf ook in de perfecte service verweven. Of je nu een duurdere Pelikan of Visconti koopt of een minder kostbare Kaweco Sport, de aandacht die jouw bestelling krijgt (bijvoorbeeld door toch alvast de clips op de Kaweco Sport te plaatsen en deze niet los te versturen) getuigd van échte ouderwetse dienstverlening...dat alles los van de Haagse hopjes 😉

Zeer tevreden

Een mogelijke beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ **Uitstekende service en snelle afhandeling** Zeer tevreden over de service van [P.W. Akkerman Den Haag](https://akkermandenhaag.nl/?utm_source=chatgpt.com). Een keurig en professioneel bedrijf met veel kennis van zaken. Bestellingen worden snel en zorgvuldig afgehandeld. Ook wanneer een artikel in backorder staat, wordt dit uitstekend opgepakt en wordt er goed gecommuniceerd over de verdere levering. Een betrouwbare speciaalzaak met persoonlijke aandacht en een hoog serviceniveau. Zeker een aanrader voor liefhebbers van kwalitatieve schrijfwaren.

Ik ben dolblij met m'n rode, groene en paarse vullingen

Wat ben ik bij met met rode, paarse en groene vullingen voor mijn nieuwe vulpen. Ze passen precies, dat is altijd even spannend. En wat geweldig verpakt. met twee hopjes erbij, en maar 1 dag wachten. Normaal bestel ik alles bij Bol.com, maar leuk om een zelfstandige ondernemer zo te 'steunen'. Ga ze zeker promoten op mn youtube channel Mabel's tarot met 7500 abo's!

Net een stapje meer

Akkerman vind ik sowieso een prettige winkel. Ik heb hier al meerdere spullen gekocht en al vaker geweest. Nu inkt besteld en nog een convertor. Via de mail keurig op de hoogte gehouden, alleen PostNL liet zich weer van zijn slechtste kant zien. Maar, daar kan Akkerman niets aan doen. De items waren goed verpakt, je ziet dat het met zorg gedaan is. En, zoals altijd, nog 2 heerlijke Haagse Hopjes erbij. Absoluut een aanrader
J W
Johanna W.

Een bedrijf dat weet wat service is!

Wat een geweldige service, na het opsturen van mijn ‘overjarige’ vulpotlood werd ik voortdurend op de hoogte gehouden en uiteindelijk een zeer goed verzorgd pakketje ontvangen met het gerepareerde vulpotlood ‘als nieuw’!! plus de vervangen onderdelen als bewijs en een zakje met heerlijke Haagse Hopjes erin. Hulde voor dit bedrijf.
Groot assortiment. Heb Japans midori papier gekocht tegen een redelijke prijs. Werd aangeboden om in cadeauverpakking te worden geleverd. Zonder meerprijs. Zag er erg mooi uit. Wel verzendkosten gerekend. Jammer dat ik te ver weg woon. Was graag eens even gaan snuffelen voor mooie schrijfwaren.

Het lek boven

Mijn gewaardeerde Montblanc vulpen was gaan lekken. In overleg met Akkerman is de pen opgestuurd en gerepareerd. Dat scheelde 2x de reis naar Den Haag. De reparatie was vlot, se communicatie was vlekkeloos en de pen schrijft weer perfect. Alles in 1 week voor elkaar.

Een bedrijf dat zijn kroon verdiend.

Ik heb nu een aantal producten besteld bij Akkermans. Alles wordt keurig verpakt en op tijd verzonden. Informatieverzoeken worden snel en naar tevredenheid afgehandeld. Eén klein minpuntje: ik krijg niet bij elke bestelling mijn geliefde Haagse hopjes.
Grote keuze en prima service. Op de site is goed te zoeken wat je wilt, de afhandeling is soepel, als er iets niet klopt wordt er vriendelijk contact gezocht, de verzending en verpakking is perfect. Kortom, alles is zoal je dat zou wensen!

Akkermans Den Haag het adres voor vulpen en inkt

Akkermans Den Haag heeft een assortiment aan vulpen inkt. De bestelling werd snel geleverd en was bovendien goed verpakt. Ik koop hier al jaren mijn inkt van standaard royal blue tot Pilot Iroshizuku Ku-Jaku

Sheaffer 100 Chrome - heerlijke pen om in deze tijd gewoon nog op papier te schrijven

Ik heb heel lang geleden van mijn lieve echtgenoot een zeer mooie Sheaffer vulpenset gehad. Op de site van Akkerman Den Haag, kwam ik de Sheaffer 100 Brushed Chrome tegen. Deze heb ik binnen week ontvangen. De vulpen is iets dikker dan ik gehoopt had, maar schrijft door de fijne punt heerlijk.

Alles klopt gewoon.

Het proces van bestellen is duidelijk en eenvoudig. De bestelling is op tijd verstuurd, is netjes verpakt en klopt gewoon. De kleine attentie van 2 haagse hopjes maakt het af.
Zo leuk om ook bij mijn bestelling een presentje te ontvangen. Dat geeft mij het gevoel dat het gewaardeerd wordt, dat ik iets bestel. en wederzijdse energie uitwisseling

Bestelling en Service zijn prima!

Ik ben geinteresseerd in Nakaya (Urushi) vulpennen. Ik zou het fijn vinden als ik periodiek op de hoogte kan worden gebracht van nieuwe aanwinsten

Uitstekende service!

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service! Vriendelijk geholpen, goede communicatie en mijn pen werd zeer snel verzonden. Alles was netjes verpakt en volledig naar verwachting. Zeker een aanrader!
Ik wilde graag een midori agenda voor 2027 bestellen. Heel blij dat jullie een pre-order aanbieden. Dat scheelt me tijd, omdat ik nu zeker weet dat ik de agenda ga krijgen, ook al moet ik nog even op wachten.

Inpakservice is handig

Eenvoudig bestellen. Snelle bezorging. Overzichtelijke website. Heel goed aanbod. De inpakservice is fijn, want de meeste artikelen van Akkerman zijn zeer geschikt als cadeau!
Uitstekende en zeer snelle service! Ik had verkeerde vullingen besteld, maar na een telefoontje is dat zeer snel opgelost. TOP!

De extra attentie: een extra, gewaardeerde service

Pennen en vullingen zijn zoals verwacht. Verpakking is prima, klein aardigheidje bij de eerste levering bracht een glimlach op mijn gezicht, levertijd is zoals aangegeven.

Snel en correct! Top dus.

Mooie en toegankelijke website en mijn eerder ervaringen met bestellingen zijn positief. Ook nu weer snelle en correcte levering van bestelde artikelen. Top!