Akkermandenhaag.nl
Beoordelingen:

614 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.619 beoordelingen in totaal  

4,88
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 jan. 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Akkermandenhaag.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat mij sterk en positief opvalt is de persoonlijke aandacht die wordt besteed aan de klant. Als er iets aan de hand is wordt er echt de tijd genomen om samen de beste oplossing te vinden. Bij mijn bestelling was een onderdeel niet op voorraad. Hierover werd ik gebeld waarbij rustig verschillende oplossingen werden aangedragen. Nadat ik mijn keuze had gemaakt werd alles spoedig geregeld. De producten in het pakket waren allemaal mooi ingepakt, het was net een doos vol cadeautjes :) helaas was er een probleem met een van de producten. Daarover heb ik gebeld en het was weer een zeer vriendelijk gesprek waarbij echt naar me geluisterd werd en waarbij duidelijk was dat ze het probleem goed willen oplossen. Bij alle interacties die ik tot nu toe heb gehad voelt het echt alsof mijn tevredenheid centraal staat en dat ze echt de tijd nemen om mij zo goed mogelijk te helpen. Het is jammer dat niet alles meteen perfect kon gaan, maar de goede service maakt dat helemaal goed.

de meest kritische beoordeling

25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op de website wordt geen levertijd van het artikel vermeld. Ook bij de bevestiging niet. Uiteindelijk heb ik zelf contact op moeten nemen om erachter te komen dat de levertijd enkele weken bedroeg omdat deze kennelijk nog ergens besteld moest worden. Uiteindelijk heb ik in de winkel in Den Haag een andere pen uit moeten zoeken om toch op tijd de vulpen kado te kunnen geven.
RS
Randolph S.
Den Haag, Niederlande
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Akkermandenhaag.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Overzichtelijke website, mooi assortiment, prima levering

Overzichtelijke website, mooi assortiment en gewenste producten waren goed vindbaar. Prima levering en artikelen goed verpakt, zelfs in cadeaupapier :) Suggestie: deskundig advies over de do's en do'nts van vulpenonderhoud zou een mooie toevoeging zijn op de website. In de fysieke winkel is zulk advies ongetwijfeld beschikbaar, maar wie ervoor aangewezen is op google vindt teveel tegenstrijdige informatie om wijzer te worden ...
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mijn online aankoop had ik snel nodig ...

Het betrof een online bestelling, die ik snel nodig had, omdat het een cadeau betrof dat ik op een bepaalde dag zou geven. Niet alleen ontving ik het ruim op tijd, maar ook was het mooi verpakt. Akkermans? Dat zijn professionals, die weten wat kwaliteit inhoudt.
Beoordeling melden
PD
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Al diverse keren artikelen besteld bij PW Akkerman Den Haag. Ben zeer tevreden. Altijd een snelle en correcte levering. Artikelen worden feestelijk verpakt, in een stevige doos, zodat ze ongeschonden aankomen. Complimenten voor het Team PW Akkerman Den Haag!
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
heldere en vriendelijke uitleg bij telefonisch contact het ontvangen van de bestelde artikelen is een feestje - wat een aandacht wordt hier aan besteed . Grote klasse
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooi verpakt in cadeaupapier. Goed beschermd tegen evt beschadiging. Heel snel geleverd. Mooie, nette factuur.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was wat later dan ik verwachtte verzonden. Maar het was erg leuk ingepakt. Daarom 5 sterren!
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Schade is prima verholpen binnen acceptabele tijd en opsturen en communicatie verliep goed.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle toezending van bestelde artikelen. Goed service bij vragen aan klantenservice
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topbedrijf met grote liefde voor hun vak

Topbedrijf met grote liefde voor hun producten, hun vakmanschap en hun stijl.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering,mooi en verzorg ingepakt 🎁 was een echte plezier te ontvangen!
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Premium ervaring

Pen en inkt besteld, prachtig ingepakt! + een leuke verrassing bijgesloten.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes alles volgens afspraak prima geholpen en een dikke vette Pluim !!
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hebben alle vullingen voor schrijfpennen...en alles word keurig bezorgd
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zo snel de bestelling ontvangen, mooi verpakt net 3 Haagse hopjes...
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Binnen 5 minuten al ontvangstbevestiging en melding van verzending
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en prachtig ingepakt. Voelt als een waar kado!
Beoordeling melden
JV
Jan V.
Middelburg
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meg zorg behandeld en vriendelijke klantenservice, geweldig !!!
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuk de ingepakte Haagse hapjes en de leuk ingepakte inktpot
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke website, groot assortiment
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten van goede kwaliteit. Snelle service.
Beoordeling melden