alpacshop.nl- Logo - Beoordelingen

alpacshop.nl
Beoordelingen:

68 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden286 beoordelingen in totaal  

4,82
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
alpacshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

1 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Zending goed verpakt en netjes op een kunststof pallet tot de deur geleverd. Volgende keer dat ik kratten nodig heb kom ik weer terug bij alpac

de meest kritische beoordeling

5 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn best gedaan om 250 euro in mijn mandje te stoppen omdat ik dan een Dolly erbij kreeg, ik dacht 1 krat extra kan geen kwijt. Maar die Dolly kreeg ik niet want het ging om exclusief btw hoorde ik pas toen ik belde. Want het stond nergens vermeld bij de actie. Dat vind ik niet netjes aangezien de shop ook voor particulieren is. De jongen aan de lijn was ook niet heel empatisch. Twee keer iemand aan de lijn gehad die verkeerde informatie gaf. Niet fijn! Daar kwam hij wel steeds netjes op terug (ook door een keer terug te bellen). De bakken zijn leuk omdat er keuze is in kleur. Helaas was geel bijna uitverkocht. De kwaliteit lijkt iets minder goed dan de kratten van de hornbach, maar dat er verschillende kleuren en maten zijn maakt het wel de moeite waard! Onze speelkamer kan weer tegen een stootje! Oja, ik zag iets van verdeeldingen voor in de bak. Maar er staat geen uitleg bij dus wist ik niet wat ik er mee zou moeten. Later kwamen we erachter dat het wel handig zou zijn, maar dus niet besteld. Tip voor jullie is een foto met hoe je dit in een krat kan gebruiken. Ook een uitleg over de verschillende losse deksels mag best op de site. Verder werkte de winkelwagen niet op je telefoon, dus moest ik echt achter mijn laptop zitten. Daar kwam ik pas later achter waardoor ik al meerdere keren gefrustreerd was dat hij niet bijwerkte. Nou, genoeg stof voor verbetering dus 😅 ik hoop dat de kwaliteit voldoende is en dat we jaren plezier hebben van de bakken!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor alpacshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

2 van de kratten kwamen beschadigd aan. Na melding werden direct 2 nieuwe kratten verstuurd. Goede, snelle service!
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer uitgebreide website die gebruiksvriendelijk is. Top service Altijd stipt. Klant is koning mentaliteit 👍👍
Beoordeling melden
JT
Judy T.
Amsterdam
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima kunststof bakken en volgende dag al bezorgd. Bedankt!
Beoordeling melden
PW
Pierre W.
Roosendaal
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Dik in orde 👍🏼

Eenvoudig besteld, snel geleverd en helemaal top ‼️
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd en heel netjes verpakt
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie eurokratten voor een goede prijs
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, betrouwbare leverancier
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, keurige afhandeling
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi spul, snel geleverd
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is prima verlopen
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goede levering
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
vlot, duidelijk
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, correcte afhandeling. Aanrader.
Beoordeling melden
1 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Snelle levering. Zending goed verpakt en netjes op een kunststof pallet tot de deur geleverd. Volgende keer dat ik kratten nodig heb kom ik weer terug bij alpac
Beoordeling melden
26 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit bakken. Er was een klein probleempje met mijn bestelling. Meteen iemand aan de telefoon en uur later was het opgelost. Goede klantenservice!
Beoordeling melden
12 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top ervaring

Goed telefonisch bereikbaar, goed advies, product beter dan verwacht en super snelle en adequate levering.
Beoordeling melden
7 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg snelle service en ondanks geen eerdere bestelling toch verzonden met betaling achteraf. Top!
Beoordeling melden