veiligstappen.nl

324 reviews in totaal   119 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen als goed en betrouwbaar. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook de verpakking wordt doorgaans als netjes en stevig ervaren. De communicatie wordt door velen als prettig en duidelijk omschreven. Er zijn echter enkele negatieve ervaringen met vertraagde of foutieve bezorging. Sommige klanten geven aan geen of te late reactie te krijgen op mails of vragen. Daarnaast zijn er incidentele suggesties voor verbetering van de verpakking.

Reviewsveiligstappen.nl

Ik werd aangevallen door een man die twee koppen groter was en ook een stuk zwaarder. Ik weeg maar 58 kilo. Hij greep mij bij de keel. Gelukkig had ik die monkey stick in mijn jaszak en kon ik hem van mij afslaan. Heel blij met die stick.
Alles prima en snel geregeld. Verder heb ik geen op of aanmerkingen.
Snelle levering. Goed product
Dat een product aangeboden wordt dat legaal is en je voelt meer veilig voor je dierbaren
Ik heb meerdere malen gemaild dat mijn levering niet klopt maar krijg geen antwoord
Reageren niet op mailtjes. Bestelling nog steeds niet ontvangen. Inmiddels een week geleden besteld.

Prima tot en met de bestelling

Prima tot en met de bstelling . Nazicht vd levering leerde mij dat er een artikel ontbrak (twv ongeveer 20 euro). Ik heb contact genomen via mail (herhaalde keren) en via het contactformulier. Helaas geen enkel antwoord of reply. Er werd niet gevraagd om een compensatie,wel om een nazicht vd verzending. Echt jammer.
Helemaal top service!
Snelle levering. Wellicht een optie om af te laten leveren bij een afhaalpunt. Hier in Den Haag wordt bijna niks meer aan de deur geleverd ivm werkdruk. Hierdoor kan het pakket een dag later opgehaald worden en uiteindelijk alsnog bij een afhaalpunt.

Goed product goede service

Prima product en service.. al had ik wel een doosje verwacht qua verzending.
Snelle levering + informatie

Helaas een slechte ervaring en wachtend op een reactie

Op 3 februari een aan mij geadresseerd pakje gekregen, maar met de bestelling van iemand anders erin. Op 4 februari gebeld en voicemail ingesproken én die dag ook een e-mail gestuurd. Op 6 februari het pakje met 'Retour afzender' teruggestuurd met een Track & trace code via PostNL. Tot op de dag van vandaag, maandag 16 februari, niets vernomen van Veiligstappen.nl. Heel spijtig en dus geen(!) aanbeveling voor deze verkoper!
Snel in huis. Prima prijs