leoprinting.nl- Logo - Beoordelingen

leoprinting.nlReviews

: 374Uitstekend

4,57

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
leoprinting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 31 jul. 2018
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
leoprinting.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij leoprinting.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor leoprinting.nl

28 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

374 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor leoprinting.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Zeer goed geholpen door Sven, denkt mee en komt met goede alternatieven. Ook spoed levering was goed geregeld. Helemaal top! Aanrader!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Super snelle communicatie en service. Alles is snel en correct opgepakt en afgehandeld. We zijn heel blij met het resultaat!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Snelle en accurate afhandeling. Prettig contact, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Prachtige kwaliteit notitieboekjes. Super snelle levering en prima service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Prettige samenwerking en snel in reactie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goede en snelle service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Snelle reactie, proefdruk en levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Fijn contact, mooi product, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Ik heb 6 items laten bedrukken. Van elk kreeg ik apart een drukproef. Inclusief wat aanvullende mail vliegen er zo al snel 15+ mails rond over één bestelling. Lijkt me goed om het perspectief van de hele bestelling structureel mee te nemen in alle communicatie over voortgang. Tenslotte heb ik van geen enkel item een verzendbevestiging gekregen, terwijl dat wel elke keer is toegezegd. Desalniettemin verder prima geholpen hoor, vandaar toch 4 sterren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 feb. 2022
Heel fijn contact. Ik vond het erg fijn dat je zo persoonlijk geholpen werd en dat er ook echt goed meegedacht wordt met het idee wat misschien nog niet helemaal uitgedacht is. Ook hele aardige werknemers en goeie kwaliteit producten!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021
Duidelijke email wisseling. Jammer dat de letters niet op het aangegeven adres zijn afgeleverd. Ik was niet thuis maar de buren wel. Nu moest ik de dozen elders ophalen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jun. 2022 
Prima afhandeling van de order. Order is naar Duitsland gezonden zodat we het toch nog op tijd voor de beurs binnen hadden. Top service!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 feb. 2022
Goed overleg en aanpassing naar wens. Bovendien de snelle productie: een week eerder dan ze haalbaar dachten. Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Snelle levering. Zou de klant wel attenderen op houdbaarheidsdatum van bepaalde producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2022
Super blij mee! Duidelijke communicatie, mooi product geleverd!THX!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mrt. 2022
Prima bedrijf. Snelle levering na akkoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jul. 2022
Snel proces, vriendelijk geholpen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2022
Beoordeling melden