Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering en waarderen het deskundige en behulpzame advies, zowel telefonisch als per mail. De service wordt vaak als vriendelijk, correct en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast wordt het ruime assortiment en de keuzevrijheid gewaardeerd. De kwaliteit en sterkte van de magneten worden meestal positief beoordeeld. Ook de prijs wordt als redelijk tot goed ervaren. Er zijn echter enkele klachten over koeriersdiensten en communicatie. Sommige klanten ervaren dat het product niet altijd aan de verwachtingen voldoet en merken op dat de prijs niet altijd de goedkoopste is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmagnetenspecialist.nl
Voortent aan een klassieke Camper
Ik had een methode nodig om een voortent aan mijn klassieke VW camper te bevestigen. Ik heb 4 magneten in de stof genaaid en deze rij magneten plaats ik in de watergoot op het dak. Het werkt perfect. Overigens: 's middags om 15.00 besteld, de volgende dag om 10.00 bezorgd. Razendsnel!
Super fijn advies gekregen welke magneetjes ik kan gebruiken om button met daarop de tekst: ik ben slechtziend op mijn kleding te bevestigen. Het maakt dat ik wat gemakkelijker door het leven kan gaan ondanks dat ik slechtziend ben. Ik ben blij maar vooral dankbaar voor het advies.
Zeer snelle levering van 2 zeer sterke magneten dit was precies wat ik zocht. Prijs was redelijk en levering was super snel, top !
Snel geleverd en goed product. De verpakking was goed. Gebruik de magneet bij mijn naaimachine om de naad breedte af te stellen en op mijn schaar om de naadtoeslag uit te meten. Ze zijn sterk genoeg en verschuiven niet.
Top materialen, ook top verpakt met aanwijzingen.
Het is specialistische business en ze maken het waar!
Ik heb per mail advies gevraagd en ben daar twee maal snel en vakkundig in geholpen.
Correct
proper materiaal, goeie magneten en snelle service.
Niet de goedkoopste, maar wel tevreden over het materiaal
Levering is altijd goed en correct!
Levering is altijd goed en correct.
Niets op aan te merken.
Ook de levering was heel snel.
De magneten zijn top. Heel fijn dat dit bedrijf een ruime aanbod heeft aan magneten en keuzes. Top!
Prima, kam niet beter
Snelle levering van een goed product
Alles prima.
Kwaliteitsleverancier!
Ga zo door ,niets op aan temerken.