sprintis.nl

939 reviews in totaal   134 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit van de producten en de vriendelijke, behulpzame service, vooral bij klachtenafhandeling. Ook het bestelproces wordt als duidelijk en eenvoudig ervaren en de informatievoorziening rondom producten en bestelproces wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden met de prijs. Er zijn echter enkele negatieve ervaringen met bezorging, inconsistenties of defecten in producten en sommige klanten vinden de verzendkosten te hoog. Ook worden er aanwijzingen gegeven voor verdere verbetering van de informatievoorziening en zijn er enkele beperkingen voor particulieren bij het bestellen.

Reviewssprintis.nl

G N
Gert-Jan N.
Het materiaal is prachtig en staat mooi in mijn vitrinekast. De prijs is op zicht goed maar de verzendkosten zijn te hoog voor in mijn geval 4 trapjes, die zeg maar ca. 200 g wegen. Een betere verzendkosten indeling maken gebaseerd op het gewicht van de bestelling!

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, Elke dag werken we eraan onszelf te verbeteren om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Daarom zijn wij bijzonder blij met uw positieve beoordeling. Uw SPRINTIS team
Alleen, helaas, maakt de DBP er een potje van. Had aangegeven ander tijdstip en men komt langs op tijdstip dat ik dus niet aanwezig kon zijn. Vervolgens via de mail u kunt uw bestelling aangegeven haal het maar op bij dichts bijzijde postpunt. Een dag later daar naar toe gegaan waarna de man achter de balie aangaf dit gebeurd veel vaker door deze pakjesbesteller.

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw feedback. Jammer om te horen dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u was en nemen uw melding serieus. Uw SPRINTIS team

Sommige kleuren biasband mindere kwaliteit

De biasband is prima voor ons gebruik echter valt op dat met name in de roze en de donkerblauwe minder stijfsel oid is verwerkt waardoor verdere verwerking een stuk lastiger is tov bijvoorbeeld de groenen en gele.

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van sommige kleuren biasband, met name roze en donkerblauw, afwijkt van de andere kleuren en daardoor lastiger te verwerken is. Wij nemen uw opmerking serieus en zullen dit intern controleren met betrekking tot de afwerking en verwerking van het materiaal. Bedankt dat u ons hierop attent maakt. Wij hopen u ondanks dit opnieuw bij SPRINTIS te mogen verwelkomen. Uw SPRINTIS team
na mijn bestelling kreeg ik een bevestiging en dan pas kon ik betalen. Mijn bestelling werd correct en snel geleverd.

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, Hartelijk dank voor uw topwaardering. SPRINTIS staat voor optimale service. Wij zijn blij als u tevreden bent. Bezoek ons nog eens. Uw SPRINTIS team
Hele goede zeer dunne dubbelzijdige tape van 6 mm. Werkt perfect. Zeer goed geschikt om, bijvoorbeeld zoals bij mij, de rubber stripjes die onder een laptop zitten en losgaan om deze opnieuw te gebruiken met deze dubbelzijdige tape.

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, hartelijk dank voor uw mooie en goede beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze producten. Wij staan altijd graag voor u klaar. Uw SPRINTIS team
Exact het product wat ik al geruime tijd zocht. Prima prijs en snel geleverd.

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, hartelijk dank voor uw mooie en goede beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent. Komt u ons gerust nog eens bezoeken :-), Uw SPRINTIS team
Goede informatie. Ik bestelde neodymium magneten en er stond uitgebreide informatie bij.

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Het is fijn dat onze producten aan uw behoeften voldoen. We kijken ernaar uit dat u weer bij ons bestelt! Uw SPRINTIS-team
Top ervaring, ik wilde alleen nog iets extra bestellen 1 min na mn geplaatste bestelling en dat kon niet meer. Dat vond ik vanwege hoge verzendkosten beetje jammer, daarom 1 ster minder maar verder echt super tevreden!

Antwoord van sprintis.nl

Geachte SPRINTIS-klant, hartelijk dank voor uw feedback en uw vriendelijke woorden. We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw bestelling. Het spijt ons dat het kort na uw bestelling niet meer mogelijk was om iets toe te voegen. Onze excuses voor het ongemak. Uw SPRINTIS-team
Snel en op rekening geleverd! Prima service, uitstekende kwaliteit artikelen!

Antwoord van sprintis.nl

Beste klant van SPRINTIS, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uw 5 sterren zijn een groot compliment. Wij zijn blij met deze feedback en zijn u altijd graag van dienst. Uw SPRINTIS team
Top service Alleen jammer dat je als particulier maar een max aantal producten kan kopen.

Antwoord van sprintis.nl

Beste klant van SPRINTIS, Uw 5 sterren beoordeling spreekt voor zich. Hartelijk dank voor de feedback. Komt u ons gerust nog eens bezoeken. Uw SPRINTIS team
snelle levering, goed produkt

Antwoord van sprintis.nl

Zeer tevreden over de kwaliteit. Netjes verpakt en ontvangen binnen een redelijke termijn.

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, Hartelijk dank voor uw topwaardering. We zijn blij dat u tevreden bent. Komt u ons gerust nog eens bezoeken. Uw SPRINTIS team
Voordelig kopen, snel besteld, stipte levering ... wat moet je nog meer?

Antwoord van sprintis.nl

Lieber SPRINTIS Kunde, Dankeschön für Ihr tolles Feedback. Ihre Meinung ist uns wichtig, daher freuen wir uns besonders über Ihre 5 Sterne. Besuchen Sie uns gerne wieder. Ihr SPRINTIS Team

Top product. 🙏🏼🙏🏼

Antwoord van sprintis.nl

Beste SPRINTIS-klant, Hartelijk dank voor uw geweldige feedback. Uw mening is belangrijk voor ons, dus we zijn bijzonder blij met uw 5 sterren. Komt u ons gerust nog eens bezoeken. Uw SPRINTIS team

Antwoord van sprintis.nl

Prima service en mooi product

Antwoord van sprintis.nl

Alles is perfect. Ik ben zeer tevreden.

Antwoord van sprintis.nl

Duidelijk en goede kwaliteit!!

Goed product

Makkelijk bestellen, levering als genoemd, goed product