thecibookshop.com

504 reviews in totaal   51 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelheid en netheid van de levering. Ook het ruime en inspirerende aanbod aan boeken wordt gewaardeerd, vooral door mensen die op zoek zijn naar leerzame en interessante titels. De service wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en attent ervaren. Daarnaast vinden klanten het prettig dat ze goed op de hoogte worden gehouden over hun bestelling, met duidelijke communicatie bij problemen of vertragingen. Het bestelproces wordt doorgaans als eenvoudig en duidelijk beschreven. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Zo worden er soms problemen gemeld met niet ontvangen bestellingen. Daarnaast wijzen sommige klanten op verbeterpunten in de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Reviewsthecibookshop.com

Bij toeval de site ontdekt en erg blij mee.

Het aanbod is fantastisch. Het is vrij lastig om boeken te vinden op een wat lager taalniveau met verhalen/ onderwerpen die interessant zijn. De levering ging prima en de boeken zijn in goede staat aangekomen.

Antwoord van thecibookshop.com

Dank je wel voor deze superfijne beoordeling! Ik hoop dat de boekjes in de smaak zijn gevallen. Mocht je nog advies nodig hebben over leesboekjes voor lagere niveaus, laat het me weten.

Superservice

Ik had een foutje gemaakt in de bestelling. Hierover kreeg ik een telefoontje en de fout werd ongedaan gemaakt

Antwoord van thecibookshop.com

Dank je wel voor je fijne beoordeling. Graag gedaan en tot een volgende keer!
Het gemak van de bestelling, vooral daar ik in het buitenland woon en dit boek voor een kind in NL wilde kopen.

Antwoord van thecibookshop.com

Dank voor je beoordeling, en fijn dat je het bestelproces gemakkelijk vond. Ik hoop dat de ontvanger van het boek er veel plezier van heeft!
Ik ben zeer tevreden over mijn recente bestelling bij de CiBookshop De website is overzichtelijk en het aanbod aan Franse leesboekjes is gevarieerd en inspirerend, ideaal voor wie Frans leert. De bestelprocedure verliep moeiteloos en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De boeken werden zorgvuldig en mooi verpakt geleverd, wat echt een persoonlijke en zorgzame indruk geeft. Dankzij de snelle levering en vriendelijke service voel ik mij als klant echt gewaardeerd. La Co Bookshop is voor mij dé aanrader voor iedereen die op zoek is naar leerzame en leuke Franse boeken!

Antwoord van thecibookshop.com

Wow wat een fijne beoordeling, zeg! Ik zit helemaal te glimmen aan mijn bureau. Dank je wel, hier doe ik het voor!!

Antwoord van thecibookshop.com

Dank voor de sterren, en een fijne zomer gewenst!

Antwoord van thecibookshop.com

Dank voor de vijf sterren!
Keurig bezorging

Antwoord van thecibookshop.com

Dank je wel voor de goede beoordeling. Ik ben blij dat de bezorging goed is verlopen!

Antwoord van thecibookshop.com

Dank voor je positieve beoordeling!
Leuk assortiment en klantvriendelijk. Wat beter kan is om de site van de bestelling iets gebruikersvriendelijker te maken.

Antwoord van thecibookshop.com

Beste Van K., dank voor de goede beoordeling. Ik zal eens gaan onderzoeken of ik iets kan aanpassen aan de bestelpagina's. Is er iets in het bijzonder waarvan je vindt dat het beter kan?
Vlotte levering van de 2 bestelde boekjes

Antwoord van thecibookshop.com

Dank voor deze beoordeling, fijn dat de boekjes snel zijn aangekomen!

Antwoord van thecibookshop.com

Dank je wel voor de vier sterren. Als er iets is wat ik kan doen om er vijf sterren van te maken, laat het me weten!
Ruime keuze goede uitleg over het leerniveau van de boekjes.

Antwoord van thecibookshop.com

Beste J., dank voor deze fijne beoordeling, en fijn dat de informatie in de webshop je goed heeft geholpen.

Franse boekjes.

Wordt altijd netjes afgeleverd, leuke boekjes waarvan je veel kan leren.

Antwoord van thecibookshop.com

Beste T., Dank voor deze fijne beoordeling, ik vind het vooral top om te horen dat je de boekjes leuk en leerzaam vindt!

Antwoord van thecibookshop.com

Dank voor de vier sterren. Laat het me weten als er iets is wat ik kan doen om er vijf van te maken!
Alles goed beschreven,en altijd op tijd geleverd

Antwoord van thecibookshop.com

Beste A., dank voor deze mooie beoordeling, ik doe mijn best om altijd snel te leveren, en vind het fijn om te lezen dat je de informatie op de site goed vindt.

Antwoord van thecibookshop.com

Dank je wel voor de vijf sterren!
Prima service. Snelle levering. Klantvriendelijk!!

Antwoord van thecibookshop.com

Beste L., veel dank voor je positieve reactie en de vijf sterren. Heel fijn om te horen dat je mij klantvriendelijk noemt. Ik doe altijd mijn best ervoor!

Goed gegaan

De bestelling van twee boekjes is helemaal goed gegaan. Jammer dat we niets kunnen vinden over het derde boekje uit deze trilogie.

Antwoord van thecibookshop.com

Beste M., dank voor je goede beoordeling. Ik zit zelf ook nog te wachten op deel drie van de trilogie, en ik laat het weten via de nieuwsbrief zodra hij verkrijgbaar is!
Snelle levering en boeken voldoen aan verwachting .

Antwoord van thecibookshop.com

Beste M., dank voor deze goede beoordeling, en fijn dat de boekjes aan jouw verwachting hebben voldaan. Ik hoop dat je ze met plezier hebt gelezen.
Dat jullie ongelooflijk snel zijn

Antwoord van thecibookshop.com

Beste M., dank voor de vijf sterren en je enthousiaste opmerking. Ik doe mijn best om altijd snel te leveren, vervolgens is het aan PostNL om ook nog snel te bezorgen, gelukkig gaat dat meestal goed!