521 reviews in totaal   521 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

521 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 26 nov 2025

tarot.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering, waarbij bestellingen vaak sneller dan verwacht aankomen. Het brede en diverse aanbod aan tarot- en orakeldecks wordt geprezen, met veel keuze uit verschillende stijlen, waaronder indie en vintage. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Bestellingen worden altijd goed, veilig en netjes verpakt, zodat producten in perfecte staat aankomen. De kwaliteit van de kaarten en andere producten wordt als uitstekend tot prachtig omschreven, met mooie illustraties en degelijke materialen. Ook wordt de website meestal als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. De prijzen worden over het algemeen als redelijk tot goed beoordeeld. Enkele klanten noemen wel technische problemen met de website en hebben wensen op het gebied van toegankelijkheid. Daarnaast vindt een enkeling de prijzen wat hoger dan bij andere aanbieders.

Reviewstarot.nl

Perfect seller. Some retailers spend their time on social media, don’t care about the service and then you have Tarot NL, who pay attention to their customers’requests. Shipping fees are very low while not shipping from my country, which is very interesting.I never had any problem with DHL, my orders are always very very safely packaged, much appreciated! Plus Tarot NL has a lot of choice! Thank you Tarot NL for being so serious and very respectful! If I had a small suggestion: more indie decks 👍, but this is already very interesting.
Altijd mooie producten en snelle levering. Als er een probleem is, dan denken ze met je mee en reageren snel. Al sinds de jaren`70 gaf mijn moeder cursus en consulten in de Tarot en altijd met die van Koppenhol. Later nam ik het over en bestel ik zelf de kaarten voor mijn cursisten, omdat het nog steeds mooie kwaliteit is. Al jaren koop ik onze Tarotkaarten en meer bij Koppenhol, dat zegt genoeg.

A beautiful and unique tarot deck

The deck is of magnificent quality. The gilded edges add true aesthetic pleasure. The cards are beautifully illustrated and carry a deep alchemical charm. I really love this deck. It’s the first time I’ve seen such a convenient and unusual box for storing a tarot deck. The delivery was super fast. Thank you for this masterpiece 🥰
Ich bin zufällig auf diesen Shop gestoßen und bin wirklich begeistert. Die Werke sind wunderschön, von hoher Qualität und die Produkte überzeugen auf ganzer Linie. Die Lieferung war zudem schnell und zuverlässig. Besonders berührt hat mich die liebevolle Aufmerksamkeit für Neukunden – die beiliegende Karte hat mir wirklich das Herz erwärmt. Meine Bestellung aus der Orakel- und Seelenreise-Kollektion war für mich etwas ganz Besonderes und wunderschön gestaltet. Ich werde sehr gerne wieder bestellen und kann den Shop von Herzen weiterempfehlen.
This dealer is outstanding! All the information you could wish for, an enormous selection and variaty on offer and the service could not be any better. Although I live in Germany, the shipment reaches me within only 3 - 4 days. Tarot.nl is my Nr.1 adress to go to whenever I am looking for a new exciting tarot deck. Even only browsing the website is fun and insightfull. Thank You so much!
Betrouwbaarheid ten top, goede originele kaarten, komen afspraken na, snelle verzending, meestal nog dezelfde dag op de post. Pluspunt; ze zijn telefonisch bereikbaar! Staan je ten dienste waar mogelijk en zijn vriendelijk 🤗 Aanrader dus👍 Leuke anekdote; tarotkaarten gekocht op Amazon, cursus startte en er bleek 1 kaart te missen ( Magier) , verhaal uitgelegd en volgende dag lag er enveloppe van deze Firma Tarot.nl in brievenbus met de originele missende kaart.. dat is nog eens service!!

Antwoord van tarot.nl

Wat fijn om te lezen, dank je wel! De missende kaart lost zich natuurlijk op, zo hoort het. Fijn dat je de cursus nu compleet kunt volgen.
Tienen una gran variedad de mazos de cartas, las compraría todas. Rapidez en la entrega del pedido. Los artículos tal cual se describe en el anuncio y además muy bien ordenados y protegido en la caja de envío. Un 10 como experiencia. Recomiendo totalmente
Ontzettend blij met de producten! Een mooie orakelset gekocht en een boek. Ook heb ik even contact gehad met de winkel, omdat er met mijn bestelling wat mis was gegaan. Dit kan gebeuren natuurlijk en ik werd heel netjes te woord gestaan. Het werd direct uitgezocht, en al snel werd duidelijk wat er was gebeurd. Vervolgens werd het netjes opgelost. Wanneer ik weer een mooie set zoek, ga ik zeker nog eens bij deze webshop kijken!

Klimt Tarot

Ik bestel al mijn tarot en oracle decks hier. Snelle levering, en veel keus. Nu viel mijn oog op de Klimt Tarot. Het is de mini tarot en zo handig om mee te nemen in je tas. De kaartjes hebben prachtige afbeeldingen.
Héél bijzondere kaartenset. De tekeningen zijn prachtig en spreken al met je onderbewustzijn. De boodschappen laten ruimte zonder al te precies in te vullen. Dat maakt ze heel diep werken. Heel blij mee. En snel en vlot aangekomen!
Thank you for providing a good tarot and oracle selection, though it must be demanding to keep up with new editions or recurring popular ones from these past years. The postal delivery is real fast, very appreciated! Christen

Fenomenale service

Vriendelijke mensen. Groot assortiment Duidelijke beschrijvingen bij de producten. En n service fenomenaal. Ik had n beschadigde kaart ( drukfout ) geen probleem. De volgende dag had ik n nieuw exemplaar. TOP !!!
Ik had per ongeluk mijn adress niet goed in gevuld en niet in de gaten gehad dat ik mijn huisnummer was vergeten in te vullen en jullie helpende mij snel om het op te lossen. En dan vind ik echt fijn

Ruime keuze

Wat fijn dat er zo’n ruime keuze is aan kaarten! De introductie en de manier waarop de kaarten worden gepresenteerd, zijn sterk en spreken meteen aan. Wat ik op de website wel mis, is bij elke kaart een video waarin de tekst wordt vertaald naar de Nederlandse Gebarentaal. Daarmee zou de inhoud ook volledig toegankelijk worden voor dove mensen van wie gebarentaal de moedertaal is. Dat zou de website niet alleen inclusiever maken, maar ook echt toekomstgericht. Als (ZZP'er) professioneel vertaler in Nederlandse Gebarentaal zie ik hierin een mooie kans om de toegankelijkheid verder te versterken.

Antwoord van tarot.nl

Bedankt voor de waardevolle tip! We zijn blij dat de keuze en presentatie u aanspreken. We zouden de website heel graag toegankelijker maken met gebarentaal, maar als klein bedrijf hebben we daar op dit moment helaas nog niet de middelen voor. We nemen uw suggestie zeker mee voor de toekomst.
C D
Chris D.

Mooie decks en zeer prettige klantenservice

Prachtige decks gevonden en besteld. Zal je net zien: nèt de bestelling geplaatst en dan zie ik ineens dat een ander deck dat ik nòg mooier vind, weer op voorraad is. Mijn fout, niet gekeken..toch maar direct een mail gestuurd met de vraag of ik mijn bestelling nog kon aanpassen. Heel snel bericht terug gekregen dat dat zeker kon en hoe dat dan gaat. Heel blij met deze fijne, persoonlijke service! Vervolgens beide decks -met zorg en aandacht verpakt en verzonden- zeer snel ontvangen.

Antwoord van tarot.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat we uw bestelling nog konden aanpassen en dat alles goed is aangekomen. Veel plezier met de prachtige decks!

Great

Large choice, reasonable prices, payment by wire transfer is possible, and the people working there are really nice. Quick delivery.

Geweldige webshop voor tarot en orakel kaarten

Snelle verzending, groot aanbod, goed verpakt verstuurd… top webshop!! Altijd weer super happy als ik een pakje van TAROT.NL mag ontvangen :)
Verkeerd product ontvangen. Mini versie in plaats van normale versie van kaartendeck. Beschrijving en afmeting was voor de normale versie met allemaal details die duidelijk het normale kaartendeck beschreven. Zakformaat met dubble bewaardoos, metallic blauwe randen en de maat in millimeters. Het zakformaat gaat hierbij dus ook over het normale maat deck omdat deze wat kleiner is dan een gemiddeld kaartdeck. Meerdere keren zeer duidelijk met screenshots en foto's uitgelegd dat het niet klopte en wat er niet klopte. Mevrouw bleef zeer eigenwijs volhouden dat ik het niet begreep en dat het wel klopte. Het lijkt erop dat ze niet eens mijn mail had gelezen en de foto's niet bekeken voor ze reactie gaf. Bij haar aangegeven dat ik kopersbescherming heb en rechtsbijstand. Na een 1 ster review en contact met trusted e-shops heeft ze mijn geld terugbetaald. De kaarten mocht ik houden ondanks dat ik haar had gezegd dat ik bereid was deze retour te sturen. Zeer slechte ervaring omdat ze ondanks dat zij duidelijk fout zit toch stug blijft volhouden dat ik het niet snap. Ondanks dat de eerste productfoto de afmetingen beschrijft in inch. Ik vind het zorgelijk dat ze het niet wou oplossen en zo moeilijk deed. Zelf zou ik hier nooit meer iets kopen en raad ik het ook niet aan anderen aan. Prijzen zijn ook wat hoger dan andere winkels.
C D
Chris D.

As Above, So Below: decks set en boekje

Prachtige set: een dubbel deck met totaal verschillende vibes. Waar As Above leunt op afbeeldingen en principes van onder meer natuurgeloven, de maan en wicca, vindt So Below de magie in praktische, hedendaagse dingen. Een heel mooi voorbeeld vind ik de kaart van de Keizerin die ik heb toegevoegd. De archetypische verzorgende, voedende oermoeder anno nu😄 Lijkt me ook heel interessant om kaarten uit beide decks samen te gebruiken. Kortom, heel blij met deze set. De verzorgde verzending was weer goed en snel. Altijd fijn om hier te bestellen.

Antwoord van tarot.nl

Dank je wel voor deze uitgebreide en zorgvuldige review. Mooi hoe helder en inhoudelijk je je ervaring beschrijft, dat geeft echt een goed beeld. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit zo precies te delen.
De Tarot is pressies wat ik verwachte , ik ben er blij mee en kom zeker weer nog een keer op de website.Dank je wel

tarot.nl

Bij Tarot.nl staat betrouwbaarheid voorop. Wij leveren uitsluitend originele tarot- en orakeldecks, boeken en accessoires – rechtstreeks van uitgevers en auteurs. Geen kopieën, geen imitatie, maar aut...