tarot.nl

429 reviews in totaal   429 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle verzending en levering van hun bestellingen. Het ruime, diverse en originele aanbod aan kaarten en producten, waaronder indie en vintage decks, wordt erg gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam, proactief en oplossingsgericht ervaren. Ook de hoge kwaliteit en verzorging van de producten vallen positief op. Bestellingen zijn zorgvuldig, mooi en beschermend verpakt, en klanten zijn aangenaam verrast door kleine extra's zoals persoonlijke kaartjes of cadeautjes. De website wordt over het algemeen als overzichtelijk en informatief beoordeeld. Enkele klanten noemen echter technische problemen op de website of hebben wensen voor extra functionaliteit.

Reviewstarot.nl

Ich bin zufällig auf diesen Shop gestoßen und bin wirklich begeistert. Die Werke sind wunderschön, von hoher Qualität und die Produkte überzeugen auf ganzer Linie. Die Lieferung war zudem schnell und zuverlässig. Besonders berührt hat mich die liebevolle Aufmerksamkeit für Neukunden – die beiliegende Karte hat mir wirklich das Herz erwärmt. Meine Bestellung aus der Orakel- und Seelenreise-Kollektion war für mich etwas ganz Besonderes und wunderschön gestaltet. Ich werde sehr gerne wieder bestellen und kann den Shop von Herzen weiterempfehlen.
This dealer is outstanding! All the information you could wish for, an enormous selection and variaty on offer and the service could not be any better. Although I live in Germany, the shipment reaches me within only 3 - 4 days. Tarot.nl is my Nr.1 adress to go to whenever I am looking for a new exciting tarot deck. Even only browsing the website is fun and insightfull. Thank You so much!
Betrouwbaarheid ten top, goede originele kaarten, komen afspraken na, snelle verzending, meestal nog dezelfde dag op de post. Pluspunt; ze zijn telefonisch bereikbaar! Staan je ten dienste waar mogelijk en zijn vriendelijk 🤗 Aanrader dus👍 Leuke anekdote; tarotkaarten gekocht op Amazon, cursus startte en er bleek 1 kaart te missen ( Magier) , verhaal uitgelegd en volgende dag lag er enveloppe van deze Firma Tarot.nl in brievenbus met de originele missende kaart.. dat is nog eens service!!

Antwoord van tarot.nl

Wat fijn om te lezen, dank je wel! De missende kaart lost zich natuurlijk op, zo hoort het. Fijn dat je de cursus nu compleet kunt volgen.
Ontzettend blij met de producten! Een mooie orakelset gekocht en een boek. Ook heb ik even contact gehad met de winkel, omdat er met mijn bestelling wat mis was gegaan. Dit kan gebeuren natuurlijk en ik werd heel netjes te woord gestaan. Het werd direct uitgezocht, en al snel werd duidelijk wat er was gebeurd. Vervolgens werd het netjes opgelost. Wanneer ik weer een mooie set zoek, ga ik zeker nog eens bij deze webshop kijken!

Ruime keuze

Wat fijn dat er zo’n ruime keuze is aan kaarten! De introductie en de manier waarop de kaarten worden gepresenteerd, zijn sterk en spreken meteen aan. Wat ik op de website wel mis, is bij elke kaart een video waarin de tekst wordt vertaald naar de Nederlandse Gebarentaal. Daarmee zou de inhoud ook volledig toegankelijk worden voor dove mensen van wie gebarentaal de moedertaal is. Dat zou de website niet alleen inclusiever maken, maar ook echt toekomstgericht. Als (ZZP'er) professioneel vertaler in Nederlandse Gebarentaal zie ik hierin een mooie kans om de toegankelijkheid verder te versterken.

Antwoord van tarot.nl

Bedankt voor de waardevolle tip! We zijn blij dat de keuze en presentatie u aanspreken. We zouden de website heel graag toegankelijker maken met gebarentaal, maar als klein bedrijf hebben we daar op dit moment helaas nog niet de middelen voor. We nemen uw suggestie zeker mee voor de toekomst.
Chris D.

Mooie decks en zeer prettige klantenservice

Prachtige decks gevonden en besteld. Zal je net zien: nèt de bestelling geplaatst en dan zie ik ineens dat een ander deck dat ik nòg mooier vind, weer op voorraad is. Mijn fout, niet gekeken..toch maar direct een mail gestuurd met de vraag of ik mijn bestelling nog kon aanpassen. Heel snel bericht terug gekregen dat dat zeker kon en hoe dat dan gaat. Heel blij met deze fijne, persoonlijke service! Vervolgens beide decks -met zorg en aandacht verpakt en verzonden- zeer snel ontvangen.

Antwoord van tarot.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat we uw bestelling nog konden aanpassen en dat alles goed is aangekomen. Veel plezier met de prachtige decks!

As Above, So Below: decks set en boekje

Prachtige set: een dubbel deck met totaal verschillende vibes. Waar As Above leunt op afbeeldingen en principes van onder meer natuurgeloven, de maan en wicca, vindt So Below de magie in praktische, hedendaagse dingen. Een heel mooi voorbeeld vind ik de kaart van de Keizerin die ik heb toegevoegd. De archetypische verzorgende, voedende oermoeder anno nu😄 Lijkt me ook heel interessant om kaarten uit beide decks samen te gebruiken. Kortom, heel blij met deze set. De verzorgde verzending was weer goed en snel. Altijd fijn om hier te bestellen.

Antwoord van tarot.nl

Dank je wel voor deze uitgebreide en zorgvuldige review. Mooi hoe helder en inhoudelijk je je ervaring beschrijft, dat geeft echt een goed beeld. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit zo precies te delen.

Mooi deck, snel in huis

even telefonisch contact gehad over mijn bestelling van het Seaborn Kipper deck. Contact was prettig. Snel geholpen, kaartendeck snel in huis! Leuke verrassing zat bij het deck. Dank je wel!
Chris D.

Kwaliteit, goed verpakt en snel verzonden

Mooie en ook bijzondere (check indie en vintage) tarot- en orakeldecks. Heel snel en leuk verpakt verzonden met passende goodies erbij: een katoenen zakje en ook heel passend: een boodschap van een orakelkaart. Voelt sowieso ook beter om bij deze speciaalzaak 'the real thing' te kopen dan bij de grote online platforms, waarbij het vaak afwachten is of je koopje niet een nep-deck is. Graag tot een volgende keer!

Antwoord van tarot.nl

Dank je wel voor deze uitgebreide en mooie review!

Das raume angebotte und den möglichkeit in fremd Sprache meine Decks zum kaufen.

Was mich gut gefellt bei Tarot.nl zu bestellen. Ist das raume angebotte an Tarot Decks und Oracle Decks. Für mich persönlich haben ich gerne meine Decks in English Weil ich eine Grosse Gruppe erreichen möchte. Da ich Selbe Niedelanderin bin und ich hier in Deutschland Leben und auf den Deutsche site nur im den Deutsche Sprache Decks finder könnte, hab ich mich weiter orientieren lassen und so bin ich auf diese Tarot.nl gestossen. Mittelerweile hab ich bei Ihnen 2 Tarot decks und 3 oracle decks gekauft. Ich freue mich das ruch nach Deutschland Schicken was viele site in Niederlande nicht macht. Den decks war mit viele liebe und unter grosse sorg nach meine aderesse geschickt. Sehr Schnell innerhalb Von 3 Tagen ware die bei Mich. Zwei Mal bestellt so bei beide siemlich Schnell. Tarot.nl vind ik de Beste website in Nederland en Duitsland Om een Mooi Tarot dek of oracle dek te kopen. De ruime keuze uit verschillende decks. Ik Kan er eigenlijk alles op vinden behalve decks die dan toch alleen in America uitkomen niet. Ik bestel niet zo graag op grote site zoals A.... en support liever de kleinere eigenaren dan een miljoenen bedrijf. Alle decks die ik besteld heb zijn met goede Zorg en liefde naar mij verstuurd. De beide Keren van bestellen zijn de kaarten binnen 3 werkdagen aan gekomen in Duitsland. Mijn complimenten voor de goede zorg en het ruime assortiment dat jullie in jullie winkel te koop aanbieden. Top! Supi!

Antwoord van tarot.nl

Vielen Dank für Ihre ausführliche und herzliche Rückmeldung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sich bei uns gut aufgehoben fühlen, gerade weil Sie aus Deutschland bestellen. Wir achten darauf, eine vielfältige Auswahl in mehreren Sprachen anzubieten und jedes Paket sorgfältig und mit viel Aufmerksamkeit zu verpacken, damit die Karten sicher bei Ihnen ankommen. Es bedeutet uns viel, dass Sie diese Sorgfalt wahrnehmen und schätzen. Vielen Dank für Ihr Vertrauen und die freundlichen Worte.
Jullie producten zijn prachtig, maar de site werkt altijd erg slecht. De laatste tijd ben ik er niet vaak meer geweest overigens, dit is van plm een half jaar-een jaar terug. Hij laadde niet, ververste niet, kieperde het winkelmandje ongevraagd leeg, drama. Het is dat ik destijds per se Die Ene Kaartenset moest hebben, anders had ik het opgegeven... en nogmaals, de kaarten zijn prachtig.

Antwoord van tarot.nl

Dank je wel voor je lieve woorden over onze kaarten. En je hebt helemaal gelijk: de oude site werkte niet altijd zoals het moest. Ondertussen staat er een compleet nieuwe website die snel laadt en stabiel werkt. De laatste kleine foutjes worden stap voor stap opgelost. Fijn dat je dit deelt en nog fijner dat je zo geniet van de kaarten.

Authentiek & vlot

Bestellen gaat vlot, verzenden gaat fijn en prima. En als je een mailtje stuurt uit nostalgie krijg je snel een warm en authentiek antwoord. Merci!
I fell in love with this deck the moment I opened it. Gorgeous imagery, excellent quality, and a truly magical reading experience.
Hele fijne webwinkel met lieve mensen en mooie kaarten 💕 ik ben fan! Snelle verzending en goede website waar op je duidelijk de kaarten kan zien.
ALS LICHTWERKER EN ADEPT EN ALS ENERGIE HEALER EN KAARTEN HEALER ADVISEER IK IEDEREEN DEZE WEBSITE WEES ERBIJ VOORDAT ER GEEN EXEMPLAREN mEER ZIJN
Vroeger kreeg ik m’n pakjes altijd met Post.nl Dat beviel beter dan DHL. Maar over de service van tarot.NL zelf: niks te klagen. EN ik kreeg er weer een orakelkaart bij als verassing. Dat had ik gemist bij eerdere bestellingen.
Ik ben in de eerste plaats zeer tevreden over mijn tarotkaarten en ten tweede dat ik via overschrijving kan betalen voor mij zeer belangrijk en ten derde ik doe de bestelling en aangezien ik woonachtig ben in België heb ik mijn bestelling binnen de 3 a 4 dagen . Kan niet beter voor mij verloopt alles PERFECT!!!! Nen dikke dankjewel !!!!

Antwoord van tarot.nl

Dankjewel Anja, heel fijn om te horen dat alles zo vlot en naar wens verloopt en dat de verzending naar België zo snel gaat, heel veel plezier met je kaarten.
Tarot nl ist zuverlässig, sehr schnelle Lieferung. Es klappt alles immer wunderbar, auch nach Deutschland :-)
J’ai aimé la rapidité de l’envoi c’est super sympa 😊 Les decks que j’ai acheté j’adore
Hi. I bought the Bergkristal from you. Unfortunately, there were 3 pieces instead of 2. The 3rd piece is small and I will make use of this piece as well. But I was not completely satisfied. The Dark Grimoire is good. I am pleased by the fact that you provide a tarot card bag (tasje) with each deck.

Antwoord van tarot.nl

Thank you for your review and for sharing this feedback. Sorry to hear the Bergkristal did not fully meet expectations. Glad to read the Dark Grimoire and the tarot card bag were appreciated. If there are questions or something can be looked into, feel free to get in touch.