22 jan. 2023
ik was heel blij met de snelle levertijd van mijn bestelling, wat vroeger echt te wensen overliet. Fijn dat jullie hieraan gewerkt hebben.
Minpuntje blijft wel het niet vermelden van de bijkomende verpakking - en verzendingskosten voor verzending buiten NL; iets waardoor je bestelling snel een pak duurder wordt en me in het verleden al heeft doen besluiten om mijn bestelling elders te plaatsen.
Het enige dat ik kan zeggen is dat ik dinsdag een boekje voor mijn dochter en schoonzoon had besteld dat ze als verrassing woensdag zouden ontvangen maar ik krijg sindsdien steeds de melding dat de levering is vertraagd en verder geen bericht wanneer het dan wel komt. Het is iets wat door de brievenbus kan.
Waarom duurt het zo lang? Covid is al een hele poos voorbij. Dat kan toch niet de reden zijn?
Gospel.nl ..., toppers (!) ... en echte aanrader als het om muziek gaat !
Met muziek komt altijd alles op het laatste moment: heb je hier muziek van ? Dan ben ik gerust want bij gospel.nl vindt je het wel, goedwerkende zoek-, bestel- en betaalprocedures, en ... de volgende dag (als het om boeken gaat) of direct als het om .pdf gaat ..., binnen. Kunnen we weer lekker verder met het musiceren !
4 nov. 2023
Fijne website, veel keuze en goede service!
Ik zocht een “In Uw Schuilplaats” bureaukalender van 2024.
Via klantenservice van Gospel. nl gemaild. Ik kreeg de link om deze te bestellen en het werd de volgende dag al bezorgd! Super snel en fijne service ❣️
Nette service,. Klein deukje in het boekje (ook dat kan gebeuren)
Nette service,.. duurde iets langer vanwege niet op voorraad hebben van het boekje,..
Ik had er wat 'haast' mee eigenlijk, vanwege een bijbelstudie, maar al met al heb ik nog tijd genoeg om het te lezen.
Ik had voldoende besteld om vrij te zijn van verzendkosten. Toen een artikel uitverkocht bleek te zijn kreeg ik dat geld retour minus verzendkosten. Dat vind ik niet correct.
16 nov. 2023
Fijn dat jullie het vanuit Amerika hierheen halen. Wat beter kan zou fijn zijn als jullie 1 of 2 hier hebben liggen. Het wachten erop vond ik tegenvallen.
Bijzonder dat hier staat dat bestellen langer duurt dan normaal door de covid pandemie. Zitten jullie in een gebied waar dat nu nog actueel is?
Cd van Trinity en Cristiaan Verwoerd
Onze bestelling was iets vertraagt, dat was ons al snel meegedeeld! De communicatie rondom de status van de bestelling was prima!
10 nov. 2023
Betrouwbare leverancier, met een duidelijke website, en levertijd, goed verpakt, en keurig volgens aangegeven leverdatum geleverd.
Website is erg traag, te traag om lekker te kunnen zoeken. Dat is jammer. Ass. is 👍, prijzen zijn redelijk tot goed.
6 nov. 2023
Duidelijke website.
Alleen vervelend dat je bij een nieuwe bestelling ook de oude bestelling er bij hebt staan.
18 nov. 2023
Brooke Ligertwood Eight
Een bestelling gedaan van boeken en cd’s
Alles prima op tijd en keurig verpakt
Heel tevreden met alles!
Goed en geduldig geholpen met het uitzoeken van geschenken. Snelle afhandeling en verzending
Snel reactie op mijn mail, en snelle levering. En een mooie korting op meer stuks.
17 nov. 2023
Snelle levering.
Maandag DVD besteld, woensdag in huis.
Netjes verpakt, prima geregeld
Snelle en nette verzending! En dat ook nog eens voor een goede prijs.
18 nov. 2023
Alles wel via gospel.nl
Makkelijk kiezen en betalen via de website.
Bezorging zoals beloofd.
14 nov. 2023
Duidelijke communicatie en levering op het afgesproken moment.
Geïmporteerde beoordelingen