Reviews voor gospel.nl
Mailcontact met Gospel.nl
Dit was mijn eerste bestelling hier. Helaas duurde de verzending langer dan gedacht en kon ik het niet kado geven op de gewenste datum. Hier contact met Gospel.nl over gehad via de mail. Contact was vriendelijk en duidelijk. Er werden opties aangeboden. Ik heb gekozen om de bestelling door te laten gaan. De bestelling is inmiddels binnen en mijn zusje is er blij mee.
Gospel.nl prima ! Verzending laat helaas te wensen over ...
To the point: de bestelling en het afrekenen bij Gospel.nl verliep prima, zoals ik ook van jullie gewend ben, maar de levering via Intrapost (Logostiek) is echt drie keer niets ! Ik heb het muziekboek (tot op dit moment) nog niet ontvangen.
Ik kreeg op 23-9-2025 een mail met een track&trace van logostiek om het te kunnen volgen https://tracktrace.intrapost.nl/VZ000VQHYV/7707SH en daar staat op dat het een brievenbuspakket is wat op 24 of 25 september bezorgd wordt, daar staat ook op dat het op 25 september bezorgd is, maar tot nu toe heb ik nog niets.
Heb Logostiek gebeld en daar zeiden ze dat het pakket bij Post.NL is aangeleverd die het zou bezorgen en verder konden ze me niets vertellen en daarvan is ook geen track&trace voor mij beschikbaar. Ik heb dus geen idee waar het brievenbuspakket met het muziekboek nu is. Heel vervelend omdat ik het medio deze week wel nodgig heb.
Dus mijn verbeterpunt: Stuur de brievenbuspakketjes direct via Post.NL en niet via een "tussenstation" als Logostiek of Intrapost of wat dan ook.
En het zou mooi zijn als ik mijn pakketje alsnog ga ontvangen ..., toch ?
De bestelling vlot en correct geleverd.
Heb de uitgave “De droom van God” besteld. Een prachtige en correct weergegeven brochure. In de loop van de avond besteld. Volgende ochtend bericht ontvangen dat de bestelling wordt uitgevoerd. De dag daarop lag deze keurig verpakt in de brievenbus. Top!
Prima met 1 minpuntje!
Alles ging prima, bestellen, betalen, verzenden en je wordt goed op de hoogte gehouden!
Eén minpuntje: de kartonnen envelop waar het boek in verzonden werd had wel iets steviger gemogen, deze was namelijk beschadigd; gelukkig was het boek zelf nog heel. Denk dat een plat doosje de boeken beter zou beschermen!
Ze zijn niet supersnel wel klantvriendelijk. Na dikke week afwachten, maar eens een mailtje gestuurd. Daarna na paar dagen maar eens gebeld. Vriendelijk te woord gestaan en toen is het snel verzonden. Ze hadden 1 item niet op voorraad, voor dezelfde prijs luxere uitvoering ontvangen.
Blij dat ik hem, kon krijgen bij jullie
Blij dat ik de cd te pakken kon krijgen bij jullie. Het is een cadeau voor mijn vader, dus ik weet niet hoe de cd is. Maar mijn moeder dat ie aangekomen waa dus dat ging goed.
Vanavond, geleverd en al 2 dvds gekeken, helaas op n portable speler, want in de normale dvd speler werden de dvds uitgespuugd, snap ik niet.. maar portable functioneerde, dus kon kijjen
De ruime keuze in artikelen. De goede kwaliteit, ik bestel ieder jaar een mooie bureaukalender, met een mooie bijbeltekst bij de foto’s. En de snelle bezorging!
Prima service
Het gaat steeds mis met de winkelwagen. Er zat nu weer nog een artikel in van een vorige bestelling. Heb daar al verschillende keren melding van gemaakt.
Moet mijn account misschien gereset worden?
Verder prima qua prijs, snelheid levering e.d.
Christelijke boeken en muziek! …
Ze hebben allerlei mooie christelijke boeken en muziek en ze houden je keurig op de hoogte wanneer het verzonden kan worden.
Ik ben zeer tevreden.
Van de bestelling zou er nog 1 exemplaar aanwezig zijn maar men kon het in eerste instantie niet vinden in het magazijn. Ze hebben doorgezet tot het gevonden was zo had ik het toch op tijd binnen..
Snel geleverd. Alleen werd op de site aangegeven dat bepaalde artikelen € 2,50 waren en bij het afleveren moest ik de volle pond betalen.
Speeldoosje met kindergebed.
Het bestelde speeldoosje, functioneert goed en kwam op binnen op de beloofde tijd. Het gebed op papier maakte het cadeau helemaal af.
Heel lang wachten en geen antwoord……
Na een maand wachten op een boek dat direct verzendklaar was, stuur ik een email waar niet op gereageerd wordt. Onpersoonlijk/ongeïnteresseerd. Kort daarna ontvang ik mijn complete bestelling (ook ‘t 2e boek).
Bestellen ging prima. Boek moest uit een ander depot komen. Keurig gemeld. Heeft even tijd gekost...geduld is een schone zaak. Het was het wachten waard.
Correct en snel
Je bestelt, betaalt, en hebt 1,of 2 dagen later je bestelling in de brievenbus. Prima toch?
Prima snelle afhandeling
Prima afhandeling, mooi en net product.
De verzending was keurig was er blij mee, wat ik jammer vind is dat de gaatjes voor in de map niet goed zitten. zit ongeveer een 5 mm naast de originele map sluiting. heeft verder geen foto nodig, spreek voor zich.
De website werkt nogal traag, en ook de bestelling viel een dag later op de mat dan gepland.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews