bushpappa.nl

1.176 reviews in totaal   337 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en de directe reactie van de service. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht ervaren. Ook het persoonlijke, deskundige en eerlijke advies wordt enorm gewaardeerd, wat bijdraagt aan het vertrouwen in aankopen. Veel klanten prijzen de kwaliteit en zorgvuldige verpakking van de producten. De scherpe prijzen, goede aanbiedingen en het gebruik van milieubewust verpakkingsmateriaal met een focus op duurzaamheid worden regelmatig positief genoemd. Wanneer er iets misgaat, wordt dit doorgaans snel, correct en klantgericht opgelost. Er zijn enkele negatieve ervaringen gemeld met defecte producten.

Reviewsbushpappa.nl

Licht! De leveringen van Bushpappa zijn altijd! Super snel! Goed ingepakt - tegen schade gedurende het vervoer. EN! miljeu bewust verpakkings materiaal! Wat wil een mens nog meer? 😘 UCO lamp, messing + beschermhoesje, Ach, tis toch zo'n schatje, 🥰😍🥰 zeer handzaam, t glas wordt super heet! (foutje bedankt, my bad!) 😄 De kaars brand heel stabiel. Ga haar gebruiken tijdens mijn trektocht door nederland. In de tent, of er buiten.... Verheug mij er nu al op! Heb al effe proef gedraaid, heel tevreden over.
Persoonlijk advies mogelijk. Daardoor altijd meteen de juiste gear binnen. Eerlijke prijzen en een breed assortiment.

Snelle levering, maar de rits.....

Snelle levering, alles compleet. Het einde van de rits van de buitenzak is hoogstwaarschijnlijk later gemaakt met andere componenten dan origineel waardoor dit minder stevig is geworden. Door deze "fix" is het einde van de rits kapot gegaan, omdat de twee metalen stoppers los zijn gekomen. Dit is wel jammer, maar ik hoop door het gebruik van de binnenzak in combinatie met alleen het klittenband van de buitenzak dat ik nog steeds een warme nachtrust tegemoet zie.
Snelle en persoonlijke levering. We zullen zeker meer gaan bestellen!

Goed advies en kwaliteit

Fijn contact voor persoonlijk advies en snelle levering van kwalitatief goede producten.
Ik vind het geweldig, dat jullie miljeu bewust zijn/ doen! doorvoeren in de verpakkingen.= GeeN. PLASTIC. Plus, bijna altijd, zuper snelle leveringen. .Heel fijn. 👍😁😘
Snelle verzending, goeie spullen en ook nog goed advies gekregen. Zelfs om iets niet te kopen!
Snelle verzending en duidelijke communicatie.
Probleemloze transactie, artikel dat niet op voorraad was is het bedrag direct van teruggestort. Snelle verzending, topervaring!

deskundig en betrouwbaar

Goede producten, deskundig advies gebaseerd op veel ervaring, leerzame workshops. Een betrouwbare partner voor outdoor avonturen en bushcraft activiteiten.
Snel verzonden !

Bestelling opgehaald.

Had online een bestelling gedaan, toen ik erachter kwam dat Bushpapa op het zelfde industrieterrein zat waar ik zelf werk, gebeld of ik deze bestelling kon ophalen was dat geen probleem. Netjes ontvangen, en de verzendkosten terug gekregen.

Top

Prima, snelle en correcte service. 👍
Precies waar ik naar op zoek was. De beker die ik in Finland zo leuk vond en een snelle levering.

Goede ervaring

Er is een foutje gemaakt waardoor ik het verkeerde product kreeg opgestuurd, maar dat werd heel snel en vriendelijk opgelost. Snelle verzending ook.
Super service, zowel in verkoop, afhandeling en na verkoop.