bushpappa.nl

1.200 reviews in totaal   300 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Ook wordt de vriendelijke, persoonlijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, waarbij problemen snel worden opgelost. Het deskundige en eerlijke advies helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten en vinden de prijzen eerlijk en concurrerend, wat bijdraagt aan een positieve winkelervaring. De verpakking wordt meestal als zorgvuldig en milieubewust ervaren. Daarnaast zijn klanten te spreken over de snelle en correcte afhandeling van fouten of klachten. Incidenteel wordt er melding gemaakt van een defect of teleurstelling in de productkwaliteit. Enkele klanten maken opmerkingen over overbodig verpakkingsmateriaal.

Reviewsbushpappa.nl

Top service. Ik had een bestelling gedaan, maar blijkbaar iets fout gedaan waardoor het pakketje niet naar de juiste lokatie kon worden verstuurd. Ze hebben voor mij de opdracht geannuleerd. Hierdoor kon ik een nieuwe order in het systeem zetten. Op het moment dat ik gebeld werd was ik onderweg. Rick was speciaal gebleven totdat ik de order kon plaatsen (na sluitingstijd) om ervoor te zorgen dat de order dezelfde dag nog de deur uit kon. Het pakketje had ik de volgende dag al in huis. Vijf sterren van mij ⭐⭐⭐⭐⭐
Alles snel en goed geleverd,. Misschien nog handleiding, instructie of filmpje hoe je je messen kan slijpen en polijsten mee sturen. Ook de werking van de polijstpasta en lerenstrop heb ik nu moeten zoeken. De messen werken perfect, en liggen goed in de hand. Heerlijk om mee te carven, top.

Goede website, ruim assortiment, enkel artikel een slechte kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de geleverde spullen, behalve de spork. Daar is al een stukje vanaf gebroken terwijl ik gewoon aan het eten was en het eten opschepte. De tarp is echt top en super handig in gebruik. Heb wel zelf extra paracord gebruikt want die korte touwtjes die erbij zitten is alleen handig als je hem als tent opzet. Maar ook het paracord is top en de tondel reepjes! Levering was ook vrij snel, dus wel mijn adres voor survival materialen. Maar die spork is dus geen aanrader!
Licht! De leveringen van Bushpappa zijn altijd! Super snel! Goed ingepakt - tegen schade gedurende het vervoer. EN! miljeu bewust verpakkings materiaal! Wat wil een mens nog meer? 😘 UCO lamp, messing + beschermhoesje, Ach, tis toch zo'n schatje, 🥰😍🥰 zeer handzaam, t glas wordt super heet! (foutje bedankt, my bad!) 😄 De kaars brand heel stabiel. Ga haar gebruiken tijdens mijn trektocht door nederland. In de tent, of er buiten.... Verheug mij er nu al op! Heb al effe proef gedraaid, heel tevreden over.

Op tind ontvangen

Prima ontvangen, echter kreeg ik 3 tekenverwijderaars in een veel TE GROTE DOOS , had in envelop gekund door de brievenbus zonder bezorging! Onnodig veel papier en pakjesbezorger, moest hiervoor thuis blijven etc...
Bushpappa is voor mij als outdoor- en natuurgids een zeer fijne partner die materialen levert van hoge kwaliteit.
Persoonlijk advies mogelijk. Daardoor altijd meteen de juiste gear binnen. Eerlijke prijzen en een breed assortiment.

Snelle levering, maar de rits.....

Snelle levering, alles compleet. Het einde van de rits van de buitenzak is hoogstwaarschijnlijk later gemaakt met andere componenten dan origineel waardoor dit minder stevig is geworden. Door deze "fix" is het einde van de rits kapot gegaan, omdat de twee metalen stoppers los zijn gekomen. Dit is wel jammer, maar ik hoop door het gebruik van de binnenzak in combinatie met alleen het klittenband van de buitenzak dat ik nog steeds een warme nachtrust tegemoet zie.
bushcraft mes gekocht, ziet er goed uit en hele snelle levering
Super fijne producten echt top

Goede service

Snelle levering, één onderdeel verkeerd geleverd, maar snel en vakkundig opgelost
Ik had een klacht en is direct correct behandeld
Snelle en persoonlijke levering. We zullen zeker meer gaan bestellen!

Goed advies en kwaliteit

Fijn contact voor persoonlijk advies en snelle levering van kwalitatief goede producten.
Ik vind het geweldig, dat jullie miljeu bewust zijn/ doen! doorvoeren in de verpakkingen.= GeeN. PLASTIC. Plus, bijna altijd, zuper snelle leveringen. .Heel fijn. 👍😁😘
Snelle verzending, goeie spullen en ook nog goed advies gekregen. Zelfs om iets niet te kopen!
Snelle verzending en duidelijke communicatie.