shortboxcomics.nl

334 reviews in totaal   125 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle, nette en goed verpakte levering van hun bestellingen. De service wordt als vriendelijk, persoonlijk en klantgericht ervaren. Daarnaast wordt het assortiment als uitgebreid en aantrekkelijk omschreven, en wordt de actieve community via WhatsApp, livesales en sociale media zeer gewaardeerd. Ook de live sales en claim sales worden als leuk en overzichtelijk beschouwd, en de website wordt door velen als makkelijk te gebruiken ervaren. Het pre-order systeem wordt eveneens gewaardeerd om het gemak. Er zijn enkele opmerkingen over de gebruiksvriendelijkheid en samenvoeging van de website, wat voor sommige klanten voor verwarring zorgt. Daarnaast wordt het pre-order systeem soms als onduidelijk ervaren en is het volgens sommigen voor verbetering vatbaar.

Reviewsshortboxcomics.nl

Persoonlijk en uitgebreide service

Ik heb al best wat positieve ervaring met online Comic winkels, maar Marcel en de zijnen zijn wel next Level. Contact via Whatsapp, waarbij er altijd heel snel en servicegericht wordt geantwoord. Comic vergeten te preorderen, geen probleem, Whatsappje en Marcel denkt met je mee. Ik preorder (bijna) al mijn comics. 1x per maand betaal ik wat er is binnen gekomen en dat mag ik bij Shortbox stacken. Na een paar maanden laat ik de stack opsturen. Doordat ik de shortbucks spaar is dat toesturen nog gratis ook. Daarbij zijn er tal van extra's die de beleving (want zo mag je het best noemen) opleveren. Aankondigingen van events, een whatsapp-community van mede liefhebbers (ik zoek een comic), livesales en nog veel meer. Enige minpuntje dat ik kan noemen is het ontbreken van een Pre-Order Perk. Edit: Ook dit laatste minpuntje wordt nu weggehaald. Op de site wordt vermeld dat er voor pre-orders 10% korting komt. Dit laat wel zien hoe servicegericht deze shop is. Geen enkel minpuntje meer te vinden, alleen nog maar lof. Chapeaux! Al met al een aanrader om te ontdekken.
Ik woon zelf in een omgeving waar bijna geen stripboekenwinkels zijn en al helemaal geen die elke maand de nieuwste hebben om te collecten. Deze site is echt precies wat ik zocht

Shortbox is tha bomb!

Marcel weer wel wat comiclovers willen. Namelijk toffe comics voor mooie prijzen en goede service. De livesales zijn altijd mooie (wederom scherpe prijzen en leuke informatie) en de pre-ordering is top tier, niet moeilijk doen met mailtjes sturen, maar een goede site waar je comics kunt volgen en dus precies weet wanneer de volgende uitkomt. Very nice.
Goede service comics komen altijd goed verpakt en snel aan en ook altijd leuke sales en acties je kunt maar 5 sterren geven maar ik vind het een 10 + comicshop :)
Ik ben tevreden over shortbox Comics , ze hebben goede comics op voorraad en de mensen zijn ook aardig . Als iets besteld heb dan heb je het ook snel in huis. Alleen een nadeel het pre orderen mag wel iets duidelijker zijn , bij mij lukt pre orderen niet goed is af en toe een beetje onduidelijk .
Strips uitkiezen, opsparen en in een keer laten verzenden. Enorm goed concept. En tegen een zeer goede prijs. De claimclub is ook een enorm goed concept van deze store. Zoals shortboxcomics zouden er meerdere moeten zijn!
Shortbox Comics is een zeer enthousiast bedrijf met regelmatig aanbiedingen, veilingen met een grote diversiteit. Vooral de pre-order is geweldig.
Mooie makkelijke site waar ik altijd wat vind, je wordt ook goed op de hoogte gebracht wanneer er nieuwe comics toegevoegd zijn. Ook de preorder site is een aanrader van Shortbox!! Mannen gewoon lekker doorgaan zo🤗👌

Perfectie en flexibiliteit.

Geniet enorm van de wekelijkse claimsales. Chaotisch en geweldig. Hilarisch ook. En erg flexibel als t op pakketjes aan komt. Maar wat ik leukste nog vind is het af en toe mogen meehelpen met de beurzen.
Alles services die worden verleend vanuit en door shortbox Komen altijd met een persoonlijk tintje

Handige online shop en WhatsApp Shortbox Clubs

Online bestellen gaat goed in de shop. Vind met name de verschillende WhatsApp groepen handig om toffe comics te claimen. Aanrader!
Af en toe mooie koopjes in de claim comic sales en het sparen van punten en gratis verzenden zijn ook top.
Fijne en snelle communicatie. Zeer klantgerichte service Snelle levering waarbij je verschillende optie voorgelegd krijgt.....gelijk versturen eind vd maand of opsparen

Iedere maand snelle levering van pre order.

Iedere maand snelle levering van de comics. Bij een probleem volgt een snelle reactie en oplossing. Top.

Hier comic graag! :-)

Altijd leuke producten, gezellige live sales, snel geleverd. Ook snel antwoord als je vragen hebt.

Top comic shop!

Marcel is fantastisch, luistert goed naar zijn klanten en biedt goede oplossingen aan. Fijne community, claim verkoop middels socials heel leuk opgezet!

Leuke nieuwe manier van comics aanbieden

Vind de opzet, mensen om shortbox heen en de community heel leuk en gezellig! Leuke nieuwe manier om comics te aanbieden via live sale en socials, zie ook veel comics die ik niet ken en vind de extra info die erbij wordt verteld fijn.

Snel en goed, overzichtelijk

Snelle levering, goede kwaliteit plus extraatjes! Het pre-ordersysteem mag wat soepeler: ik kan geen comics in aparte browser tabs openen
Heel aardige mensen en heel behulpzaam als er een foutje is, producten ook snel verzonden en snel in huis helemaal top.
Na onduidelijk over post.nl werd meteen meegedacht hoe dit op te lossen. Uiteindelijk heeft post.nl pakket toch afgeleverd .

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.