madebyoranges.com/nl

8.446 reviews in totaal   411 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 28 sep 2021

madebyoranges.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelle en vlotte levering, de duidelijke beschrijvingen en uitleg, het gebruiksgemak van de website en het bestelproces, evenals de prettige ervaring met pdf-patronen. Ook worden de patronen als leuk, duidelijk en geschikt voor verschillende niveaus ervaren, en wordt de klantenservice vaak als snel, vriendelijk en oplossingsgericht beschreven. Er zijn echter enkele klachten over vertraagde of foutieve bezorging en soms ontbreekt een tijdige reactie van de klantenservice bij problemen. Daarnaast worden er kleine foutjes in de patronen en suggesties voor verdere verduidelijking genoemd.

Reviewsmadebyoranges.com/nl

EERST DE ABBONNEMENTEN VERSTUREN VOOR DAT JE RECLAME MAAKT DAT ER NIEUWE MODETIJDSCHRIFTEN ZIJN!!!!!!!!!

Dat het er zo snel was 👍🏻, maar dat jullie er niet naar kijken of er nog een abonnement loopt , waardoor ik nu 2 my image tijdschriften heb, en dat het abonnement tijdschrift zo laat geleverd wordt, dus voordat jullie reclame maken voor de nieuwe modetijdschriften, (eerst de abonnementen versturen,) want ik heb gewacht met bestellen, omdat ik ze de week ervoor al in de winkel zag leggen . En ik heb liever een papierpatroon dan een pdf patroon ter tegemoetkoming,daar heb je meer aan. Met vriendelijke groeten, Karin Ootes
ik heb reeds verschillende patronen gemaakt van Qjuiet en lukt me wel, ondanks weinig ervaring. Ik heb ook al eens de gratis patronen aangevraagd, maar die heb ik niet ontvangen. Ik ga de gratis patronen van nr. 1,2,3 vandaag terug aanvragen, die van nr. 4 waarschijnlijk eerstdaags, wanneer ik het tijdschrift ontvangen heb (vorige week besteld en betaald).

Compleet pakket

Al een poosje was ik op zoek naar een leuk patroon voor travelstof. Bij Made by Oranges vond ik meerdere patronen waarmee ik een compleet pak kan maken. Plus de bijbehorende stof van een mooie zware kwaliteit.

Bestelling B trendy had ik niet moeten bestellen.

Het was snel binnen door post.nl. Dat was prima! Bij nader inzien had ik B trendy er niet bij moeten bestellen. Dit zijn patronen van zomer en nazomer. Daar had ik niet op gelet.
De postbezorging was vreemd. Ik kreeg dinsdag om 11:00 uur een mail dat de bezorging was geweest. Ik las de mail 's avonds pas. Ik ben gewoon de hele dag thuis geweest, maar geen pakketje in de brievenbus. Dat kwam pas de volgende dag.
B V
Betty V.
De service en klantvriendelijk zijn hoog. Bij vragen over levering etc krijg je snel antwoord. Men probeert waar mogelijk er alles aan te doen om problemen goed op te lossen.
P V
PETER V.
Iedere keer weer leuke ontwerpen . Goede uitleg bij de tekeningen . Ook al heb je minder ervaring met uittekenen het is goed te doen met de goede uitleg Leuke is dat het voorbeeld een paar keer is afgebeeld .
Leuke patronen. Wat beter kan is de patronen controleren. Soms toch wel lastige foutjes. Ik naai zelf veel, maar naaister met weinig ervaring kunnen dit wat lastig vinden.
Duidelijke patronen, Bij elk patroon wat ik tot nu toe gedownlaod heb zit 1 vel (van de 16) dat niet past. Daarom 4 sterren i.p.v. 5
Keurig een bevestiging gekregen voor de bestelling. Bericht gekregen van het verzonden item. Netjes verpakt en op tijd ontvangen.

Snelle levering MY IMAGE, top!

Ik had het tijdschrift MY IMAGE no 33 besteld en dat is zeer snel geleverd. Prima
Het is een fijn tijdschrift. Meestal haal ik er leuke patronen uit. Behalve de laatste editie. Die vond ik wat tegenvallen. Hopelijk is de volgende editie meer mijn smaak
Nadat ik het verkeerde artikel kreeg werd er gelijk actie ondernomen om het naar tevredenheid op te lossen. 👍
Niets het is altijd makkelijk en goed
Goed bevallen
Fijne goede patronen TOP
Contact met de klantenservice is heel fijn. Reageren snel en geven duidelijk antwoord
alles was zeer goed geregeld
E H
Els H.
Of ik nu de magazines bestel of een PDF bestel: alles gaat snel en vlug.
snel en keurig geleverd