Beoordelingen voor madebyoranges.com/nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.657 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft madebyoranges.com/nl al 2.690 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
17-06-2019
zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
16-06-2019
Snelle levering, snelle reactie. Wel jammer dat het verpakkingsmateriaal tijdens
de zending kapot gaat.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
16-06-2019
Ik ben zeer tevreden over het product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Geen commentaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Snelle en nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Werd snel geleverd (via email). Patroon (nog) niet geprobeerd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
14-06-2019
Prima snelle en verzending van het bestelde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Snelle en vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Zeer tevreden.. ik ga in de toekomst zeker en vast nog bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Super snel helaas bevalt het mij niet om een pdf patroon uit te printen en aan elkaar te plakken. Dus zal er geen gebruik meer van maken. Als je geen printer hebt kun je dus niks. Niet voor herhaling vatbaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Super en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
13-06-2019
Heel netjes geregeld allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
13-06-2019
Vind dat de pdf patronen snel verstuurd worden, en echt heel duidelijk zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Snel in huis en leuke patronen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Alles is perfect gelopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Mooie patronen, alleen in pdf bevalt me niet zo, door al het geknip en geplak van de A4 Ties, heb liever de patronen op grote patroonvellen om zelf te te raderen vind ik toch gemakkelijker.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Mycket bra
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
11-06-2019
was in orde , snel ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
10-06-2019
Ik ben zeer tevreden over de vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
10-06-2019
Duidelijke instructie, zelfs voor n beginneling zoals ik, met nul ervaring, goed te doen, pas het jurkje Roxy S1056 voor mijn vrouw gemaakt. Ze was er erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
10-06-2019
Alles is vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
09-06-2019
Duidelijke patronen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
09-06-2019
niets toe te voegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
08-06-2019
ik heb het per email ontvangen ,
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
08-06-2019
Snel verstuurd. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Goede werkbeschrijving
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Snelle verzending pdf patronen, nette service en uitleg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
Vlotte levering, heel content
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
06-06-2019
Prima naai boekjes , ik kan weer aan de slag met naald en draad
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
Het was onprettig dat ik voor een download bestelling 3 mails moest ontvangen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
05-06-2019
woord van drie letters.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
Heel tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
Alles verliep prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
Kreeg het patroon niet goed in elkaar geplakt. Vind ook als ik een naaiblad koop alle patronen erin moeten zitten. Ik zal ook daarom het blad niet weer kopen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
Geweldige service en leuke magazine
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
alles oké
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
03-06-2019
nvt
4.00
Goed

madebyoranges.com/nl

Contact
Charlotte Kohlerstraat 27
7558VA Hengelo
Nederland
info@madebyoranges.com
madebyoranges.com/nl
Winkel-exploitant
Two Create VoF - My Image
Charlotte Kohlerstraat 27
7558VA Hengelo
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Martijn Diepeveen
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met madebyoranges.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.