madebyoranges.com/nl

8.352 reviews in totaal   466 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de leuke en gevarieerde patronen, en de duidelijke uitleg die meestal bij de patronen wordt gegeven. Ook de klantenservice wordt overwegend als snel en correct ervaren. Daarnaast wordt de prijs van de patronen en magazines als aantrekkelijk en passend bij de kwaliteit beschouwd. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of problemen met de bezorging. Daarnaast worden er soms fouten of onduidelijkheden in de patronen gemeld en vinden enkele klanten de uitleg bij de patronen te summier of verwarrend. Ook komt het voor dat de klantenservice langere reactietijden of onduidelijkheid vertoont.

Reviewsmadebyoranges.com/nl

Het is een fijn tijdschrift. Meestal haal ik er leuke patronen uit. Behalve de laatste editie. Die vond ik wat tegenvallen. Hopelijk is de volgende editie meer mijn smaak

Mooie, duidelijke patronen!

Made by Oranges heeft leuke patronen met een duidelijke beschrijving. De pdf patronen zijn makkelijk te printen en de papieren patronen worden altijd heel vlot verzonden. Zeker een aanrader!
Heel erg leuke patronen, maar zou ook fijn zijn als de pdf patronen ook gewoon op het patroonpapier over te nemen zijn.
Gratis downloaden van raderbladen. Bij het invullen van het formulier moest ik toch 3,85 betalen. De raderbladen zien er goed uit. Misschien een verwijzing waar je de besproken stoffen kunt krijgen. Zou graag eens artikelen zien voor het maken van heren overhemden/kleding. Het is nu alleen voor dames en kinderen.
Makkelijk te doorzoeken. Duidelijke uitleg bij de magazine. Heel erg fijn dat je kan zien in welk magazine een patroon staat, zodat je kunt kiezen tussen het magazine of de papieren versie
Patroon in pdf is makkelijk in gebruik. Direct in de email dus je kunt meteen aan de slag. Miste in de uitleg alleen 1 stap in het proces van in elkaar zetten
Alles wordt heel snel via de mail verzonden. Het zijn goede patronen met een uitstekende uitleg
M V
Marina V.

modemagazines ....

wel ik kocht online een bundel van 3 patronenmagazines, kreeg 1 van de 3, ander nummer toegestuurd .... Indien het niet voorradig is contacteer je toch de klanten .
Mooie prijs, snelle verzending, goede communicatie
Leuke patronen met duidelijke uitleg en voor de meer beginnende naaister ook heel geschikt. Snelle levering. Stoffen die gebruikt worden in de magazines zijn veelal goed verkrijgbaar bij Karteris Stoffenhal in Bemmel en Barneveld. Ben er heel tevreden over.
Het is bij andere bezorgd en die hebben het bij mij in de brievenbus gedaan.
Snelle service en mooie patronen
F V
Franca V.
Snelle levering en leuke patronen. Blij mee
Lage verzendkosten. Netjes op tijd geleverd
Goede communicatie en snelle verzending
Bestelling vlot. Onmiddellijk patroon in de mailbox.
Prima de btrendy was snel geleverd
Netjes en snel bezorgd!
Leuke, passende kinderpatronen. Mag wel vaker magazine uitbrengen

Snel en juist

Zeer tevreden. Snel en juist geleverd