madebyoranges.com/nl

8.410 reviews in totaal   458 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, evenals de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service. De patronen worden als leuk, duidelijk en geschikt voor verschillende niveaus ervaren, met duidelijke uitleg die door de meeste klanten als behulpzaam wordt beschouwd. Ook de aantrekkelijke en inspirerende magazines, samen met de goede prijs-kwaliteitverhouding en interessante kortingen, vallen in de smaak. Sommige klanten ondervinden verwarring over extra kosten en merken af en toe beschadigde of verkeerd geleverde producten op. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over onduidelijkheden of ontbrekende stappen in de uitleg van de patronen. Tot slot vinden sommigen de magazines soms tegenvallen of te veel gericht op vrouwen en kinderen.

Reviewsmadebyoranges.com/nl

EERST DE ABBONNEMENTEN VERSTUREN VOOR DAT JE RECLAME MAAKT DAT ER NIEUWE MODETIJDSCHRIFTEN ZIJN!!!!!!!!!

Dat het er zo snel was 👍🏻, maar dat jullie er niet naar kijken of er nog een abonnement loopt , waardoor ik nu 2 my image tijdschriften heb, en dat het abonnement tijdschrift zo laat geleverd wordt, dus voordat jullie reclame maken voor de nieuwe modetijdschriften, (eerst de abonnementen versturen,) want ik heb gewacht met bestellen, omdat ik ze de week ervoor al in de winkel zag leggen . En ik heb liever een papierpatroon dan een pdf patroon ter tegemoetkoming,daar heb je meer aan. Met vriendelijke groeten, Karin Ootes
ik heb reeds verschillende patronen gemaakt van Qjuiet en lukt me wel, ondanks weinig ervaring. Ik heb ook al eens de gratis patronen aangevraagd, maar die heb ik niet ontvangen. Ik ga de gratis patronen van nr. 1,2,3 vandaag terug aanvragen, die van nr. 4 waarschijnlijk eerstdaags, wanneer ik het tijdschrift ontvangen heb (vorige week besteld en betaald).
De postbezorging was vreemd. Ik kreeg dinsdag om 11:00 uur een mail dat de bezorging was geweest. Ik las de mail 's avonds pas. Ik ben gewoon de hele dag thuis geweest, maar geen pakketje in de brievenbus. Dat kwam pas de volgende dag.
P V
PETER V.
Iedere keer weer leuke ontwerpen . Goede uitleg bij de tekeningen . Ook al heb je minder ervaring met uittekenen het is goed te doen met de goede uitleg Leuke is dat het voorbeeld een paar keer is afgebeeld .
Het is een fijn tijdschrift. Meestal haal ik er leuke patronen uit. Behalve de laatste editie. Die vond ik wat tegenvallen. Hopelijk is de volgende editie meer mijn smaak
Nadat ik het verkeerde artikel kreeg werd er gelijk actie ondernomen om het naar tevredenheid op te lossen. 👍
Contact met de klantenservice is heel fijn. Reageren snel en geven duidelijk antwoord
Bij het bestellen van meerdere tijdschriften krij je korting. Snelle levering.

Mooie, duidelijke patronen!

Made by Oranges heeft leuke patronen met een duidelijke beschrijving. De pdf patronen zijn makkelijk te printen en de papieren patronen worden altijd heel vlot verzonden. Zeker een aanrader!

Voor de prijs ok.

Lastig dat er geen A0 is en geen kleuren. Ik snap dat er geen projector file voor dit bedrag kan zijn maar ik zou met liefde meer betalen voor het patroon als dat mogelijk zou zijn.
Heel erg leuke patronen, maar zou ook fijn zijn als de pdf patronen ook gewoon op het patroonpapier over te nemen zijn.
Gratis downloaden van raderbladen. Bij het invullen van het formulier moest ik toch 3,85 betalen. De raderbladen zien er goed uit. Misschien een verwijzing waar je de besproken stoffen kunt krijgen. Zou graag eens artikelen zien voor het maken van heren overhemden/kleding. Het is nu alleen voor dames en kinderen.
Makkelijk te doorzoeken. Duidelijke uitleg bij de magazine. Heel erg fijn dat je kan zien in welk magazine een patroon staat, zodat je kunt kiezen tussen het magazine of de papieren versie
Patroon in pdf is makkelijk in gebruik. Direct in de email dus je kunt meteen aan de slag. Miste in de uitleg alleen 1 stap in het proces van in elkaar zetten
My Mage een super mooi mode boek om veel uit te halen .
Super snelle ontvangt van mijn boekje.
C P
conny p.
DUIDELIJKE BESCHRIJVING EN MOOIE FOTOS,

Pdf snel binnen.

Pdf patroon was binnen 2 minuten binnen. Duidelijke werk beschrijving.
Mooie aanbiedingen,snelle levering

Patronen besteld

Heel tevreden met de patronen. Ook een goede service.